hahaah banada günnlerce çok asabisin diyip durmuşlardıHahaha son cümle çok iyiydii
Ay çok korkunç ya fare vardı demek. Emlakçıdaki özgüvenede hayran kaldım hala evinin arkasında duruyo helal
Aman ya ev meselesi de büyük dert İnşallag gönlünüze göre bi yer bulursunuz kuzu..
Benimkine gelince evet şimdide ben neden yanlış anlıyomuşum, çok asabiymişim o öyle demek istememiş. Zaten yarın bütün gün birlikte duralım gezelim istiyomuş da muş muş yaniii
Hahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılırhahaah banada günnlerce çok asabisin diyip durmuşlardıkendi babam bile onu tutup çok asabisin ne var bunda illa onun gelmesi gerekmiyor hem ne işi var annenle arkadaşınla git deyip onu tutmuştu
yarı fiyatına düşürse hani gene anlıcam hahabazen diyorum ya alnımda enayi yazıyor heralde o emlakçıda gördü hala aynı fiyat diyor
Hahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılır) Annem yemek yapmış evde yiyelim vs vs dedi Oradan nasıl olduysa tartışık ben de eve gidince beş karış suratla girdim.
Annem çaktırmadı ama dün diyo ki ablama benim için " Buda yine o çocuğun beynini yemişti geçen gün. Karnı da aç ya kimbilir neler yaptı çocuğa " diye bana söylendi durdu. Hep de böyle yapıyo kızıcam yakında
Ayyy şaka gibii ya düşünsene asansöre fareyle binip iniyosunya işte böyleler başta sinir ediyorlar sonra yaa öyle demek istemedimsenin zaten bir fikrin varki kimseden fikir istemiyorsunki benimkide aynısını der sonra bişi oluncada ee arkadaşlarından etkileniyorsun e ben fikir alımmı almıyımmı şimdi napsam
ev konusuda dün akşam bakabildik. emlakçıyı anlamadım omu müşteri bizmi belli değil yarım saat bekledik. ev çok merkezi bir yerde ama binalar eski fotoğrafta gördüğüm bütün ev baştan aşağı yenilenmiş oyüzden istemiştim görmeyi. binadan bir girdik bina içinde kocaman bir faree... emlakçıda bir kaldı ben direkt dedim hiç çıkmayalım bakmaya gerek yok. nişanlım okadar geldik boşver görelim öyle dedi öylesine çıktık yani heryeri yenilemişler ama duvarlarda rutubet var belliydi birde acayip kullanışsız bir ev. emlakçıya dedim fiyat aynımı. aynı dedi. dedim kapıda zaten büyük bir eksi kazandı düşünmüyorum bile burayı dedim çıktık öyle. Çıktıktan sonrada diyorum burayı görmedik duymadıkbu anları yaşanmamış sayalım
Haha ay söylüyorum bazen nasıl seviniyo görsen. Ama bu sonuncuyu söylemedim valla bilmesinaman dikkat et annen bunları onun yanında söylemesin benimkinin yanında söylediler tepeme çıktı her tartışmada artık bak diyor onlarda beni tutuo
ben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerdenAyyy şaka gibii ya düşünsene asansöre fareyle binip iniyosunbizim işyerinin buralarda çok olurdu bende alışkanlık yaptı görüncem bağırmıyorum artık ay
herşeyi bilmeleri gerekmiyor canımHaha ay söylüyorum bazen nasıl seviniyo görsen. Ama bu sonuncuyu söylemedim valla bilmesin
Ayy benimde olur olmadık şeye aayy diye bi tepki gösterme şeklim var hahaben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerden
herşeyi bilmeleri gerekmiyor canım
Aaaa ben ilk zamanlar çok fena korkardımben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerden
herşeyi bilmeleri gerekmiyor canım
farkındalık süresi canımAaaa ben ilk zamanlar çok fena korkardımama bi süre sonra ayağımın altından geçerken görüp ses çıkarmamaya başladım
ne almıştın canımSabahtan beri kargom gelmedi yaa sinir
Ay hangi kargo ne aldın biz biliyomuydukSabahtan beri kargom gelmedi yaa sinir
düzeltiyorum 28 günfarkındalık süresi canım29 günlük farkındalık süresi sonunda normalleşiyor
ne almıştın canım
Gerçekten çok fena güldüm bunaHahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılır) Annem yemek yapmış evde yiyelim vs vs dedi Oradan nasıl olduysa tartışık ben de eve gidince beş karış suratla girdim.
Annem çaktırmadı ama dün diyo ki ablama benim için " Buda yine o çocuğun beynini yemişti geçen gün. Karnı da aç ya kimbilir neler yaptı çocuğa " diye bana söylendi durdu. Hep de böyle yapıyo kızıcam yakında
Hahahah evet ben karnım aç olunca çıldırıyorum da azcık hahaGerçekten çok fena güldüm bunaBeynini yemiş hahahah Karnı açtı oyy ay nasıl gülsem bilemedim
Vala kizlar knuya az bodoslama dalmis bulundum ama ben sinirlenince benim aadam ac misin diye soruyorHahahah evet ben karnım aç olunca çıldırıyorum da azcık haha
Geçen kayınvalideciğimin yanında annemle ablam onu dediler de kadının gözü korktu haha
Nişanlımda anneme "Biliyorum anne bi kere yemeğe gidecekken trafikte kamıştık da ağlamıştı ben hazırlıklıyım" demişti hahah
Ağlamışmıydım ki acaba cidden ya , ağlar gibi olmuştum ama ağlamamışımdır yaa
Ara ara sakinleşip ara ara coşuyoruz kuzuben işe dalıyorum bi bakıyorum almış başınızı gitmişsiniz yahu :)
Haha yalnız değilim demek.Vala kizlar knuya az bodoslama dalmis bulundum ama ben sinirlenince benim aadam ac misin diye soruyor
Ben uzun zamandir yoktum. Giriyorum okuyorum nelr yapiyorsunuz diye de yazmaya firsatim pek olmadiben işe dalıyorum bi bakıyorum almış başınızı gitmişsiniz yahu :)
Hee napak olek mi kiz acliktan.. Anam beni bir sinir basiyor bir tansiyon dusuyor... Hadi yemek yiyelimm sen yan basmaya basladin sallaniyon diyo banaHaha yalnız değilim demek.
Bazen de kavga edecek gibi olunca tamam yemek yiyelim de öyle konuşuruz diyo bnmki çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?