Günaydın hatunlarr
Günaydın kızlarr :)
Günaydınnn :) yine çok uykum var yaa
günaydın herkese :)
Günaydın kızlarr
günaydın herkese
Gunaydin kizlar.Günaydınn hepinize kuzularr
Aaa aynı günmüüüü çok heyecanlııııı :)Öyle güzelim ya 3000 hadi olsun 2700 falan.
Ben de diktiriyorum gelinliğimi 3000e anlaştık, pazarlıklı fiyatı bu bi de
Bu arada aynı gün evleniyoruz :))
Günaydın hatunlarr
Günaydın kızlarr :)
Günaydınnn :) yine çok uykum var yaa
günaydın herkese :)
Günaydınn hepinize kuzularr
Günaydın kuzulaaaarr!Gunaydin kizlar.
bahar gelmeli artik yaaa
ben çalısıyorumGünaydın kuzulaaaarr!
@Conchiglia kuzu hangimizin uykusu yok ki aah ahh
Ay ama yarın 23 Nisaaan tatillerden ne haber?
ben çalısıyorum
Çok saçma yaaa sinir oluyorum!Günaydınn kızlarr yarın çalışanlardan biri de beninm hani bizim hakkımııız
Çok saçma yaaa sinir oluyorum!
Ben henüz bi açıklama alamadım, bilmiyorum .
Ama vermesi gerek! Çok bel bağladım ben 23 Nisana yaaa . Bi de Perşembe sendromum var malum
bizdede henüz bir açıklama yok ama ben şefime bikaç keredir tatil dimi ona göre randevu ayarlıyorum falan dedim oda bana sen zaten planını yapmışsın boşver çalışma olsada sen gelme resmi tatil sonuçta kimse bişi diyemez dedi heeheheÇok saçma yaaa sinir oluyorum!
Ama vermesi gerek! Çok bel bağladım ben 23 Nisana yaaa . Bi de Perşembe sendromum var malum
Çok saçma yaaa sinir oluyorum!
Hahaha evet biraz enteresan görünüyor olabilirpazartesiyi anladık da perşembe sendromu ne kız
Ooo sen kendi iznini kendin vermişsin zaten hahabizdede henüz bir açıklama yok ama ben şefime bikaç keredir tatil dimi ona göre randevu ayarlıyorum falan dedim oda bana sen zaten planını yapmışsın boşver çalışma olsada sen gelme resmi tatil sonuçta kimse bişi diyemez dedi heeheheşeflerimden yana şanslıyım ya ben herşekilde gelmicem yani :)
bizdede henüz bir açıklama yok ama ben şefime bikaç keredir tatil dimi ona göre randevu ayarlıyorum falan dedim oda bana sen zaten planını yapmışsın boşver çalışma olsada sen gelme resmi tatil sonuçta kimse bişi diyemez dedi heeheheşeflerimden yana şanslıyım ya ben herşekilde gelmicem yani :)
Haha işte kuzu dediğim gibi her perşembe uyanıp neden cuma değil bugün diye isyan ediyorum ve bütün günüm kötü geçiyo. Bu perşembe sendromu değil de nedir?Ahaha perşembe sendromu ne öylebende resmi gün tatilsizlik sendromu var
hahha yine sendrom cıktı meydane ya umarım çalısmazsın biz sadece 29 ekimde kapattık o da yasak diye ölümüne çalısıyoruzÇok saçma yaaa sinir oluyorum!
el deliye biz akıllıyapazartesiyi anladık da perşembe sendromu ne kız
senin cok iyi olmus olsada olmasada tatil hafta içi tatili harika oluyorbizdede henüz bir açıklama yok ama ben şefime bikaç keredir tatil dimi ona göre randevu ayarlıyorum falan dedim oda bana sen zaten planını yapmışsın boşver çalışma olsada sen gelme resmi tatil sonuçta kimse bişi diyemez dedi heeheheşeflerimden yana şanslıyım ya ben herşekilde gelmicem yani :)
bu sendromdan an itibariyle edindim kendimeAhaha perşembe sendromu ne öylebende resmi gün tatilsizlik sendromu var
Gıcıklar ya sinir oluyorum. Her fırsatta hak yemeye bayılıyolarhahha yine sendrom cıktı meydane ya umarım çalısmazsın biz sadece 29 ekimde kapattık o da yasak diye ölümüne çalısıyoruz
Ooo bu kutlanıııırbize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman
Bize tatil değilkiGünaydın kuzulaaaarr!
@Conchiglia kuzu hangimizin uykusu yok ki aah ahh
Ay ama yarın 23 Nisaaan tatillerden ne haber?
Bizimde aynı bi 29 ekim tatilhahha yine sendrom cıktı meydane ya umarım çalısmazsın biz sadece 29 ekimde kapattık o da yasak diye ölümüne çalısıyoruz
el deliye biz akıllıya
senin cok iyi olmus olsada olmasada tatil hafta içi tatili harika oluyor
bu sendromdan an itibariyle edindim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?