wuhuu heyecanlandım şimdi güzelmiş buEki Görüntüle 1504171
Her işim bitti , sıra davetiyeye geldi :)
Ya bak o da düşüncelerimde. Duvağı çıkarırken saç bozulur mu acaba, sonuçta sonra kostüm değişecek. Bindallı istiyorsan giyersin istemezsen kırmızı güzel bi elbise giyiverirsin ne olacak. Ama saç sıkıntı gibi geldi ben henüz çözemedim.İstediğim kıyafetin içine giremeyince,mıncıklıyorum kendi göbeğimi
Haklısınız kızlar ya, tamam biraz garip bir durum olacak benim düğün ama fenamı akıllarda kalır belkimiyi de ben kına yakılırken ne giyecem
O da bir şey mi devamı kıs kıs kıs ığhhhkkkkk kıh kıh kıh diye gidiyorben yanlış kişiye deli diyormusum koltuğa oturulmus video planları başlamış
o gülme sesinede bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim
Çok güzel amaaa bayıldım hemen kaydettim hattaEki Görüntüle 1504171
wuhuu heyecanlandım şimdi güzelmiş bu
Ya bak o da düşüncelerimde. Duvağı çıkarırken saç bozulur mu acaba, sonuçta sonra kostüm değişecek. Bindallı istiyorsan giyersin istemezsen kırmızı güzel bi elbise giyiverirsin ne olacak. Ama saç sıkıntı gibi geldi ben henüz çözemedim.
O da bir şey mi devamı kıs kıs kıs ığhhhkkkkk kıh kıh kıh diye gidiyor
Ayrıca her insan biraz delidir canım, tek bir olayla yargılamayalım
Çok güzel amaaa bayıldım hemen kaydettim hatta
Spor yaparken bikiniyi düşün önden giden göbeğimiz olsun istemiyoruz hop 1 2 3 diye devam et:)
ne konussak çıkıyor ürküyorum bu bilgisayardan artık
ne yapsın insanlar kafalarında kuramıyorlar uygulama yapınca anlarlar kuzu bosver
olur tabi canım bırakma yılmak yok:)
gülsünler sen de ki onlara son gülen iyi güler
Ben spor işini beceremiyorum arkdaş popo kalkmıyo hakkaten bu işler için
Gezmeye desen en önde koşar giderim ama
Bunca yıllık hayatımda kaç gün spor yaptığımı biliyor olmam çok acı sadece 5 gün
Eki Görüntüle 1504171
Ay nasıl link mi veriyorlar ona cahil kaldım şu an. Vektör olarak mı satın alınıyor yoksa?İnstagramda masalsı atölye var biliyormusunuz onların davetiyeleri de çok güzel. Hepsi hazır vektör hemde
Ay nasıl link mi veriyorlar ona cahil kaldım şu an. Vektör olarak mı satın alınıyor yoksa?
Ben de bindallı hiç düşünmüyordum ama bir daha ne zaman giyicem sanki diye düşünmeye başladım kafam karıştı. Neyse 1 yıla ona da karar veririmbende kaydediyorum buldukça :)
Duvak kolay çıkarılabilen bir şeydir diye düşünüyorum ama tabii hiç görmedim , bindallı kiralasam mı diye düşünüyorum..ama elbisede iyi fikir
Hahaha valla çok ciddiyim yaaHahah ay ciddi misin
Ama nedennnspor geçmişinin oldukça kötü olduğunu çarpıcı gercekleri öğrendikten sonra susuyorum
Ayy bunları ben de çok seviyorum ama pahalılar ya milleti düğüne çapırıcam diye de bi ton masraf etmek istemem, kalkınslar gelsinler işteEki Görüntüle 1504171
birikimlerim sonucu bu konuşmaYa bak o da düşüncelerimde. Duvağı çıkarırken saç bozulur mu acaba, sonuçta sonra kostüm değişecek. Bindallı istiyorsan giyersin istemezsen kırmızı güzel bi elbise giyiverirsin ne olacak. Ama saç sıkıntı gibi geldi ben henüz çözemedim.
O da bir şey mi devamı kıs kıs kıs ığhhhkkkkk kıh kıh kıh diye gidiyor
Ayrıca her insan biraz delidir canım, tek bir olayla yargılamayalım
Çok güzel amaaa bayıldım hemen kaydettim hatta
ama çok güzelmiş ben cok sevdimevet bende bu tarz bişey istiyorum ama normal davetiyelerde bulamam sanırım..Özel tasarım galiba
çekip bırakmak bilemedim ki:):)Aahah çok iyi motive oldu kuzu içeri çekip bıraksam da işe yararmı acaba
Ooo 5 gün iyimişş
Çokkk güzellll
Kuzu kesinlikle bu işi ticarete dökmemiz lazım ya. Bize iki dk gelen işleri millet ne kadar pahalıya satıyor. Bir de hazır vektör almış sonuçta ki çok güzel ücretsizler var. İyi bir matbaa bulup bu işi yapmak lazım aslında. Ben şu bardakları yaptım ya, dedim satsam iyi para kazanırımHayır kuzum benim takip ettiğim bir site var hepsinin vektör halini orada gördüm onlarda ordan alıyorlar muhtemelen
Ben de dün akşam tesadüf keşfetmiştim orayııııİnstagramda masalsı atölye var biliyormusunuz onların davetiyeleri de çok güzel. Hepsi hazır vektör hemde
Hahah kesinlikle katılıyorum . Son anda batırmışlarhttp://www.evmanya.com/urun/476483-yetkin-lara-90-parca-kutulu-set-sade
Ayy tam ne güzel bir çkb takımı oluyormuş ki o çatalı o şekilde yapmaya karar vermişler bütün takımın içine etmişler. Oysaki çok beğenmiştim..
Hı hıı seni de biliyoruzbirikimlerim sonucu bu konuşma
kırmızı elbise fikrine katılıyorum
Kuzu tutma kendini ben seni de biliyorum :) Bir deli var ki bırak beni şunlara uyayım biraz diye haykırıyor içinde değil miçekip bırakmak bilemedim ki:):)
delile olarak çoğaldık
İnstagramda masalsı atölye var biliyormusunuz onların davetiyeleri de çok güzel. Hepsi hazır vektör hemde
Ben de bindallı hiç düşünmüyordum ama bir daha ne zaman giyicem sanki diye düşünmeye başladım kafam karıştı. Neyse 1 yıla ona da karar veririm
Bir de herkes bize tembel bunlar ikisi de çalışıyor düğünü 1 sene sonra yapacaklar diyormuşÇok kolay ya sanki Deli gibi borca mı girelim yani. Tamam elbet borç yapılacak da borç var borç var.
Haha bu kız benden ne istiyor yaaahuu!!!Hı hıı seni de biliyoruzAma hiçbirimiz bir @extravolume olamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?