bak sen hatıra kalır hem :) bul beni bulRüşvet heBen işlerimi sadece merak için yaparım, emirleri dışarıdan almam Boşuna coolum demiyoruz
Evveeet! Senden beklenen de buydu.Rüşvet heBen işlerimi sadece merak için yaparım, emirleri dışarıdan almam Boşuna coolum demiyoruz
Evet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.
Söz veremem
bak sen hatıra kalır hem :) bul beni bul
ay çok güldüm ya
Evveeet! Senden beklenen de buydu.
İşini severek yapmak bunu gerektirir dostum
Evett hem aynı telaşları paylaşan birilerinin kafasını şişirmek daha iyi oluyor sıkılmıyoruz birbirimizdenKesinlikle doğru söylüyorsun..farklı açılardan bakıldığında daha iyi yorumlayabiliyoruz her şeyi
Sanırım seni buldum
Hahah ne ne çabuk bulunuyorum ben yaaSanırım seni buldumama bulamamışta olabilirm net göremiyorum
Emin değilim sensen istek gelir zatenHahah ne ne çabuk bulunuyorum ben yaa
Ben de gizemli olmak istiyduuuuum
Yaz kuzu özelden
Haha yaa butiklerin isteklerinden diğerlerini göremiyorum kii dur bi tane buldum aradan ayzcam senmisin bakımEmin değilim sensen istek gelir zatendeğilsen başkasını eklemişimdir ay ne gülerim o zaman
senide bulmuşum ki :)bi yemeğe gittim geldim oku oku bitmiyor
Hahaha hadi beni de bul madem oradanSanırım seni buldumama bulamamışta olabilirm net göremiyorum
Kuzu bulamıyor o öyleEmin değilim sensen istek gelir zatendeğilsen başkasını eklemişimdir ay ne gülerim o zaman
iyi yaptın kızz çat diye çıktı herkes bak buldumBütün coolluğumu bozdun malak gibi güldürüyosun beni burda
Hahahah ay buna çok güldüm şuankızlar ya beni biri daha eklemiş ama buradan mı anlamadımnişanlısının adı özkan olan kim var
Hahaha hadi beni de bul madem oradan
Kuzu bulamıyor o öyleAdımı söyledim öyle bile zor buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?