2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hala davul diyo yaa Seni evden almaya geldiklerinde ne yapacaksın merak ettim. Yok ya da vazgeçtim etmedim, yaşayıp görelim Ayrıca allah söyletmemiştir sanmam

Ayy onu bizede yapardılar sırf başlarından atmak için heralde

Hala davul diyo yaa Seni evden almaya geldiklerinde ne yapacaksın merak ettim. Yok ya da vazgeçtim etmedim, yaşayıp görelim Ayrıca allah söyletmemiştir sanmam
Haha "ekmek arası bişey yok mu yaa diye ağlicam tabi kii D Sonrada davulcuyu tartaklarım belki"
Yok yok o kadarını yapmam büyüdüm ben ayolll

Ayy onu bizede yapardılar sırf başlarından atmak için heralde
Hahaha ayy kesiinn
Eteğine yapışıp çektirerek "anne eveeee" diye zırlayan bi çocuktan anlık olarak kurtulmak için ben de hbütün servetimi verirdim

Hahaha ayy kesiinn
Eteğine yapışıp çektirerek "anne eveeee" diye zırlayan bi çocuktan anlık olarak kurtulmak için ben de hbütün servetimi verirdim
ayyy sonra eve gittiğimizde annemden azarı yerdik biz bidaha ağlayın bak ne yapıyorum diye babamın bi bakışı yeterdi zaten bizi yerimize oturtmak için

ayyy sonra eve gittiğimizde annemden azarı yerdik biz bidaha ağlayın bak ne yapıyorum diye babamın bi bakışı yeterdi zaten bizi yerimize oturtmak için
Hahah ay kesinliklee
Benim babam da çok iyi bakar, o yüzden çok konuşmaya gerek duymuyo herhalde

İnşallah canım hepimizin böyle olsun :)
Kaç yaşına giriyorr. Merak ettim ne aldın :)

inşallah canım

7 yaşına giriyor prenses , kıyafet olarak mont, tayt takım, salopet ve bluz aldıydım
netten bakayım canım bulabilcek miyim kokulu taş yaptırıyorum canım bak resim bu 25 adet siparişini verdim 13 mavi 12 beyaz olacak şekilde doğum günü konseptimiz karlar ülkesi elsa olduğu için iki renk yaptırayım dedim kimsenin haberi yok umarım beğenirler ya nasıl sizce?

Ayyy çok şeker bunlar ya taş mı bunlar ne kadara yaptırıyosun bunların sabunları vardı çok beğeniyodum ama böyle eiyo gibi oldular

Çok güzeeeel, bayıldımm.. :)

Ayyy çok şeker bunlar ya taş mı bunlar ne kadara yaptırıyosun bunların sabunları vardı çok beğeniyodum ama böyle eiyo gibi oldular
evet taş bunlar , sabunlar zamanla bozuluyormuş , taşlarda kokunun süresi 2 aymış ama üzerine parfüm sıktığında kokusu dağılıyormuş yani kullanışlı anlıcağın.
25 adeti 62,50 canım

Çok güzeeeel, bayıldımm.. :)

sağol canım kız çocuk için çk kararsız kalmıştım benim istediğim çerçeveydi ama onlarda adet fiyatı 4 tl olunca vazgeçtim

Çok güzeller canım, konsept de çok güzelmiş yaa soğuktan nefret etsem de karlar ülkesi hep büyüler beni :)

Hımm mantıklı o zaman bunlar :)

sağol canım kız çocuk için çk kararsız kalmıştım benim istediğim çerçeveydi ama onlarda adet fiyatı 4 tl olunca vazgeçtim
Daha geçen gün aynı konseptle yapılan bi doğum günü görmüştüm :) Elbise de giymiş mavi mavii , çok da tatlı olmuştu.
Bunu da çok iyi düşünmüşsün bence konsepte de uygun renkler seçmişsin daha da güzel olmuş. Ben çok sevdim :)

Çok güzeller canım, konsept de çok güzelmiş yaa soğuktan nefret etsem de karlar ülkesi hep büyüler beni :)

sağol canım bende kışı çok severim :)

Hımm mantıklı o zaman bunlar :)
:) aynen öyle çöpe atılacağına parfüm sıktığında yine koku kalıyor

ayy bizde de o elbise alındı canım :) bakalım cumaya yetişircek canım ahh bi gelse inşallah güzel olur ya

bayıldım ben buna ama hiçbir şey yokken daha almak mantıkısz. iki yatak başına koyuyorlar bundna güzel oluyor

Bende beğendimm iki tane alınca fiyat çok oluyo elleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…