Hahahah @Conchiglia benim resmi tatil danışmanım ya ona yamuk olmaz bendeAaa ne fenasın çok ayıp öyle denmez kardeşe
Wuuu nasıl da sıyrıldın öyle işin içinden hahahafızama güvenmiyorum ben
kkızlar yaaaa şuan mail geldi yarını tatil yapmıyorlar yaa ben erkenmi hava attım naptım
Olsun ancak tamamlanıyor zatenSAĞOL CANIM aman benim ne nişan ne söz var varya daha çok zaman olduğundan duraklatacağım sanırım
ama sana gelme demişti zatenkkızlar yaaaa şuan mail geldi yarını tatil yapmıyorlar yaa ben erkenmi hava attım naptım
Aaa hani izin çıkmıştı ama sanaaa
öyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bendeama niye? bizde pazar mesaisi uygulanacak ?
canım bana gelme diyen kendi şefimi ama maili attıran proje müdürüama sana gelme demişti zaten
bizde onda gelecekmişiz sevindim:)
Ayy kuzu ya cidden kötğ olmuş ama ara gelinlikçiyii söyle yarın çalışacağm için bugüne alalım tekrar diyee.öyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bende
kuzum kötü olmuş olsun belki erken cıkarsın dersin prova diyecanım bana gelme diyen kendi şefimi ama maili attıran proje müdürü
Sıkıntı yok :) Unutturmayın ama sadecebak unutmayız, hepimiz kayıt altına alırız bu mesajı
I ıhh hiç bulanmadıamele sümüğü gibi yapışırım valla benden demesi(midesi bulanan varsa özür dilerim )
Çocuk gibi şikayet ediyor yaaAaaa asla olacak iş değil
Ben şaka yaptım @Conchiglia gerçek söylemiş olabilir bence ona çizmeyin N Nyks01 hahah
Gel yarın beraber çalışalımkkızlar yaaaa şuan mail geldi yarını tatil yapmıyorlar yaa ben erkenmi hava attım naptım
Heh işte direk çocuk tembihleriAaa ne fenasın çok ayıp öyle denmez kardeşe
Tühhh şansa bak sende bizle birlikte çalışacaksın artık
ayyy satışa bakkk görürsün senAaaa asla olacak iş değil
Ben şaka yaptım @Conchiglia gerçek söylemiş olabilir bence ona çizmeyin N Nyks01 hahah
öyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bende
canım bana gelme diyen kendi şefimi ama maili attıran proje müdürü
Bilmem içimden öyle geldiatış serbest nasıl olsa hatun seni görmeyecekbu arada hangi hatundan bahsediyoruz hayal gücümüz pek geniş
Sıkıntı yok :) Unutturmayın ama sadece
I ıhh hiç bulanmadı
Çocuk gibi şikayet ediyor yaa
Gel yarın beraber çalışalım
Heh işte direk çocuk tembihleri
Ayy ne sinir ya en nefret ettiğim şey bi öyle bi böyle diyolar yaöyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bende
Çocuk gibi şikayet ediyor yaa
Hahaha böyle böyle günü bitirmeye çalışıyorum napiiiimHeh işte direk çocuk tembihleri
Haha sevdiceğim, yavrucağım yok öyle bişey aslaaaayyy satışa bakkk görürsün sen
Gördü bu gözler ihanetiniHahaha böyle böyle günü bitirmeye çalışıyorum napiiiim
Haha sevdiceğim, yavrucağım yok öyle bişey aslaaa
Hahaha hepsini buraya kopyalıyomuşumGördü bu gözler ihanetiniyolla sana attığım tüm mesajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?