2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa ekleşelim o zaman yaa bişey olursa burayan korktum şuan . Herkes birbirini bulsun hemen!
Ahaha ben seni buldum resmen çok komik ya kendimden korkuyorum dedektif miyim cia miyim acep
Ben ilkini dün gördüm çok beğendimm
Tabi ya gel ortak olalım seninle çok para kazanırız çokk
Yapsak mı ortak ya
Ben bunun 30 dksında bilmem ne hastanesi acil servisteyim
Ahaha ziyarete gelirim kuzu

Ahaha ben seni buldum resmen çok komik ya kendimden korkuyorum dedektif miyim cia miyim acep

Yapsak mı ortak ya

ya ben bernardoyu çok uzun zamandır beğeniyorum ama sadece beğeniyordum şimdi bakıyorum aynı fiyat bernardo kesin yeni ürünler çıkartacak

Bernardonun ki bende var kuzu çok severek aldım ben pasta seti olarak almştım kahvaltı setim başka

Yapsak mı ortak ya

Üstünde çalışalım derim

Bernardonun ki bende var kuzu çok severek aldım ben pasta seti olarak almştım kahvaltı setim başka

Üstünde çalışalım derim
yanına yumurtalık ve reçellik varya onlardanda alıp hem kahvaltı hem çay seti olarak kullanabilirim heralde

ya ben bernardoyu çok uzun zamandır beğeniyorum ama sadece beğeniyordum şimdi bakıyorum aynı fiyat bernardo kesin yeni ürünler çıkartacak
ama bu tam istediğim gibi renkte mükemmel su an alıcam galiba

Tamamını yapana kadar ölmezsem
ölmezsin 3 gün alışma süresi diyorum 2 3 güne bir yap:)

yanına yumurtalık ve reçellik varya onlardanda alıp hem kahvaltı hem çay seti olarak kullanabilirim heralde
ben bayıldım aklıma soktun kartlara bakıyorum kesim tarihi geçmiş olandan cartt cekicem

istanbula gelirsem ki gelmek var aklımda hepinizi arıycam geliceksiniz tamam mı:):)
izmirede zaman bulacağım iş seyahtleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…