2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öyle güzelim ya 3000 hadi olsun 2700 falan.
Ben de diktiriyorum gelinliğimi 3000e anlaştık, pazarlıklı fiyatı bu bi de

Bu arada aynı gün evleniyoruz :))
Aaa aynı günmüüüü çok heyecanlııııı :)
Ama şuan geç kaldım diye düşünmeye başlicam bak sen hallettin o işi ben kaldım . Bu ne yaman çelişkiiii
Ben 3000 e çıkmak hiç istemiyodum ya maksimum 2500 e kadar bulsam diyodum amaa.. Bilemedim şimdiii

Günaydın hatunlarr
Günaydın kızlarr :)
Günaydınnn :) yine çok uykum var yaa
günaydın herkese :)
Günaydınn hepinize kuzularr
Gunaydin kizlar.
bahar gelmeli artik yaaa
Günaydın kuzulaaaarr!
@Conchiglia kuzu hangimizin uykusu yok ki aah ahh
Ay ama yarın 23 Nisaaan tatillerden ne haber?

Çok saçma yaaa sinir oluyorum!
Ben henüz bi açıklama alamadım, bilmiyorum .
Ama vermesi gerek! Çok bel bağladım ben 23 Nisana yaaa . Bi de Perşembe sendromum var malum
bizdede henüz bir açıklama yok ama ben şefime bikaç keredir tatil dimi ona göre randevu ayarlıyorum falan dedim oda bana sen zaten planını yapmışsın boşver çalışma olsada sen gelme resmi tatil sonuçta kimse bişi diyemez dedi heehehe şeflerimden yana şanslıyım ya ben herşekilde gelmicem yani :)

pazartesiyi anladık da perşembe sendromu ne kız
Hahaha evet biraz enteresan görünüyor olabilir
Amaa ben her perşembe kalkıp "neden cuma değiiil" diye isyan ediyorum. Bütün günüm de öyle mutsuz geçiyo . O yüzden bende perşembe sendromu var baya baya
Ooo sen kendi iznini kendin vermişsin zaten haha
O zaman açıklamayı boşver ve tadını çıkar! Bir gün de olsa tatil tatildir, mutlu eder yanii .
Ama şöyle Perşembe tatil diye Cumayı da edip 4 gün izin yaptıran şirketler de yok değil hani haha

bize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman

Ahaha perşembe sendromu ne öyle bende resmi gün tatilsizlik sendromu var
Haha işte kuzu dediğim gibi her perşembe uyanıp neden cuma değil bugün diye isyan ediyorum ve bütün günüm kötü geçiyo. Bu perşembe sendromu değil de nedir?
Valla seninki de çok haklı bi sendrommuş, arkandayım

Çok saçma yaaa sinir oluyorum!
Ben henüz bi açıklama alamadım, bilmiyorum .
Ama vermesi gerek! Çok bel bağladım ben 23 Nisana yaaa . Bi de Perşembe sendromum var malum
hahha yine sendrom cıktı meydane ya umarım çalısmazsın biz sadece 29 ekimde kapattık o da yasak diye ölümüne çalısıyoruz

pazartesiyi anladık da perşembe sendromu ne kız
el deliye biz akıllıya

senin cok iyi olmus olsada olmasada tatil hafta içi tatili harika oluyor

Ahaha perşembe sendromu ne öyle bende resmi gün tatilsizlik sendromu var
bu sendromdan an itibariyle edindim kendime

Bizimde aynı bi 29 ekim tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…