2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman
ben biraz abarttım sabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha

gerçekten sen nirvanayı yaşamıssın delisin valla bence sus ve yarının tadını çıkar

Bizimde aynı bi 29 ekim tatil
Gıcıklaaaar
Benim durumum henüz belli değil. Benimki ayın kaçı olduğunu bile bilmiyor olabilir
Hahaha sen de coşturmuşsun maşallah!
Aaa geçti geçti diyip devam etseydin haha

Aa sende haklısın arkadaşım ama pazar olmayan her gün sendorumlu

Biz 29 ekimde de çalışyoruzz

benim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor

Aa sende haklısın arkadaşım ama pazar olmayan her gün sendorumlu
Oyy o daha beter tabiii

benim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor
Hahaha şef korku içinde

Ayy Perşembe çalışmıyor olmanın +1 iyi yanı daha vardı ki o da A101 cicilerine bakabilmek haha
LAkin ben ordan şimdiye kadar bişey alamadım.
Bu hafta da kayda değer bişey yokmuş! Otur ağlaa. Güveç mi alsam acaba

kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedi müzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada sonra başka bir yer buldum sahilde çay bahçesi daha içime sindi en azından yeri ferah burası sadece mekan 2 garson ve müzik isstemini veriyor müzikleri sen çalışıyorsun çerezi falan ben getiriyorum 1000 tl dedi nasıl sizce fiyat

merhabalar kızlar bende 3 ekim 2015 de düğünüm var :) ama balayı konusunda bir şey bulamıyorum gittğiniz güzel yerleri söylermisin ? ben gezilecek bir yer olsun ve kalacağımız yer sessiz olsun istiyorum. çok kalabalık olmasın gürültülü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…