2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdı bu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
Hahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunçç
ayyyy inanmıyorum orda gözler dönüyo zaten :) annemi gönderdim bende pankek tavasıyla bıçak almış :)
Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler
benlik bişey yoktu diyee ben gitmedim. Henüz A101den hiçbişey ekleyemedim çeyize

Annem saolsun akşama bişey kalmamıştı yoksa tavam hemde pembe
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi bana dolayısı ile almadım

Annem saolsun akşama bişey kalmamıştı yoksa tavam hemde pembe
Aaa hem de pembe miiii ah yaaa kaçırdııım
Hahaha ay çok güldüm buna
Kalpli kalpli yumurtta işte mis gibi daha ne istiyolarsa bunlar hahah
ben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım
Ayyy hani nerdeleeeer? :)

Hoşgeldin :) Yetiştirip yetiştirememek tamamen maddi durumunuzla alakalı. Paranız varsa 3 aya bile hallolur. Ama yok borçlanmadan yavaş yavaş yapmamız gerek derseniz biraz zorlayabilir. Mutluluklar şimdiden :)
Günaydın hatunlar
Günaydııın
Günaydın kızlaar. Feci şekilde grip oldumm kötü vaziyetteyimm. İzin geçen hafta izin almıştım tekrar izin almaya çekiniyorummm
Günaydın, çok geçmiş olsunn
günaydın kızlar
Günaydınn
Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)
Günaydınn bugün cuma mıı
günaydın kızlar :)
Günaydın :)
Günaydın hayırlı cumalarr
YEKTA61 geçmiş olsun tam hastalık havası var bir sıcak bir soğuk
Günaydıın :) Bugün cumaymış heheh :)
Ben de geldim ama :) saksı değilim sonuçta
günaydınnn gelinler
Günaydınn
kizlar gunaydin
taze gelin adaylari hayirli cumalar
hastalarimiza Rabbim sifa versin
Rabbim sevdiklerimize kavustursun.
Günaydın, amin inşallah :)
ya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdı bu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
Nasıl ya neye saldırdılar dumur oldum
çok ayıp etmiş
ben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım
AY ne aldınn ne vardı hala %50 var mıdır. Ay dün kinder surprizlerde indirim vardıı alıcaktım unuttum
Hahah nankörlük diz boyu yahuuu

bizimkide akşam bu pankek sevdasıda yeni heralde diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…