2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hasha döner bıcagı hay Allah
bölgesel için yemeği kesmeden spor yapmalısın sadece karın çalıstıran hareketler

Toto kalkmıyor işte o hareketler için spor salonuna yazıldım sadece 1 kere gittim düşün artık.
Ama dur demek lazım bu gidişe kaldı 5 ay vakit daralıyor

Toto kalkmıyor işte o hareketler için spor salonuna yazıldım sadece 1 kere gittim düşün artık.
kesinlkle az zmaan kaldı zayıflamadan bölgesel sıkılaşmak lazım

sakın ha sakın düğün yerine 6 bin verdik bunada 1 olursa toplam 7 bin olacak

normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.
Aynen aslında çok istedim şöyle değişik otantik şirin olsun ama fiyatlar fenaydı.. Allahtan salonun masa sandalyeleri güzel içeriye bir iki bişey yaparsam tamamdır

sakın ha sakın düğün yerine 6 bin verdik bunada 1 olursa toplam 7 bin olacak

normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.

Ama kime desem algılayamıyor benim durumu ,yani ben bile nasıl olacak bilmiyorum ya İnsanlar soruyor burada da düğün olacakmı , ben evet diyorum..kına ne zaman diyorlar : Düğünde olacak diyorum Anlamsız gözlerle bana bakıyorlar

Ya ben spor için vakit bulamıyorum ki sürekli bir yerlere koşturuyorum ne ara yapıcaz sporu işte Yoksa bahanemii bu
bahaneyse aynı bahane bendede var ama 3 gündür işte akşam yatmadan önce yarım saat odamda bişiler yapıyorum haha faydası olacakmı bilmiyorum ama

Spor yaparken bikiniyi düşün önden giden göbeğimiz olsun istemiyoruz hop 1 2 3 diye devam et:)

N Nyks01 kııız bak benimkide senden bişiler kaptı galiba hee
Google da hiç arama yapmadan çıktı reklaaamm Eki Görüntüle 1504156
ne konussak çıkıyor ürküyorum bu bilgisayardan artık

ne yapsın insanlar kafalarında kuramıyorlar uygulama yapınca anlarlar kuzu bosver

bahaneyse aynı bahane bendede var ama 3 gündür işte akşam yatmadan önce yarım saat odamda bişiler yapıyorum haha faydası olacakmı bilmiyorum ama
olur tabi canım bırakma yılmak yok:)

Vay seninkilerde akıllandı bak

Bende bazen debeleniyorum evde gülüyorlar bana
gülsünler sen de ki onlara son gülen iyi güler

Ben spor işini beceremiyorum arkdaş popo kalkmıyo hakkaten bu işler için
Gezmeye desen en önde koşar giderim ama
Bunca yıllık hayatımda kaç gün spor yaptığımı biliyor olmam çok acı sadece 5 gün

Ay bende de var o simit göbek
Hatta koltukta arkası dönük otururken yavaş yavaş dönücem selam naber? iyi mi orada havalar? derken videoya alıp atarım
Bulursanız bana da haber verin, kesip atıcam yoksa göbeğimi ya
Ay kessek mi acaba ya bazen elimle koparasım geliyor da benim
Allahım yaa neler görüyor bu gözler
Sen daha davulcu dinleme bence Davul gibi olursun sonra
Haha Ay huni olsa atıcam şimdi öyle bi foto yaniii . Sizi kıracağımaa
İsterimmm kırma beni
HAhahaa o çok komik oluyor ya ppptrtt ahahsha diye sesler çıkarıyorum artık Ama oda yankı yapıyor yan odadan duyulur mu bilemiyorum tabi
N Nyks01 kııız bak benimkide senden bişiler kaptı galiba hee
Google da hiç arama yapmadan çıktı reklaaamm Eki Görüntüle 1504156
Vayyy afferim vallahi baya kapmış zehir gibi maşşallahh

Ay kuzu dinleme onları boşver ya. Sırf anlatmak için bir daha masrafa da girilmez ki :/

İstediğim kıyafetin içine giremeyince,mıncıklıyorum kendi göbeğimi

Haklısınız kızlar ya, tamam biraz garip bir durum olacak benim düğün ama fenamı akıllarda kalır belkim iyi de ben kına yakılırken ne giyecem

spor geçmişinin oldukça kötü olduğunu çarpıcı gercekleri öğrendikten sonra susuyorum

ben yanlış kişiye deli diyormusum koltuğa oturulmus video planları başlamış
o gülme sesinede bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…