Haha ya öyle yapıp bi de dalga geçmiyolar mı dellendiyorum hahahBir de. Ondan cok yiyorumm ben saka gibibir defa doymadimm ikinci tabagi soyledi sen doymadin ben biliyorumm diye .. Epey de dalgasini gecti yalniz
Cig degil de normal var tatlimm olmaz miÇok yemek dedik ve ben şu anda çiğ börek istediğime karar verdim
Ben de o geçen gün gidemediğim yere gidip o kebapları yemek istiyorum! Çok istiyorum.Çok yemek dedik ve ben şu anda çiğ börek istediğime karar verdim
Sen de sarıcısın demekSarı sarı nırırnırınım
Ne güzel işte huyuna suyuna alışkın :) Böyle birbirlerinin kusurlarını seven çiftler çok tatlı geliyor bana
Ne güzel işe dalabiliyorsun
Demek ki bu açlık biz kadınlara yaramıyor
Benzerlerini işittim sanki
hey hatunlar napıyorsunuz ?
Karnımız acıktı yaaa birbirimizi gaza getirdikhey hatunlar napıyorsunuz ?
Mecbur kuzumbak yine dalmışım mesela hihihihi :)
Çalışıyoruz canımcıımm sen ne yapıyorsun ? :) :)
Ben alistim artikk o dusunsun beni nasil. Doyuracakkk mutfak masrafi. Tavan yapar bizdeHaha ya öyle yapıp bi de dalga geçmiyolar mı dellendiyorum hahah
Bizde de kesinBen alistim artikk o dusunsun beni nasil. Doyuracakkk mutfak masrafi. Tavan yapar bizde
Karnımız acıktı yaaa birbirimizi gaza getirdik
Sen nereye kayboldun arada
Bilmessin tabiBen bilmiyorumm
Çakallık var diyorsun
çalışmak istiyorum ama yok yani çok tembelleştimhey hatunlar napıyorsunuz ?
Her türlü kabulüm de çiğ daha bi çekti canım ya :/Cig degil de normal var tatlimm olmaz mi
Hangi kebapçıı. Uff kebapçı dedin künefe geldi. Aman allahım neler oluyor yineBen de o geçen gün gidemediğim yere gidip o kebapları yemek istiyorum! Çok istiyorum.
Sen de sarıcısın demek
Ay ben de dalmak istiyorummMecbur kuzumbak yine dalmışım mesela hihihihi :)
Çalışıyoruz canımcıımm sen ne yapıyorsun ? :) :)
Bende beyaz mutfak istiyodum ama alt kapaklar beyaz değil mecbur idare edilcekBana da öyle geliyor ben daha modern bir mutfak istediğime karar verdim :) Genel olarak beyaz gri ağırlıklı gidip arada bi kaç küçük eşyayı da patlak sarı renkte yapabilirim diyorum :)
Kuzenimde senin gibi herşeyi kırmızı :)Ben tamanem kirmizi istiyorummm bayiliyorumm kirmizi yaa :)
çalışmak istiyorum ama yok yani çok tembelleştim
Her türlü kabulüm de çiğ daha bi çekti canım ya :/
Hangi kebapçıı. Uff kebapçı dedin künefe geldi. Aman allahım neler oluyor yine
Ay ben de dalmak istiyorumm
İyidir sen napıyosun ortak :)hey hatunlar napıyorsunuz ?
Hahaha o da iyi taktikmişYa ben dana gibi oldumKilo vermem lazım en acilinden..göbeğimi masanın altına sıkıştırıyorum
Aa çerçevelerine bayıldım güle güle kullan :)Bilmessin tabi
Hahah ben de durum pek farklı değil kuzuuYa ben dana gibi oldumKilo vermem lazım en acilinden..göbeğimi masanın altına sıkıştırıyorum
Yaa var ya yok böyle bir yer! Zaten kapısında kuyruk oluyo kocaman mekanınHangi kebapçıı. Uff kebapçı dedin künefe geldi. Aman allahım neler oluyor yine
Teşekkür ederim :)Hahaha o da iyi taktikmişYanlar nereye sıkıştırılır
Aa çerçevelerine bayıldım güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?