güle güle kullan canımm :)
Oooo çok fena pazarlık yaparımalış alış ev kuruyoruz burda alıncak çok şey var pazarlık olmadan olmaz
güle güle kullan kuzu :)Kızlar hafta sonu sınavdan sonra alışverişe çıkmıştım çeyiz için aldıklarım , paşabahçede indirim vardı bir bakın derim
tepsi -10 tl
Eki Görüntüle 1504591
2 Tane dondurma kaşığı -21 gibi bir rakamdı
dondurma kaşığı -15 tl
buda yumurtalık- 3 tl -bıdığıma aldım :)
o masalsı atölyeyi söyleyen kimdi vektörleri nette var diyordu hadi bakem söylesin nasıl yapacağımızı ben taktım valla bu davetiyeleri ucuza mal etmem lazım
güle güle kullan kuzu :)
güle güle kullan canım iyi yapmıssın arayı soğutmamak lazım al tabiKızlar hafta sonu sınavdan sonra alışverişe çıkmıştım çeyiz için aldıklarım , paşabahçede indirim vardı bir bakın derim
tepsi -10 tl
Eki Görüntüle 1504591
2 Tane dondurma kaşığı -21 gibi bir rakamdı
dondurma kaşığı -15 tl
buda yumurtalık- 3 tl -bıdığıma aldım :)
ecmdi oo masalsı atölyeyi söyleyen kimdi vektörleri nette var diyordu hadi bakem söylesin nasıl yapacağımızı ben taktım valla bu davetiyeleri ucuza mal etmem lazım
o masalsı atölyeyi söyleyen kimdi vektörleri nette var diyordu hadi bakem söylesin nasıl yapacağımızı ben taktım valla bu davetiyeleri ucuza mal etmem lazım
Gel sen benim yanıma öğreticem sana tüm püf noktalarıvallahi çok istiyorum pazarlık yapmayı, tuttuğunu koparır bir hatun olmalıyım başla yolu yok
ecmdi oillustratordan yapılıyor onlar :)
biri bana bunu öğretsin arkadaşBendiiim bennfreepik bu siteye bak canım
biri bana bunu öğretsin arkadaş
Canım bu burdan öğretilecek birşey değil malesef
Dur ben bir okuyup üfleyeyimsihirli değneğiniz yokmu çok ayıp
Hahaha @ecm ben de çok ayıpladım şuan sizi , bi değnekle dokunamadınız bize ordan aşk size..sihirli değneğiniz yokmu çok ayıp
Önemli olan niyet tabiHahaha @ecm ben de çok ayıpladım şuan sizi , bi değnekle dokunamadınız bize ordan aşk size..
Boşver kuzu ya ben sana paintte çizerim hahaha
KatılıyorummKuzular biz size çizeriz bastırması size kalmış
Gel sen benim yanıma öğreticem sana tüm püf noktaları
Kuzular biz size çizeriz bastırması size kalmış
Hahah tabi canım iyi düşünrsem iyi olur benceÖnemli olan niyet tabi
Katılıyorumm
Çizmekte kolay kuzuHahah tabi canım iyi düşünrsem iyi olur bence
Ay yerler ayrıca sizi çok teşekkür ediyoruz!
Kına gecesi için sizlere başvuracağım. Bastırmak kolay siz çizin yeterki kuzular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?