Atıldığını düşününce yapası gelmiyo insanınYa böyle bakınca uğraşayım yapayım bir şeyler diyorum ama sonra bir üşeniyorum ki anlatamam
Bi gaz alsam yaparım bence ya, ama o gaz yok bende şu an :) Bahar yogunluğu desem bahar da gelemedi ama.. Zorunda kalmadıkça başlayamıyorum bişeylere. Sen grafiker misin :)
Sen de mi grafikersinAtıldığını düşününce yapası gelmiyo insanın
Normalde daha çok konuşuluyor galiba. Dışarıdan böyle sessiz görünmüyorduBaya sessiz evettatilciler napıyodur acaba
Baya sessiz evettatilciler napıyodur acaba
Bi gaz alsam yaparım bence ya, ama o gaz yok bende şu an :) Bahar yogunluğu desem bahar da gelemedi ama.. Zorunda kalmadıkça başlayamıyorum bişeylere. Sen grafiker misin :)
Sen de mi grafikersinBak şimdi öyle dedin hiç yapasım gelmedi. A1 broşür bastırıp dağıtsam mı napsam Ya da whatsapptan çağırayım işte herkesi
Normalde daha çok konuşuluyor galiba. Dışarıdan böyle sessiz görünmüyordu
Yok iç mimarım canm :) photoshop bilgilerimle yapabilirsem bişeyler yapıyorum davetiye beni aşarBi gaz alsam yaparım bence ya, ama o gaz yok bende şu an :) Bahar yogunluğu desem bahar da gelemedi ama.. Zorunda kalmadıkça başlayamıyorum bişeylere. Sen grafiker misin :)
Sen de mi grafikersinBak şimdi öyle dedin hiç yapasım gelmedi. A1 broşür bastırıp dağıtsam mı napsam Ya da whatsapptan çağırayım işte herkesi
Normalde daha çok konuşuluyor galiba. Dışarıdan böyle sessiz görünmüyordu
Ne güzel dimiNapsınlar gezmeler tozmalar
Evet yaz gelemedi bir türlü ya buz hava buzzzz. Evett grafikerimm
Yakınmış mesleklerimiz :) Olsun photoshopla da olur bence ya güzel bişeylerYok iç mimarım canm :) photoshop bilgilerimle yapabilirsem bişeyler yapıyorum davetiye beni aşaraynenn dün burda olsaydın
Eh senle de yakın sayılır meslekler :) Azıcık ucundan grafik biliyorum ben deEvet yaz gelemedi bir türlü ya buz hava buzzzz. Evett grafikerimm
Ne güzel dimiacıdım bi an bize
Eh senle de yakın sayılır meslekler :) Azıcık ucundan grafik biliyorum ben deİşim düşerse sana danışabilir miyim
Senin meslek ? aynen yarın görürsünYakınmış mesleklerimiz :) Olsun photoshopla da olur bence ya güzel bişeyler
Kaçırmışım deseneOlsun bugünün yarını var
Endüstri ürünleri tasarımcısıyım ben de :) Hem ürün hem grafik tasarımı yapıyorum ama. Az biraz sazanlık var bende "Ben yaparım ben yaparım" diye atlayıveriyorum sonra böyle başıma yıkılıyorSenin meslek ? aynen yarın görürsün
Endüstri ürünleri tasarımcısıyım ben de :) Hem ürün hem grafik tasarımı yapıyorum ama. Az biraz sazanlık var bende "Ben yaparım ben yaparım" diye atlayıveriyorum sonra böyle başıma yıkılıyorFazla kontrolcüyüm sanırım, her şey benim elimden çıksın istiyorum.
Birdenbire görevin olmuş oluveriyorzaman zaman o hatayı bende yapıp atlıyorum ve ihale hop bana kalıyo , tasarım grubunun ortak özelliği heralde bu
Merhaba :) Hayırlı olsunn mutluluklarBende bu gruba dahilim sanırım artık.. 25 yaşındayım memurum. Tanışma tarihim 12.12.06.2012 söz tarihim net gün yok bayramdan sonraki ilk ya da ikinci hafta
Çok tşk ederim inşallah Hepimiz için daha güzel olacakMerhaba :) Hayırlı olsunn mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?