2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne güzel işte huyuna suyuna alışkın :) Böyle birbirlerinin kusurlarını seven çiftler çok tatlı geliyor bana
ben işe dalıyorum bi bakıyorum almış başınızı gitmişsiniz yahu :)
Ne güzel işe dalabiliyorsun
Vala kizlar knuya az bodoslama dalmis bulundum ama ben sinirlenince benim aadam ac misin diye soruyor
Demek ki bu açlık biz kadınlara yaramıyor
Haha yalnız değilim demek.
Bazen de kavga edecek gibi olunca tamam yemek yiyelim de öyle konuşuruz diyo bnmki çok komik
Benzerlerini işittim sanki

Hee napak olek mi kiz acliktan.. Anam beni bir sinir basiyor bir tansiyon dusuyor... Hadi yemek yiyelimm sen yan basmaya basladin sallaniyon diyo bana
Heeeh bende de öyle oluyo işte aynen. Cidden acıktığımda bi tansyionuma baktırmak istiyorum.Nişanlımda dedi geçen gün acıkınca bi tansiyonunu ölçsek aslında diye
Valla yalan değil çok acıkınca ellerim bile titriyo. Baş ağrısı da cabası. Ne dertliymişim arkadaş

Ne güzel işte huyuna suyuna alışkın :) Böyle birbirlerinin kusurlarını seven çiftler çok tatlı geliyor bana
Sorma sorma çok dalga geçiyo ama bu yüzden benimle
Benzerlerini işittim sanki
Ooo sen de bizdensin demek haha
Bir de şey var gülüyorum diye tekrarlayıp duruyo " Ohoo ben senin karnınımı doyurucam ev mi geçindircem" hahah

Yok yaramiyor zaten biraz da firsat olarak kullaniyorlar gibi geliyor bana... Hadi bir yemek yiyelim askimm gene konusuruz falan diye

Yok yaramiyor zaten biraz da firsat olarak kullaniyorlar gibi geliyor bana... Hadi bir yemek yiyelim askimm gene konusuruz falan diye
Hahah fırsat mı bilmem ama iyi taktik olduğu kesin.
Yemek yemesem ya onu yicem ya onu yanii. En iyisi beni de kendini de kurtarsın

Aranızda pembesever varsa onlara gelsin :) Ben bu buzdolaplarını çok seviyorum ama pembe almazdım alsam herhalde :)

Aynen kuzucum ben baktirdim saka filan da tansiyon yerle bir arti kan sekeri de coj dusuyorr

Hahah fırsat mı bilmem ama iyi taktik olduğu kesin.
Yemek yemesem ya onu yicem ya onu yanii. En iyisi beni de kendini de kurtarsın
Bir de. Ondan cok yiyorumm ben saka gibi bir defa doymadimm ikinci tabagi soyledi sen doymadin ben biliyorumm diye .. Epey de dalgasini gecti yalniz

Böyle olunca barbie evi gibi oluyo sanki bende bir pembesever olarak almazdım :)
Bana da öyle geliyor ben daha modern bir mutfak istediğime karar verdim :) Genel olarak beyaz gri ağırlıklı gidip arada bi kaç küçük eşyayı da patlak sarı renkte yapabilirim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…