2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahaah banada günnlerce çok asabisin diyip durmuşlardı kendi babam bile onu tutup çok asabisin ne var bunda illa onun gelmesi gerekmiyor hem ne işi var annenle arkadaşınla git deyip onu tutmuştu
yarı fiyatına düşürse hani gene anlıcam haha bazen diyorum ya alnımda enayi yazıyor heralde o emlakçıda gördü hala aynı fiyat diyor

Hahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılır ) Annem yemek yapmış evde yiyelim vs vs dedi Oradan nasıl olduysa tartışık ben de eve gidince beş karış suratla girdim.
Annem çaktırmadı ama dün diyo ki ablama benim için " Buda yine o çocuğun beynini yemişti geçen gün. Karnı da aç ya kimbilir neler yaptı çocuğa " diye bana söylendi durdu. Hep de böyle yapıyo kızıcam yakında

aman dikkat et annen bunları onun yanında söylemesin benimkinin yanında söylediler tepeme çıktı her tartışmada artık bak diyor onlarda beni tutuo

Ayyy şaka gibii ya düşünsene asansöre fareyle binip iniyosun bizim işyerinin buralarda çok olurdu bende alışkanlık yaptı görüncem bağırmıyorum artık ay

aman dikkat et annen bunları onun yanında söylemesin benimkinin yanında söylediler tepeme çıktı her tartışmada artık bak diyor onlarda beni tutuo
Haha ay söylüyorum bazen nasıl seviniyo görsen. Ama bu sonuncuyu söylemedim valla bilmesin

Ayyy şaka gibii ya düşünsene asansöre fareyle binip iniyosun bizim işyerinin buralarda çok olurdu bende alışkanlık yaptı görüncem bağırmıyorum artık ay
ben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerden
Haha ay söylüyorum bazen nasıl seviniyo görsen. Ama bu sonuncuyu söylemedim valla bilmesin
herşeyi bilmeleri gerekmiyor canım

ben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerden

herşeyi bilmeleri gerekmiyor canım
Ayy benimde olur olmadık şeye aayy diye bi tepki gösterme şeklim var haha
KAtılıyorum kuzu herşeyi bilmesi gerekmez benim selametim daha önemli

Gerçekten çok fena güldüm buna Beynini yemiş hahahah Karnı açtı oyy ay nasıl gülsem bilemedim

Gerçekten çok fena güldüm buna Beynini yemiş hahahah Karnı açtı oyy ay nasıl gülsem bilemedim
Hahahah evet ben karnım aç olunca çıldırıyorum da azcık haha
Geçen kayınvalideciğimin yanında annemle ablam onu dediler de kadının gözü korktu haha
Nişanlımda anneme "Biliyorum anne bi kere yemeğe gidecekken trafikte kamıştık da ağlamıştı ben hazırlıklıyım" demişti hahah
Ağlamışmıydım ki acaba cidden ya , ağlar gibi olmuştum ama ağlamamışımdır yaa

ben işe dalıyorum bi bakıyorum almış başınızı gitmişsiniz yahu :)

Vala kizlar knuya az bodoslama dalmis bulundum ama ben sinirlenince benim aadam ac misin diye soruyor

Haha yalnız değilim demek.
Bazen de kavga edecek gibi olunca tamam yemek yiyelim de öyle konuşuruz diyo bnmki çok komik
Hee napak olek mi kiz acliktan.. Anam beni bir sinir basiyor bir tansiyon dusuyor... Hadi yemek yiyelimm sen yan basmaya basladin sallaniyon diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…