bu bir harika dostumbize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman
al benden bitane dahaBize tatil değilki
Hahaha evet biraz enteresan görünüyor olabilir
Amaa ben her perşembe kalkıp "neden cuma değiiil" diye isyan ediyorum. Bütün günüm de öyle mutsuz geçiyo . O yüzden bende perşembe sendromu var baya baya
Ooo sen kendi iznini kendin vermişsin zaten haha
O zaman açıklamayı boşver ve tadını çıkar!Bir gün de olsa tatil tatildir, mutlu eder yanii .
Ama şöyle Perşembe tatil diye Cumayı da edip 4 gün izin yaptıran şirketler de yok değil hani haha
ben biraz abarttımbize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman
haftaya gelir inşaAllah cnm :)Gunaydin kizlar.
bahar gelmeli artik yaaa
vay arkadaş ben hafta içi gitmeyince feleğim şaşıyor :):) o kadar tatili özlüyorumBizimde aynı bi 29 ekim tatil
gerçekten sen nirvanayı yaşamıssın delisin valla bence sus ve yarının tadını çıkarben biraz abarttımsabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha
süpersin vallaben resmi kurumda çalıştığım için her tatilden faydalanıyorum çok şükür :)
GıcıklaaaarBizimde aynı bi 29 ekim tatil
Hahaha sen de coşturmuşsun maşallah!ben biraz abarttımsabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha
Haha işte kuzu dediğim gibi her perşembe uyanıp neden cuma değil bugün diye isyan ediyorum ve bütün günüm kötü geçiyo. Bu perşembe sendromu değil de nedir?
Valla seninki de çok haklı bi sendrommuş, arkandayım
hahha yine sendrom cıktı meydane ya umarım çalısmazsın biz sadece 29 ekimde kapattık o da yasak diye ölümüne çalısıyoruz
el deliye biz akıllıya
senin cok iyi olmus olsada olmasada tatil hafta içi tatili harika oluyor
bu sendromdan an itibariyle edindim kendime
ben biraz abarttımsabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha
ay dedim zaten tamam tamam şansımı denedim sadece diyeGıcıklaaaar
Benim durumum henüz belli değil. Benimki ayın kaçı olduğunu bile bilmiyor olabilir
Hahaha sen de coşturmuşsun maşallah!
Aaa geçti geçti diyip devam etseydin haha
Gıcıklaaaar
Benim durumum henüz belli değil. Benimki ayın kaçı olduğunu bile bilmiyor olabilir
Hahaha sen de coşturmuşsun maşallah!
Aaa geçti geçti diyip devam etseydin haha
amann senin hepten kötüymüş beterin beteri varmış deyip susuyorumAa sende haklısın arkadaşım ama pazar olmayan her gün sendorumlu
Biz 29 ekimde de çalışyoruzz
Oyy o daha beter tabiiiAa sende haklısın arkadaşım ama pazar olmayan her gün sendorumlu
Hahaha şef korku içindebenim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor
hahah bu fikiri çok sevdim bende mi açsam23 nisan şarkıları aç olmassa bi hatırlasın
amann senin hepten kötüymüş beterin beteri varmış deyip susuyorum
ama yasak 29 ekimde
Hahaha buna bayıldııımm23 nisan şarkıları aç olmassa bi hatırlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?