Valla bu haftaya 4 gün diye canlı canlı başladım ama İnşallah yanılmam yaniisen yedin yine bi günü kuzu
Hahah nişanlının cevaba bayıldım yalnız altın sever demişş yaabende onu düşünüyorum kara kara.annem kolay kıyafete bayılır çünkü.geçenlerde doğum günüydü çanta aldım bu seferde eşarp almayı düşünüyorum.kayınvalideme ne alsam olmaz.nişanlıma ne sever diye sordum hiçbişey, altın diyo ama kusura bakmasın o kadarını alamıycamçiçek falan alabilirim.
Günaydın güzelliklerrrr :)
Hoşgeldin aramıza :)
stres yapma herşeyin hazırmış bende ağustos geliniyim ama daha hiç birşeyim yok :)
evet ya herşeyi hazır yarın bile evlenebilirsin
Valla bu haftaya 4 gün diye canlı canlı başladım ama İnşallah yanılmam yaniiBüyük hüsran olur
Hahah nişanlının cevaba bayıldım yalnız altın sever demişş yaa
bende onu düşünüyorum kara kara.annem kolay kıyafete bayılır çünkü.geçenlerde doğum günüydü çanta aldım bu seferde eşarp almayı düşünüyorum.kayınvalideme ne alsam olmaz.nişanlıma ne sever diye sordum hiçbişey, altın diyo ama kusura bakmasın o kadarını alamıycamçiçek falan alabilirim.
Hahah hayır ya bu tam istediğim şeydi benim. Perşembe günü uyanıcam ve Cuma gibi olacak. Daha ne olsun ? Bişeyi kırk kez söylersen olurmuş, ahanda kanıtıBu defa da çarşamba sendromu tutar niye perşembe değil diye değil mi @extravolume
Hoşgeldin canım :)nerde o günlerdaha düğün telaşı var gelinlikti kınaydı damatlık bide kararsız bir insanım işim çok zor çok
Banyo paspasları mııı heyecanlandım şimdiimadamecoco paspaslar indirimde sanırım :) bakacak olanların dikkatine
İyi bari sendromsuz bir haftan olacakHahah hayır ya bu tam istediğim şeydi benim. Perşembe günü uyanıcam ve Cuma gibi olacak. Daha ne olsun ? Bişeyi kırk kez söylersen olurmuş, ahanda kanıtı
Haha evet evet yaşasın!İyi bari sendromsuz bir haftan olacakBen o kebapçıya gidemedim bu arada ya. Ama olsun ona denk bişeyler yedim diyelim
Ayıptır söylemesi mangal yaptık da ondan çok tutturmadım vallaHaha evet evet yaşasın!
Aa gidemedin mii hata etmişsin bakBen dün gittim, gitmesem çatlardım heralde Oradayken annem de aradı hee gittin mi iyi rahat etmişsindir çocuk da rahat bi nefes alır artık tamam diyo haha
Ooo o zaman tamam canım, eşdeğer bişey yapmışsın sen deAyıptır söylemesi mangal yaptık da ondan çok tutturmadım vallaYoksa çok aklım kalabilirdi Hadi gözün aydın o zaman, annen de fena valla tam damatçı çıkmış
altın mı nişanlında ne açık sözlüymüş öyle bu devirde evilik hazırlığı içerisinde olan insana altın sever ne demek
altın almış başını gidiyor valla
anneler kolay beğeniyor ya bende anneme ortopedik ayakkabı almayı düşünüyorum ayağından yana sorunlu çünkü aam ne kadardır nerde blurum bilmiyorum
o gelinlikte ne var okadar para edecek beEvet canım bakıcam kesinlikle . Umarım bişiler çıkar
Yaa evet işte pazarlık payı var da pazartlık yapabilen biri lazım. O da görümcem oluyorOnsuz gitmicem Fatihe falan kesinlikle. Bu konuda üstüne yok :)
Maşallah!
E bana 3bin diyen adam birine 10bine dikiyo şuan.
Beren Saatin gelinliğiymiş.. Bir de ütopik rakamları sevmiyormuş kendisi
O gelinliği başka bi yer 45bin e dikerim demiş mesela ama benimki 10bine dikicekmiş sağolsun
bende sabahtan beri onlara bakıyorummadamecoco paspaslar indirimde sanırım :) bakacak olanların dikkatine
Haha sonra ben de netten açtım baktım valla ne varmış o kadarlık diyeo gelinlikte ne var okadar para edecek be
Ben de mağazasından bakıcam hem canlı göreyim hem de kargo parası vermeyeyim istiyorumbende sabahtan beri onlara bakıyorumbanyo seti ve paspaslar alıcam sanırım busefer ama nette güzel modeller yok inş mağazada vardır
Ben almıştım diye bu defa es geçdimo gelinlikte ne var okadar para edecek be
bende sabahtan beri onlara bakıyorumbanyo seti ve paspaslar alıcam sanırım busefer ama nette güzel modeller yok inş mağazada vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?