Altlar ne renk peki?Bende beyaz mutfak istiyodum ama alt kapaklar beyaz değil mecbur idare edilcek
Merak duygularım depreşmeye başladı şu andaHahah ben de durum pek farklı değil kuzuu
Yaa var ya yok böyle bir yer! Zaten kapısında kuyruk oluyo kocaman mekanın
Ama şuan nişanlıcığıma ulaşamıyorum iş çıkışı oraya gitmem gerek benim ya
İyidir sen napıyosun ortak :)
Hahah ben de durum pek farklı değil kuzuu
Yaa var ya yok böyle bir yer! Zaten kapısında kuyruk oluyo kocaman mekanın
Ama şuan nişanlıcığıma ulaşamıyorum iş çıkışı oraya gitmem gerek benim ya
Aaa bi meraklıgil daha!Merak duygularım depreşmeye başladı şu anda
Hahaha o da iyi taktikmişYanlar nereye sıkıştırılır
Aa çerçevelerine bayıldım güle güle kullan :)
İyi çok şükür :) Efor sarfetmeden kilo verirsem daha süper olucamBu arada çerçevelere bayıldım , güle güle kullan bende salonum için turkuaz aksesuar düşünüyorum
Hahah bana da vururmu o stres acaba son 1 ay kala falan. İnşallah vurur ya.Evlenecek insanlar stresten zayıflar deniliyor bir de , niye bende etki etmedi acaabaaaSende götür kebabları 5 eylülü unutma derim :)
Can boğazdan gelir demişlerHahah bana da vururmu o stres acaba son 1 ay kala falan. İnşallah vurur ya.
Böyle istemsizce zayıflamak istiyorum. Ben fark etmeden gitsin göbek
Ya şuan yemezsen bi yerlerim şişer ama hahaa . Kocakarı sözleri bazen işe yarıyo gibi
Bana da en zayıf zamanların olucak dediler. En zayıf hallerim böyle olusa gerisini düşünmek istemiyorumEvlenecek insanlar stresten zayıflar deniliyor bir de , niye bende etki etmedi acaabaaaSende götür kebabları 5 eylülü unutma derim :)
Kız adını söylesene kaç saattir süründürdün beni buradaAaa bi meraklıgil daha!
Nerde otruyosun bilmiyorum kiii . Valla yakınındaysan çok şey kaçırıyosun
Hahahah sanki yanlış parçalar birleşmiş gibi değil mibenim yanlarda var ya, alt beden , üst bedenden bağımsız..sanki başka vücutlardan birleşmiş gibiyim
Yeni bitti işler yahu, yatak bakıcam şimdi :)
Bilmessin tabi
Bambu gibi canımAltlar ne renk peki?
Merak duygularım depreşmeye başladı şu anda
Teşekkür ederim canımm :) niye sinir oldun hayırdırAyyy bak baak ben baktım baktım sonra nişanlıma sinir oldum kapattım sepettekiler de gitti
Çok güzel bunlar canım, Güle güle kullan hayatım :)
Geliyo vallaaa kim dediyse doğru demiş!Can boğazdan gelir demişler
Hahaha ay adını merak etmiş kıyamam adı -Ondo- kuzuKız adını söylesene kaç saattir süründürdün beni burada
bulursan banada söyle bende çok isterim efor sarfetmeden kilo vermeyi. Teşekkür ederim bende turkuaz düşünüyorum alıyım dedim bi yerden başlamak lazım salon yok ama aksesuar var
Aha da nokta atışıGeliyo vallaaa kim dediyse doğru demiş!
Hahaha ay adını merak etmiş kıyamam adı -Ondo- kuzu
Ayyy bak baak ben baktım baktım sonra nişanlıma sinir oldum kapattım sepettekiler de gitti
Çok güzel bunlar canım, Güle güle kullan hayatım :)
Hahaha Canan Karatay gelecek şimdi göreceksin gününüBende niye sağlıklı yaşam, beslenme danışmanlığı reklamları çıktıO künefeyi yeme mi demeye çalışıyor
Ayy inanmıyorum. Merak faydalı imiş demek ki hahaAha da nokta atışıCumartesi o civara gidecektim zaten
Aynenn güzel olur benim çok beğendiğim bi kaç mavili halı var ya perde de beğenmiştim ona uygun :) bencede mobilya geldikten sonra al en azından evde deneme yaptıklarında daha sağlıklı olur eşyayla uyumunu görürsünbulursam asrın icadı ilan edicem zatenBenim eşyalar tamam da agustosta teslim edilecek, halı için bir ayım var..eşyalar gelmeden alsam olmaz diye düşünüyorum ama bakalım..Koltuklar gri ,küçük yastıklarda mavi renkler var..o yüzden halı ve perdeyi o renklerde mi yapsam diye düşünüyorum ..
Hahah bana da vururmu o stres acaba son 1 ay kala falan. İnşallah vurur ya.
Böyle istemsizce zayıflamak istiyorum. Ben fark etmeden gitsin göbek
Ya şuan yemezsen bi yerlerim şişer ama hahaa . Kocakarı sözleri bazen işe yarıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?