Çok güzel görünüyorlar, ben kına paketlerini çok beğendimkızlar ya bende buaralar kına malzemelerine verilecek hediyelere taktım kafayı. son zamanlarda sıkışıklığa gelmesin diye şimdiden ayarlayayım aradan çıksın diye bakıyorum. farklı önerilereiniz varmı neleer düşünüyorsunuz. kına mumu olarak bunu buldum bi.
http://ev-atolyesi.com/kina-ve-dugun-hazirliklari/
Kına paketi yokki orda varmıydıÇok güzel görünüyorlar, ben kına paketlerini çok beğendim
heee o çerezlik değilmi yaEn baştaki tüller
Sadece tülü kullansakheee o çerezlik değilmi yaona baktım hemen bende çerezi ona koysam die tanesi 1,75 falan oluyor sanırım 50 tane olsam bile 90 tl gibi bişiler çıkıyor bilemeidm
tüllü keseler var canımSadece tülü kullansakTaktım ben
Oldu o zamantüllü keseler var canımsdece onu kullanabilirsin
hihihiOldu o zamanKına koyarız içine çerez de konur ille de içine öyle kap koymak şart mı canım. Ucuza gelsin biraz. Aynı gün hem kına hem çerez hem nikah şekeri mi dağıtıcam yoksa ben Nikahtan sonra kınaya dönen düğün olacak bizimki de
Plastik poşetlere ne oldu önceden onlara doldurup zımbalayıp sonra paketlenirdihihihikına dağıtmak lazım. ama kınayı direkt tüle koyamazsın dökülür. kına için şişe düşünüyorum
Bizimki gibi bi yer deseneBoşuna niye gel dersin ki yani. Yazık bize de. Aman ne güzel uyuyacaktım ya. Geri gitme şansım da yok buradan tek ulaşım yolu servis ne yazık ki :/
çok şekerler :)kızlar ya bende buaralar kına malzemelerine verilecek hediyelere taktım kafayı. son zamanlarda sıkışıklığa gelmesin diye şimdiden ayarlayayım aradan çıksın diye bakıyorum. farklı önerilereiniz varmı neleer düşünüyorsunuz. kına mumu olarak bunu buldum bi.
http://ev-atolyesi.com/kina-ve-dugun-hazirliklari/
Ay ne bileyim iyiler aslında da o olayı anlamadım biri zorunlu diyo biri değil öyle arada derede kalıverdim. Asıl patronlar yok ondan oldu böyle. Normalde beni çağırmıyorlardı böyle günlerde. Aman olsun boş geçirdiğimiz vakitlere sayalım işte ne diyeyim :)Bizimki gibi bi yer desene
gene poşete konuyor canım ama şimdi daha süslü şeyler yapmak için böyle tüllerde kullanılıyorPlastik poşetlere ne oldu önceden onlara doldurup zımbalayıp sonra paketlenirdiÇok mu geride kaldım
baktım şimdi bunlarda iyimişKızlar davetiye için instagramda bi sayfa buldum. calligraphyplanet diye, oradan fikir alınabilir :)
Ya böyle bakınca uğraşayım yapayım bir şeyler diyorum ama sonra bir üşeniyorum ki anlatamambaktım şimdi bunlarda iyimiş
bende fiyat araştırması yapıyorum kendim yapsam değermi dyeYa böyle bakınca uğraşayım yapayım bir şeyler diyorum ama sonra bir üşeniyorum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?