- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
yeni mi gittin yoksaBen biraz geç kalmış olabilirim de bugün işe
Ah canım kusura bakma gözümden kaçıvermişBen de geldim ama :) saksı değilim sonuçta
Oh oh maşallah bu aradaBen biraz geç kalmış olabilirim de bugün işe
Ayy untursun tabi çok aldıysanEki Görüntüle 1506317 Eki Görüntüle 1506318 Eki Görüntüle 1506319 Eki Görüntüle 1506320 ne aldığımı unutmuşum ya şaka gibi, hatırladığım bunlar kızlar
Güle güle kullann :)Eki Görüntüle 1506317 Eki Görüntüle 1506318 Eki Görüntüle 1506319 Eki Görüntüle 1506320 ne aldığımı unutmuşum ya şaka gibi, hatırladığım bunlar kızlar
Hoşbuldumm hoşbuldumAh canım kusura bakma gözümden kaçıvermiş
Sen de hoşgeldin aramıza. Nasıl gidiyor bakalım çeyiz hazırlıkları
Demeyin valla kötü hissediyorumOh oh maşallah bu arada
ayyyy inanmıyorum orda gözler dönüyo zaten :) annemi gönderdim bende pankek tavasıyla bıçak almış :)
Amaan dün çalışmışmıydın sen? Çalıştıysan ona say üzülmeGüle güle kullann :)
Hoşbuldumm hoşbuldumÜç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam
Demeyin valla kötü hissediyorumo yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda
Hahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunçç
Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler
benlik bişey yoktu diyee ben gitmedim. Henüz A101den hiçbişey ekleyemedim çeyize
güle güle kullan canım :)Eki Görüntüle 1506317 Eki Görüntüle 1506318 Eki Görüntüle 1506319 Eki Görüntüle 1506320 ne aldığımı unutmuşum ya şaka gibi, hatırladığım bunlar kızlar
Hoşgeldin :) Yetiştirip yetiştirememek tamamen maddi durumunuzla alakalı. Paranız varsa 3 aya bile hallolur. Ama yok borçlanmadan yavaş yavaş yapmamız gerek derseniz biraz zorlayabilir. Mutluluklar şimdiden :)
Günaydııın
Günaydın, çok geçmiş olsunn
Günaydınn
Günaydınn bugün cuma mıı
Günaydın :)
Günaydıın :) Bugün cumaymış heheh :)
Ben de geldim ama :) saksı değilim sonuçta
Günaydınn
Günaydın, amin inşallah :)
Nasıl ya neye saldırdılar dumur oldum
çok ayıp etmiş
AY ne aldınn ne vardı hala %50 var mıdır. Ay dün kinder surprizlerde indirim vardıı alıcaktım unuttum
Hahaha siz sabahın köründe gelip kapmayı biliyosunuz, bırakın sepetimi deseydinkaptım bişeyler sepete attım daha bakınıyodum.döndüm baktımki teyzeler sepetimdekileri kurcalıyo.tabi bırakırmıyım hemen çektim kendime bakıyoruz bakıyoruz almıycaz diyolar bana
Ben de çok meraklıyımdııırrAmaan dün çalışmışmıydın sen? Çalıştıysan ona say üzülme
Hadi bakalım aldıkça paylaş bizimle. Seni bilmem de burada meraklı arkadaşlar çok
Ay çok komikkaptım bişeyler sepete attım daha bakınıyodum.döndüm baktımki teyzeler sepetimdekileri kurcalıyo.tabi bırakırmıyım hemen çektim kendime bakıyoruz bakıyoruz almıycaz diyolar bana
Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralarbaz
Günaydın canım,satış görevlisi bazı mağazalarda geçerli olduğunu söyledi..benim aldığım Leventte bir avm , bu akşam bir daha bakma şansım olursa bakayım
baş meraklılar arasına senide alırız hahaBen de çok meraklıyımdııırrO zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani
Ay çok komik
Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralarTeşekkür ederim yine de :)
Ayy untursun tabi çok aldıysanHepsi çok güzel de Amerikan servisin ayrı bir ciciymişş. Güle güle kullan kuzuu :)
Güle güle kullann :)
Hoşbuldumm hoşbuldumÜç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam
Demeyin valla kötü hissediyorumo yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda
güle güle kullan canım :)
Öyle bişey mi varbaş meraklılar arasına senide alırız haha
Hepimiz öyleyiz galibaÇok çok teşekkür ederim hatunlar , artık kendimden vazgeçtim çeyiz alınca mutlu oluyorum
Hahaha siz sabahın köründe gelip kapmayı biliyosunuz, bırakın sepetimi deseydin
Güle güle kullan canım :) en sevdiğimm rengarenk ohh çok güzel :)Eki Görüntüle 1506317 Eki Görüntüle 1506318 Eki Görüntüle 1506319 Eki Görüntüle 1506320 ne aldığımı unutmuşum ya şaka gibi, hatırladığım bunlar kızlar
Biz de paylaşıyoruz ufak ufak canım. Seni de takibe alırız sen de görürsünBen de çok meraklıyımdııırrO zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani
Olmaz mı hele bir kaç kişi var ki sorma gitsin. Zamanla anlarsınÖyle bişey mi varAlın beni de
Haha helal olsun sana bırakmayacaksın tabi!!evet ya kırk yılın başı gitmişim.ama onlara pabuç bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?