Hala davul diyo yaaEleştirdiğin çocuk sen de de olacak ya ben ondan şey ettim ya da Allah mı söyletti ne
Hahaha ay sen de haklısın. Verdiğim cevaplardan kendim de tırstım ben
Yok anacım ben oynamıyodum da inadımdan . Benimki tamamen davuldan hahah
Gördüm gördümBu tezi çürüttüğüm yorumum için bknz: bir önceki yorumum
Ay galiba yaa
Zaten misafirliğe gittiğimizde ben canım sıkıldı diye ağlayınca annem hemen " sana para veriym bakkaldan bişey al kendine " derdiNe değişik bi çocukmuşum ben. Nasıl obez olmadım acabaa
Haha yaşayıp görmeyeydik iyiydi
Haha "ekmek arası bişey yok mu yaa diye ağlicam tabi kii D Sonrada davulcuyu tartaklarım belki"Hala davul diyo yaaSeni evden almaya geldiklerinde ne yapacaksın merak ettim. Yok ya da vazgeçtim etmedim, yaşayıp görelim Ayrıca allah söyletmemiştir sanmam
Hahaha ayy kesiinnAyy onu bizede yapardılar sırf başlarından atmak için heralde
Hahaha ayy kesiinn
Eteğine yapışıp çektirerek "anne eveeee" diye zırlayan bi çocuktan anlık olarak kurtulmak için ben de hbütün servetimi verirdim
Şimdiki çocuklara hiçbir şey yetmiyor ama çok fenalar yaayyy sonra eve gittiğimizde annemden azarı yerdik biz bidaha ağlayın bak ne yapıyorum diye babamın bi bakışı yeterdi zaten bizi yerimize oturtmak için
Hahah ay kesinlikleeayyy sonra eve gittiğimizde annemden azarı yerdik biz bidaha ağlayın bak ne yapıyorum diye babamın bi bakışı yeterdi zaten bizi yerimize oturtmak için
İnşallah canım hepimizin böyle olsun :)
Kaç yaşına giriyorr. Merak ettim ne aldın :)
Aynenn ya o kadar gözlerimi deviriyorum gülüyo çocukŞimdiki çocuklara hiçbir şey yetmiyor ama çok fenalar ya
Ahahah benimkide aynıHahah ay kesinliklee
Benim babam da çok iyi bakar, o yüzden çok konuşmaya gerek duymuyo herhalde
Ayyy çok şeker bunlar ya taş mı bunlar ne kadara yaptırıyosun bunların sabunları vardı çok beğeniyodum ama böyle eiyo gibi oldularinşallah canım
7 yaşına giriyor prenses , kıyafet olarak mont, tayt takım, salopet ve bluz aldıydım
netten bakayım canım bulabilcek miyim kokulu taş yaptırıyorum canım bak resim bu 25 adet siparişini verdim 13 mavi 12 beyaz olacak şekilde doğum günü konseptimiz karlar ülkesi elsa olduğu için iki renk yaptırayım dedim kimsenin haberi yok umarım beğenirler ya nasıl sizce?
Çok güzeeeel, bayıldımm.. :)inşallah canım
7 yaşına giriyor prenses , kıyafet olarak mont, tayt takım, salopet ve bluz aldıydım
netten bakayım canım bulabilcek miyim kokulu taş yaptırıyorum canım bak resim bu 25 adet siparişini verdim 13 mavi 12 beyaz olacak şekilde doğum günü konseptimiz karlar ülkesi elsa olduğu için iki renk yaptırayım dedim kimsenin haberi yok umarım beğenirler ya nasıl sizce?
evet taş bunlar , sabunlar zamanla bozuluyormuş , taşlarda kokunun süresi 2 aymış ama üzerine parfüm sıktığında kokusu dağılıyormuş yani kullanışlı anlıcağın.Ayyy çok şeker bunlar ya taş mı bunlar ne kadara yaptırıyosun bunların sabunları vardı çok beğeniyodum ama böyle eiyo gibi oldular
Çok güzeeeel, bayıldımm.. :)
Çok güzeller canım, konsept de çok güzelmiş yaa soğuktan nefret etsem de karlar ülkesi hep büyüler beni :)inşallah canım
Hımm mantıklı o zaman bunlar :)evet taş bunlar , sabunlar zamanla bozuluyormuş , taşlarda kokunun süresi 2 aymış ama üzerine parfüm sıktığında kokusu dağılıyormuş yani kullanışlı anlıcağın.
25 adeti 62,50 canım
sağol canım kız çocuk için çk kararsız kalmıştım benim istediğim çerçeveydi ama onlarda adet fiyatı 4 tl olunca vazgeçtim
Daha geçen gün aynı konseptle yapılan bi doğum günü görmüştüm :) Elbise de giymiş mavi mavii , çok da tatlı olmuştu.sağol canım kız çocuk için çk kararsız kalmıştım benim istediğim çerçeveydi ama onlarda adet fiyatı 4 tl olunca vazgeçtim
Çok güzeller canım, konsept de çok güzelmiş yaa soğuktan nefret etsem de karlar ülkesi hep büyüler beni :)
:) aynen öyle çöpe atılacağına parfüm sıktığında yine koku kalıyorHımm mantıklı o zaman bunlar :)
Daha geçen gün aynı konseptle yapılan bi doğum günü görmüştüm :) Elbise de giymiş mavi mavii , çok da tatlı olmuştu.
Bunu da çok iyi düşünmüşsün bence konsepte de uygun renkler seçmişsin daha da güzel olmuş. Ben çok sevdim :)
Bende beğendimm iki tane alınca fiyat çok oluyo elleyemiyorumsağol canım bende kışı çok severim :)
:) aynen öyle çöpe atılacağına parfüm sıktığında yine koku kalıyor
ayy bizde de o elbise alındı canım :) bakalım cumaya yetişircek canım ahh bi gelse inşallah güzel olur ya
bayıldım ben buna ama hiçbir şey yokken daha almak mantıkısz. iki yatak başına koyuyorlar bundna güzel oluyor
Gayet de güzel olacak bence canımmm :)ayy bizde de o elbise alındı canım :) bakalım cumaya yetişircek canım ahh bi gelse inşallah güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?