- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikada
benimkisi sadece bir teori kızma hemen iş yerime bir telefon geliyormus zeroglu çalısmıyor hep kk da kim N Nyks01Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikada
hakikatten iyiyiz biz böyle ne güldüm ya
Beni bulamadı
Ay hakkaten güle güle ömrümüz uzadı
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şuradaBeni bulamadı
şanslısın ne güzel ben söyleyemedim zamanda geçtiYok kız biliyo o burayı burdan kızlar var instagramda
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)ben yine anlamadım desem
eminin cia da ki ünvanın hakkını verirsin ah kardeş sen yanlıs işi yapıyorsun o ışığı gördümAy hakkaten güle güle ömrümüz uzadıAşkolsun cool takılıyordum ne güzel şurada
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şuradaTasarım yerine dedektiflik yapıyorum direk cia'e terfi edecekler beni buradan
Ay hakkaten güle güle ömrümüz uzadıAşkolsun cool takılıyordum ne güzel şurada
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şuradaTasarım yerine dedektiflik yapıyorum direk cia'e terfi edecekler beni buradan
ikimizden birini bulsa diğerimizide bulurbeni de bulamadı :)
Eheheh çok esrarengizim yahuben yine anlamadım desem
Heh şöyleeebenimkisi sadece bir teori kızma hemen iş yerime bir telefon geliyormus zeroglu çalısmıyor hep kk da kim @ShiverFly
sustum ben
Kızlar lütfen gazlamayalımbeni de bulamadı :)
Bak tam akıllandı diyorum.. İlle de diyor ki al eline telefonu arakuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
şanslısın ne güzel ben söyleyemedim zamanda geçti
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
Bende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçtişanslısın ne güzel ben söyleyemedim zamanda geçti
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
İkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acepeminin cia da ki ünvanın hakkını verirsin ah kardeş sen yanlıs işi yapıyorsun o ışığı gördüm
senin bu coolluğun öldürecek beni
Merak damarımı dürtüklüyor birileriAhaha tamam tamam bizi de bulama nolucak
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydımikimizden birini bulsa diğerimizide bulur
ben kim akıllanmak kim hahah neyse artık idare ederim derim iş bağlıyordum kk dan külliyen yalanEheheh çok esrarengizim yahuKuzu ben oradan @extravolume u buldum ekledim o ona rağmen beni bulamadı buna ne dersin
Heh şöyleee
Kızlar lütfen gazlamayalım
Bak tam akıllandı diyorum.. İlle de diyor ki al eline telefonu ara
hahah sesli güldüm yeter kızlarrrbazen beynim tatile gidebiliyor
Bende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçtisensin tuhaf diyip üste çıktım ben tabiki
Hadi gel beni buull beni bulmassanİkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acep
Merak damarımı dürtüklüyor birileri
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydım
çakalsın ben üstünden geçmeye kalksam amanın tüm mesajları ayıkla cok çekistirdim bide kızar sen yaptıklarımı anlattın diye tövbe tövbe o anki surat ifadesi geldi gözüme koptummBende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçtisensin tuhaf diyip üste çıktım ben tabiki
aman o damar kabarmasın korkarımİkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acep
Merak damarımı dürtüklüyor birileri
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydım
cok iyiymiş şu an şoklardayımbu konuda ben çok rahatım ya, en baştan beri biliyor nişanlımHatta bazen bir şey soruyorum git KK' ya sor diyor
kışkırtmayın bulur romayıda yakar:)
Yaksın tabi hakkı o kadar emeğekışkırtmayın bulur romayıda yakar:)
cok iyiymiş şu an şoklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?