2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende beyaz mutfak istiyodum ama alt kapaklar beyaz değil mecbur idare edilcek
Altlar ne renk peki?
Merak duygularım depreşmeye başladı şu anda

Evlenecek insanlar stresten zayıflar deniliyor bir de , niye bende etki etmedi acaabaaa Sende götür kebabları 5 eylülü unutma derim :)

İyi çok şükür :) Efor sarfetmeden kilo verirsem daha süper olucam Bu arada çerçevelere bayıldım , güle güle kullan bende salonum için turkuaz aksesuar düşünüyorum
bulursan banada söyle bende çok isterim efor sarfetmeden kilo vermeyi. Teşekkür ederim bende turkuaz düşünüyorum alıyım dedim bi yerden başlamak lazım salon yok ama aksesuar var

Evlenecek insanlar stresten zayıflar deniliyor bir de , niye bende etki etmedi acaabaaa Sende götür kebabları 5 eylülü unutma derim :)
Hahah bana da vururmu o stres acaba son 1 ay kala falan. İnşallah vurur ya.
Böyle istemsizce zayıflamak istiyorum. Ben fark etmeden gitsin göbek
Ya şuan yemezsen bi yerlerim şişer ama hahaa . Kocakarı sözleri bazen işe yarıyo gibi

Can boğazdan gelir demişler

Bana da en zayıf zamanların olucak dediler. En zayıf hallerim böyle olusa gerisini düşünmek istemiyorum
Aaa bi meraklıgil daha!
Nerde otruyosun bilmiyorum kiii . Valla yakınındaysan çok şey kaçırıyosun
Kız adını söylesene kaç saattir süründürdün beni burada
benim yanlarda var ya, alt beden , üst bedenden bağımsız..sanki başka vücutlardan birleşmiş gibiyim
Hahahah sanki yanlış parçalar birleşmiş gibi değil mi

Bende niye sağlıklı yaşam, beslenme danışmanlığı reklamları çıktı O künefeyi yeme mi demeye çalışıyor

bulursan banada söyle bende çok isterim efor sarfetmeden kilo vermeyi. Teşekkür ederim bende turkuaz düşünüyorum alıyım dedim bi yerden başlamak lazım salon yok ama aksesuar var

bulursam asrın icadı ilan edicem zaten Benim eşyalar tamam da agustosta teslim edilecek, halı için bir ayım var..eşyalar gelmeden alsam olmaz diye düşünüyorum ama bakalım..Koltuklar gri ,küçük yastıklarda mavi renkler var..o yüzden halı ve perdeyi o renklerde mi yapsam diye düşünüyorum ..

Aynenn güzel olur benim çok beğendiğim bi kaç mavili halı var ya perde de beğenmiştim ona uygun :) bencede mobilya geldikten sonra al en azından evde deneme yaptıklarında daha sağlıklı olur eşyayla uyumunu görürsün

4 ay gibi bir süre var kız, ama benim göbek bağımzlığını ilan etti, ay nasılda sinir bozucu duruyor Sen ye kebabı, yürüyüş yap sonrada :) işimize gelince kocakarı laflarını dinliyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…