çok güzelmişEki Görüntüle 1504171
Her işim bitti , sıra davetiyeye geldi :)
hemen takbe aldım güzel şeyler var gibi. bunşar hazır vektör dedin ya kendimiz yapsak çıktı işini nasıl yaparız :) ?Hayır kuzum benim takip ettiğim bir site var hepsinin vektör halini orada gördüm onlarda ordan alıyorlar muhtemelen
O muhakkak o bir marka bu işte
loadingg.... şuan anımsamaya çalısıyorum acaba hangi video ::)
bana da atın beğendiklerinizi hiçbir sosyal medya hesabım yok sinir oluyorumçok güzelmiş
hemen takbe aldım güzel şeyler var gibi. bunşar hazır vektör dedin ya kendimiz yapsak çıktı işini nasıl yaparız :) ?
aramıza bekleriz kuzubana da atın beğendiklerinizi hiçbir sosyal medya hesabım yok sinir oluyorum
KAtılıyorum, dedim zaten 1 yıla herkes anca ayarlar kendiniÇok abartılı olmayan bindallı bana da hoş gelebilir aslında
O herkes işine baksın bence, kolay değil bu işler..Ben tek başıma yapıyorum herşeyi, uykularım kaçıyor, ilerki aylarda alacağım maaşları hesaplıyorum , neyi nereye vericem diyeSırf evlendikten sonra borç kalmasın diye uğraşıyoruz..Herkesi salla, çok biliyorlarsa 1 sene sonra takacakları altınları hazırlasınlar
Napayım çok seviyorum delileriHaha bu kız benden ne istiyor yaaahuu!!!
Deliyimm gözü kara deliyim yakarıım KK'yı da yakarım!
AhahaO muhakkak o bir marka bu işte
ben tutmuyorum artık bıraktım gitti
dün kadının biri aramış 4 aylık hamile sigorta yaptırayım doğum masrafımı karsılasın der
dedim hanfendi isterseniz ömür boyu sigortalayım pirim bile ödemeyin hersey sizin için
:):)kadın neye uğradığını sasırdı tutamadım kendimi
toparladım hemen güldüm falan ama bozuldu:):)
Instagram iyi oluyor ya açsan ne olur ki. Dışarıya kapar profili, takipleri de kabul etmezsinbana da atın beğendiklerinizi hiçbir sosyal medya hesabım yok sinir oluyorum
Yaa evett ben de korkuyorum öyle. Kaç aydır konuşuyoruz alıştık birbirimize. Ben nişanlı beyfendiye de anlatıcam da burayı bakalım ne zamanaramıza bekleriz kuzuaç bi hesapta ordanda takipleşelim. bu kk ya bişi olacak diyor korkuyorum valla alışkanlık haline geldiniz. girmeyince özlüyorum. sabah bi açıkmadı sayfa hata verdi tutuştum nolcak nasıl bulcam ben arkadaşları diye :) her bi taraftan bişiler yapalım
ya açamıyorum istemiyor öyleki whatsup bile yok zaten işte skype mail sirket hattı hepsi olduğu için istemiyoe iş dısındaaramıza bekleriz kuzuaç bi hesapta ordanda takipleşelim. bu kk ya bişi olacak diyor korkuyorum valla alışkanlık haline geldiniz. girmeyince özlüyorum. sabah bi açıkmadı sayfa hata verdi tutuştum nolcak nasıl bulcam ben arkadaşları diye :) her bi taraftan bişiler yapalım
Spor kardeşim yaptı dedin ya unuttun muloadingg.... şuan anımsamaya çalısıyorum acaba hangi video ::)
nasıl anlatırız aylar olmus benimki girip bakmak ister der bana şimdi mi söylüyosun amann kafam kalmadı bakalım instegrama ikna ederim belkiYaa evett ben de korkuyorum öyle. Kaç aydır konuşuyoruz alıştık birbirimize. Ben nişanlı beyfendiye de anlatıcam da burayı bakalım ne zaman
tamam kuzu dur atayım valla unuttumSpor kardeşim yaptı dedin ya unuttun mu
İşte ben de noktada çelişkideyim. Zaman geçti yeni mi diyebilir.nasıl anlatırız aylar olmus benimki girip bakmak ister der bana şimdi mi söylüyosun amann kafam kalmadı bakalım instegrama ikna ederim belki
Yaa ekleşelim o zaman yaa bişey olursa burayan korktum şuan . Herkes birbirini bulsun hemen!ramıza bekleriz kuzuaç bi hesapta ordanda takipleşelim. bu kk ya bişi olacak diyor korkuyorum valla alışkanlık haline geldiniz. girmeyince özlüyorum. sabah bi açıkmadı sayfa hata verdi tutuştum nolcak nasıl bulcam ben arkadaşları diye :) her bi taraftan bişiler yapalım
üyelikl tarihleri gözüküyor yani der de der yabancı arkadaş istemez bin tane soru sorar tadımızı iyi bi kaçırır zatenİşte ben de noktada çelişkideyim. Zaman geçti yeni mi diyebilir.
önce instegram acacağımı söylemeliyim tabi ikna olursaYaa ekleşelim o zaman yaa bişey olursa burayan korktum şuan . Herkes birbirini bulsun hemen!
birikimlerim sonucu bu konuşma
kırmızı elbise fikrine katılıyorum
ama çok güzelmiş ben cok sevdim
çekip bırakmak bilemedim ki:):)
delile olarak çoğaldık
Kuzu kesinlikle bu işi ticarete dökmemiz lazım ya. Bize iki dk gelen işleri millet ne kadar pahalıya satıyor. Bir de hazır vektör almış sonuçta ki çok güzel ücretsizler var. İyi bir matbaa bulup bu işi yapmak lazım aslında. Ben şu bardakları yaptım ya, dedim satsam iyi para kazanırım6 tanesi için 15tl fiyat veriyorlar
Ben de dün akşam tesadüf keşfetmiştim orayıııı
hemen takip ettimben fiyatlarını çok merak ediyorum
çok güzelmiş
hemen takbe aldım güzel şeyler var gibi. bunşar hazır vektör dedin ya kendimiz yapsak çıktı işini nasıl yaparız :) ?
Ben bunun 30 dksında bilmem ne hastanesi acil servisteyimgerçekten tamamını yap terliyosun zaten işe yarayacak
canım seni takip etmiyormuydum ayıpladım kendimi şuanYaa ekleşelim o zaman yaa bişey olursa burayan korktum şuan . Herkes birbirini bulsun hemen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?