- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Adana diye diye canım çektirdin ay@Conchiglia Ama atlastakini çok sevdim ben de böyle belirsiz desenli yada patchworkleri seviyorum.
Ama hiçbiri bir adana kebap değil tabii hahah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana diye diye canım çektirdin ay@Conchiglia Ama atlastakini çok sevdim ben de böyle belirsiz desenli yada patchworkleri seviyorum.
Ama hiçbiri bir adana kebap değil tabii hahah![]()
Dimi bende uzun zamandır bakışıyorum bunlarla bakalım mobilya seçelim hemen gidip bakıcamÇok güzel bu halılar ya bende bunlardan istiyorum
Haha kızımm napcam cidden ben yaa? Karnım doyunca unuturmuyum ki? hahahgözün döndü kız senin ee napcan gitmiyonda
Off hepiniz yiyin bence çok fenaaAdana diye diye canım çektirdin ay![]()
doğru ben sana resimciği koyarım
Unutursun bencee düşünmemeye çalış yimicemmmmmmHaha kızımm napcam cidden ben yaa? Karnım doyunca unuturmuyum ki? hahah
Off hepiniz yiyin bence çok fenaa![]()
![]()
Kahve yaptım acımı içime gömdün unutucam ya ne varmış yanii unutamicak hıhUnutursun bencee düşünmemeye çalış yimicemmmmmm![]()
Hahahaha inanmıyoruummAy inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsinizHayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly
Allahım nasıl bi çeyiz yapıyoruz biz böyle ya
Beklentim dışı çıksa da sevdim ama ben monopoly oynamayı kasa bende olduğu sürece severim
![]()
evidea dan aldım canımm
Ay inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsinizHayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly
Beklentim dışı çıksa da sevdim ama ben monopoly oynamayı kasa bende olduğu sürece severim
![]()
Ay çok eğlendim yaHahahaha inanmıyoruumm
Çeyiz almış iştee daha ne istyosun bak bi ucundan tutmuş işin gördün mü nankörlük etme hahah![]()
Denemek lazım ama senin koltuklar modern sana bu tarz bişey olur amazahmet oldu :) Ama çok güzel bu yaaa ..benim koltuklarım bunlar, sence uyumlu olurmu? o yastıklarda içinde mavi bulunduruyor Eki Görüntüle 1506690
Ay inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsinizHayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly
![]()
Teşekkür ederim canımm :)Çok güzeller kuzum güle güle kullan
ahaaha çok iyimiş eğlenceli çeyiz olacak![]()
Denemek lazım ama senin koltuklar modern sana bu tarz bişey olur ama
Biraz daha çizgisel modern olursa :) atlasa baktım şimdi çok daha güzel şeyler varrrhımmm evet, bunun gibi bir şey bakayım ben o zaman![]()
modern koltuklarla güzel oluyo canım evet :)Kızlar bende patchwork halıları çok beğeniyorum böyle halı düşünüyorum salonuma mavili olacak zaten
Eki Görüntüle 1506697 Eki Görüntüle 1506701
Hahah ben de eğlendim burada valla çok iyiymiş. Dur akşam kavga çıkarayım milletin nişanlısı çeyize neler neler alıyo diye hahaAy çok eğlendim ya![]()
Şu mavi olanı ben de daha önce görmüştüm çok beğenmiştim kuzu bana uymaz ama san uyuyorsa çok güzel oluurKızlar bende patchwork halıları çok beğeniyorum böyle halı düşünüyorum salonuma mavili olacak zaten
Eki Görüntüle 1506697 Eki Görüntüle 1506701
Cevabın sen acıktın sonra konuşalım olacağını düşünüyorumHahah ben de eğlendim burada valla çok iyiymiş. Dur akşam kavga çıkarayım milletin nişanlısı çeyize neler neler alıyo diye haha![]()