- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikada![]()
ben yine anlamadım desem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikada![]()
benimkisi sadece bir teori kızma hemen iş yerime bir telefon geliyormus zeroglu çalısmıyor hep kk da kim N Nyks01Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikada![]()
hakikatten iyiyiz biz böyle ne güldüm ya
Beni bulamadı![]()
Ay hakkaten güle güle ömrümüz uzadı
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şuradaBeni bulamadı![]()
şanslısın ne güzel ben söyleyemedim zamanda geçtiYok kız biliyo o burayı burdan kızlar var instagramda![]()
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)ben yine anlamadım desem![]()
eminin cia da ki ünvanın hakkını verirsin ah kardeş sen yanlıs işi yapıyorsun o ışığı gördümAy hakkaten güle güle ömrümüz uzadıAşkolsun cool takılıyordum ne güzel şurada
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şuradaTasarım yerine dedektiflik yapıyorum direk cia'e terfi edecekler beni buradan
![]()
Ay hakkaten güle güle ömrümüz uzadıAşkolsun cool takılıyordum ne güzel şurada
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şuradaTasarım yerine dedektiflik yapıyorum direk cia'e terfi edecekler beni buradan
![]()
ikimizden birini bulsa diğerimizide bulurbeni de bulamadı :)
Eheheh çok esrarengizim yahuben yine anlamadım desem![]()
Heh şöyleeebenimkisi sadece bir teori kızma hemen iş yerime bir telefon geliyormus zeroglu çalısmıyor hep kk da kim @ShiverFly
sustum ben
Kızlar lütfen gazlamayalımbeni de bulamadı :)
Bak tam akıllandı diyorum.. İlle de diyor ki al eline telefonu arakuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
şanslısın ne güzel ben söyleyemedim zamanda geçti
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
Bende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçtişanslısın ne güzel ben söyleyemedim zamanda geçti
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
İkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acepeminin cia da ki ünvanın hakkını verirsin ah kardeş sen yanlıs işi yapıyorsun o ışığı gördüm
senin bu coolluğun öldürecek beni
Merak damarımı dürtüklüyor birileriAhaha tamam tamam bizi de bulama nolucak![]()
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydımikimizden birini bulsa diğerimizide bulur![]()
ben kim akıllanmak kim hahah neyse artık idare ederim derim iş bağlıyordum kk dan külliyen yalanEheheh çok esrarengizim yahuKuzu ben oradan @extravolume u buldum ekledim o ona rağmen beni bulamadı buna ne dersin
Heh şöyleee
Kızlar lütfen gazlamayalım
Bak tam akıllandı diyorum.. İlle de diyor ki al eline telefonu ara![]()
hahah sesli güldüm yeter kızlarrrbazen beynim tatile gidebiliyor![]()
Bende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçtisensin tuhaf diyip üste çıktım ben tabiki
![]()
Hadi gel beni buull beni bulmassanİkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acep
Merak damarımı dürtüklüyor birileri
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydım![]()
çakalsın ben üstünden geçmeye kalksam amanın tüm mesajları ayıkla cok çekistirdim bide kızar sen yaptıklarımı anlattın diye tövbe tövbe o anki surat ifadesi geldi gözüme koptummBende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçtisensin tuhaf diyip üste çıktım ben tabiki
![]()
aman o damar kabarmasın korkarımİkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acep
Merak damarımı dürtüklüyor birileri
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydım![]()
cok iyiymiş şu an şoklardayımbu konuda ben çok rahatım ya, en baştan beri biliyor nişanlımHatta bazen bir şey soruyorum git KK' ya sor diyor
![]()
kışkırtmayın bulur romayıda yakar:)
Yaksın tabi hakkı o kadar emeğekışkırtmayın bulur romayıda yakar:)
cok iyiymiş şu an şoklardayım![]()