- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Dün gelmiştin kötü hissetmeGüle güle kullann :)
Hoşbuldumm hoşbuldumÜç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam
Demeyin valla kötü hissediyorumo yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda
Ben de çok meraklıyımdııırrO zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani
Ay çok komik
Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralarTeşekkür ederim yine de :)
Saol canımm :)aynen gözleri dönmüş.pankek tavasını gitseydim alabilirdim bende.güle güle kullan canım :)
Hadi bakalım görücez :)Olmaz mı hele bir kaç kişi var ki sorma gitsin. Zamanla anlarsın
Gözümüz ne kadar dönmüş bak işteDün gelmiştin kötü hissetme
Bir gün gelin adayları olarak ordu oluşturup a101i basalım derimevet ya resmen yağmaladılar
Eki Görüntüle 1506317 Eki Görüntüle 1506318 Eki Görüntüle 1506319 Eki Görüntüle 1506320 ne aldığımı unutmuşum ya şaka gibi, hatırladığım bunlar kızlar
Güle güle kullan canım :) en sevdiğimm rengarenk ohh çok güzel :)
Güle güle kullan canımm :)
Kızlar esse nin sitesinde 3 al 2 öde var :)
Hadi ya hep çok övülmüyor muydu şaşırdım şimditeşekkür ederim yavru , dediğim gibi seramik tencereleri iyi değilmiş
Evet ondandır kuzu kolyeni görelim hemenÇinden kolyem gelmiiiiş! Ama halhalım yok o daha önemliydiii! Ayrı satıcılardan aldım ondan olabilir mi ki?
Hadi ya hep çok övülmüyor muydu şaşırdım şimdi
Ay kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben dahaEvet ondandır kuzu kolyeni görelim hemen
Fotoğraf o zamannAy kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben daha
Ay ayrıca paketi patron almış. Getirdi bu sana gelmiş olabilir mi diyo Aaa evet dedim. He tamam çinden gelince şarbon falandır diye korktum ama senin olabilir diye getirdim dedi
teşekkür ederim yavru , dediğim gibi seramik tencereleri iyi değilmiş
Ay kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben daha
Ay ayrıca paketi patron almış. Getirdi bu sana gelmiş olabilir mi diyo Aaa evet dedim. He tamam çinden gelince şarbon falandır diye korktum ama senin olabilir diye getirdim dedi
Fotoğraf o zamann
Ayy fotoğrafı nerye kaydetmiş bi çözemedim kii. Usbyi taktım ama bulamadım bi türlüü. Bulunca albüme koyucam. Halhalım gelmezse bunu halhala çeviririmAhahahahha çookk komikk yaaaa
Ayy fotoğrafı nerye kaydetmiş bi çözemedim kii. Usbyi taktım ama bulamadım bi türlüü. Bulunca albüme koyucam. Halhalım gelmezse bunu halhala çeviririm
Ay kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben daha
Hahaha ben de çok güldüm. Buldum yüklicem şimdi komik kolyeyi bakabilirsiniz az sonraay inanmıyorumm çok güldüm
Hahaha ben de çok güldüm. Buldum yüklicem şimdi komik kolyeyi bakabilirsiniz az sonra
Ay bu arada gelinlikçinin biri bana artistlik yaptı baya ya
Modeli gödnerdim fiyat konuşacaktık anlaşırız dedi. Bende bi fikir sahibi olayım diyince bana diktiği bi iki modeli gönderdi. Fikir olsun seninki en kolayı yani dedi haha
Hakikaten de afilliydi gönderdiği ama ben de susuverdim hemen
Hatun kişiydi kendisi ama öyle yaptı baya yaadam resmen ezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?