Ya adama kızıyorum da gerçi kimse sorsam 3000 den aşağı bişey demedi yani.Şimdi biz bohça için alışveriş yapıyoruz canım o dönemde birde onun borcunu ödemeyelim diye , bu ay bişey alamadık borçlarından dolayı. bilmyorum ne yaptı sormadım da yani .
borçsuz nişan ister borçsuz evenmek ister bende sonunda dedim biz böyle gezelim boşver dedim
nasl bir gelinlikmiş öyle 3500 fiyat çıkarmış hey maşallah
HAtırlamak için albüme yönlendiriyorum seni kuzuuUnutmuşum ya
Ben de anlamadım. Nişan öyle masraflı olmak zorunda değil ki :/ Evde falan yapılınca çok büyük masraf çıkmıyor aslında.
Ya adama kızıyorum da gerçi kimse sorsam 3000 den aşağı bişey demedi yani.
Albümden bakabilirsin canım.
HAtırlamak için albüme yönlendiriyorum seni kuzuu
Siz ayrıntılı bişey yapmak istiyorsunuz o zaman biraz masraflı olur tabii. Ama evde aileler araında sade bişey yapılabilir. Onu da çok rahat yaparsınız aslında ama..ama işte annesi buraya gelcek başka şehirden , ee bize gelenlere otobüs tutacakmış yani daha bunun yüzüğü var saati var elbisesi var ayy içim şişti
Siz ayrıntılı bişey yapmak istiyorsunuz o zaman biraz masraflı olur tabii. Ama evde aileler araında sade bişey yapılabilir. Onu da çok rahat yaparsınız aslında ama..
Ya adama kızıyorum da gerçi kimse sorsam 3000 den aşağı bişey demedi yani.
Albümden bakabilirsin canım.
HAtırlamak için albüme yönlendiriyorum seni kuzuu
Of yaa bana da dikip göndersin o zaman seninkiiiiiKuzu adama kızma ya benim gelinlikte böyle olacak çok ciddi torpil buldumda 2000e indi yoksa 4000den aşağıya dikmem dedi yoğun dantelli çünkü
Of yaa bana da dikip göndersin o zaman seninkiiiii
Ben de kalakaldım resmen, 3000 nedir arkadaş
Bi de ama mağazada çok benzeri 2 model var onlardan beğenirsen daha uygun olur tabi dedi.
3200 e kadar düşermiş! Aaa süper bu fırsatı kaçırmayayım desemiydim
Haha valla ölçüp göndercem şimdi yaaa nedir bu çektiğim arkadaşşşSöyle beden ölçülerini diktireyim
Bekle geliyorum deseydin adama ahhaha
çokk güzelll :)Teşekkür ederim kuzum evet konsepti devam ettiriyoruz
Kokulu taş canım benim bir yakınım yapıyor henüz fiyat görüşmedim kutuları kendim aldım zaten 40 tanesi 20 tl
Teşekkür ederimmm
Ama işe o detaylar da size bağlı. Biz saat vs almadık mesela. Elbiseyi de 70e hallettim. Sevgilim de elinde olan bi takımı giydi. Dağıtılacak hediyelikleri de kuzeni hazırladı halloldu böylece her şey :)ama işte annesi buraya gelcek başka şehirden , ee bize gelenlere otobüs tutacakmış yani daha bunun yüzüğü var saati var elbisesi var ayy içim şişti
Ay hatırladım yaa hatırlamaz olaydım çok pahalıymış
Ama işe o detaylar da size bağlı. Biz saat vs almadık mesela. Elbiseyi de 70e hallettim. Sevgilim de elinde olan bi takımı giydi. Dağıtılacak hediyelikleri de kuzeni hazırladı halloldu böylece her şey :)
Ay hatırladım yaa hatırlamaz olaydım çok pahalıymış
http://www.morhipo.com/kampanya/det...brika-pfkss15el0095-sirti-dantelli-balik-form70 LİRAYA NASL BİR ELBİSE ALDIN CANIM SEN ? BENİMKİ TAKIM ELBİSESİ YOK ONU ALACAK ,SPORTİF GİYİNE İNSNA
Öyle güzelim ya 3000 hadi olsun 2700 falan.Of yaa bana da dikip göndersin o zaman seninkiiiii
Ben de kalakaldım resmen, 3000 nedir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?