2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha şuna bak

Hahaha Canan Karatay gelecek şimdi göreceksin gününü

Ayy inanmıyorum. Merak faydalı imiş demek ki haha
Daha önce gitmişmiydin?
Ay tamam gelsin canım nolucak ekmeksiz yeriz künefeyi kızmasın yeter Adını ilk kez duyuyorum ama bu kadar methettin denemeden gözüm açık giderim. Yarın da oraya gidecek olmam bi işaret olmalı diye düşünüyorum, umarım yiyebilirim

patchwork halılar hoş geliyor gözüme, modern birşey almalıyım çünkü mobilyalar öyle..En iyisi beklemek yetişir heralde

Kızzzlar ne çok konuşmuşsunuz işim vardı uğrayamadııım

curlygirl çerçeveler nereden çok güzelmiş güle güle kullan

4 ay gibi bir süre var kız, ama benim göbek bağımzlığını ilan etti, ay nasılda sinir bozucu duruyor Sen ye kebabı, yürüyüş yap sonrada :) işimize gelince kocakarı laflarını dinliyoruz zaten
Haha işin kötüsü yürümekten nefret ederim! Ne olacak benim bu halim yaaa
Ayy kesin işaret yaa yemeden dönme gözlerin açık gidersin hahaha tövbe
Adana nı ayranını söyle arkana yaslan. Sonra gelecek olan güzellikleri gör! O pişmiş soğanlar, o acılı ezmeler, lavaşlar
Of şuan çok feciyim
Nişanlıma bak yaa Ondo ya gidelim dedim bugün dinlenelim cumartesi apzar yine birlikteyiz aşkım gideriz olmaz mı dedi
Olmaaaz işte olmaz!

Benimkini de ikna edemem ki şimdi yoğun şu sıralar bi yere gitmek yok :/ Bi başına da gidilmez muhtemelen yalan oldu benimki hayal kurmayayım.

Benimkini de ikna edemem ki şimdi yoğun şu sıralar bi yere gitmek yok :/ Bi başına da gidilmez muhtemelen yalan oldu benimki hayal kurmayayım.
Ayy çok hazin bi son oldu bu. Sen şansını dene. Oraya kadar gitmişken tek başına gayet güzel yenir

Konudan kendimi soyutlayıp aksesuar halı baktım ama hala kebappp

@Conchiglia Ama atlastakini çok sevdim ben de böyle belirsiz desenli yada patchworkleri seviyorum.
Ama hiçbiri bir adana kebap değil tabii hahah

Bunlar nasıllar falan dedim sepettekilerin fotosunu gönderdim
cevap: aşkım beğendiysen al oldu ...
pfff (((

greenandblue canmcm söyledim .p
Oyy Allahıımm ne değişikler bu erkekler yaa
Beğendiysen al. Gerçekten çok yardımcı olmuş. Hiç kimse böyle güzel fikir veremezdi deseydin
Klasikleşmiş olsa da "hepsi aynıı" diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…