2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güle güle kullann :)
Ah canım kusura bakma gözümden kaçıvermiş
Sen de hoşgeldin aramıza. Nasıl gidiyor bakalım çeyiz hazırlıkları
Hoşbuldumm hoşbuldum Üç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam
Oh oh maşallah bu arada
Demeyin valla kötü hissediyorum o yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda

Hoşbuldumm hoşbuldum Üç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam

Demeyin valla kötü hissediyorum o yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda
Amaan dün çalışmışmıydın sen? Çalıştıysan ona say üzülme
Hadi bakalım aldıkça paylaş bizimle. Seni bilmem de burada meraklı arkadaşlar çok

Hahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunçç

Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler
benlik bişey yoktu diyee ben gitmedim. Henüz A101den hiçbişey ekleyemedim çeyize

kaptım bişeyler sepete attım daha bakınıyodum.döndüm baktımki teyzeler sepetimdekileri kurcalıyo.tabi bırakırmıyım hemen çektim kendime bakıyoruz bakıyoruz almıycaz diyolar bana

baz

Günaydın canım, satış görevlisi bazı mağazalarda geçerli olduğunu söyledi..benim aldığım Leventte bir avm , bu akşam bir daha bakma şansım olursa bakayım

kaptım bişeyler sepete attım daha bakınıyodum.döndüm baktımki teyzeler sepetimdekileri kurcalıyo.tabi bırakırmıyım hemen çektim kendime bakıyoruz bakıyoruz almıycaz diyolar bana
Hahaha siz sabahın köründe gelip kapmayı biliyosunuz, bırakın sepetimi deseydin

Amaan dün çalışmışmıydın sen? Çalıştıysan ona say üzülme
Hadi bakalım aldıkça paylaş bizimle. Seni bilmem de burada meraklı arkadaşlar çok
Ben de çok meraklıyımdııırr O zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani
Ay çok komik
baz

Günaydın canım, satış görevlisi bazı mağazalarda geçerli olduğunu söyledi..benim aldığım Leventte bir avm , bu akşam bir daha bakma şansım olursa bakayım
Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralar Teşekkür ederim yine de :)

baş meraklılar arasına senide alırız haha

Ayy untursun tabi çok aldıysan Hepsi çok güzel de Amerikan servisin ayrı bir ciciymişş. Güle güle kullan kuzuu :)

güle güle kullan canım :)

Çok çok teşekkür ederim hatunlar , artık kendimden vazgeçtim çeyiz alınca mutlu oluyorum

Ben de çok meraklıyımdııırr O zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani
Biz de paylaşıyoruz ufak ufak canım. Seni de takibe alırız sen de görürsün
Öyle bişey mi var Alın beni de
Olmaz mı hele bir kaç kişi var ki sorma gitsin. Zamanla anlarsın
evet ya kırk yılın başı gitmişim.ama onlara pabuç bırakmadım
Haha helal olsun sana bırakmayacaksın tabi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…