bu evlilik arefesi yaptı beni böyleOo baya çokmuş. Abartmamaya çalışıyorum ya zaten param bitince almamaya çalışıyorum kredi kartından. Onunla sadece taksit yapılacakları alıyorum. Evlendikten sonra da alınır sonuçta bazı şeyler ihtiyaca göre, hem hediye de gelebilir.
Çakallıkta sınır tanımıyoruz
benimki hiç giymezBen onu geçen yıl aldım ya o çok sever öyle şeyleride , sürekli takar hatta gömlek giydikce :)
Gümüş olanlardan almıştım ben bi siteden ama hatırlamıyorum bayada para verdim aybu evlilik arefesi yaptı beni böyle
benimki hiç giymezspor giyindiği bir işi var ama napım birdaha masraf olacak o bana haha
Yaaa çok beğendim ben bunlarııı :)Aynen şuanda da onu düşünmeye başladım resmen ciddi ciddi :d Ben bunu bir halk oylamasına sunayım kuzu.
En çok istediğim şeydi 2 Eylülde yapmak zaten. Ama tek düşündüren onca insanın içinde Eveet demenin başka güzel olacağıı..
Oyy durduk yere Paşabahçeye girip ne aldım dersiniz?
Gülermisiniz ağlarmısınız bilmem ama az sonra albüme koyucam bakın
Almak için amaç ürettiğim doğrudur
bende şimdi gördüm fotoğrafları çok şirinler :)Aynen şuanda da onu düşünmeye başladım resmen ciddi ciddi :d Ben bunu bir halk oylamasına sunayım kuzu.
En çok istediğim şeydi 2 Eylülde yapmak zaten. Ama tek düşündüren onca insanın içinde Eveet demenin başka güzel olacağıı..
Oyy durduk yere Paşabahçeye girip ne aldım dersiniz?
Gülermisiniz ağlarmısınız bilmem ama az sonra albüme koyucam bakın
Almak için amaç ürettiğim doğrudur
Yaaa çok beğendim ben bunlarııı :)
Di mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadımbende şimdi gördüm fotoğrafları çok şirinler :)
Olabilir evet ben bunları böyle oturma odasına falan koymak istiyorum ya büyükleri falanda oluyo ya bunların :) indirimdemiydi yokda bodoslama aldınmıDi mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım
Ama kınada dilek ağacı gibi bir köşe oluşturmak istiyorum notluklar vs'lerin olduğu.. Bunları da oraya asmayı planlıyorum. Yani görünce almak istedimmm aklıma bu geldi
bende nişanda kuşlu konsept yapmıştım bir ağaç kullanmıştım süs niyetine :) fotosunu gönderim sanaDi mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım
Ama kınada dilek ağacı gibi bir köşe oluşturmak istiyorum notluklar vs'lerin olduğu.. Bunları da oraya asmayı planlıyorum. Yani görünce almak istedimmm aklıma bu geldi
Haha evet büyük kafeslerden ben de almak istiyorum salonaOlabilir evet ben bunları böyle oturma odasına falan koymak istiyorum ya büyükleri falanda oluyo ya bunların :) indirimdemiydi yokda bodoslama aldınmıpaspas al dedik sana kız
Ayyy bizden de baya almıştı napcaksa o kadar diye düşünmüştümnaptınız canım işlemler halloldumu
Oda nikahi 80 diğeri 500 düşünebiliyomusun.
Belediyenin de saçması bana denk geldi arkadaş
Sorma sormaaa çok sinir oldum gerçekten
Haha ben de içmiyorum pek zorla içiyorum yani aklıma geldikçe. Benimki lapa lapa çıkar o zaman
Az alın sulandırırsınız dicem
Di mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım
haha çok güldüm bencede paspas alacaktık bu nerden çıktı şimdiOlabilir evet ben bunları böyle oturma odasına falan koymak istiyorum ya büyükleri falanda oluyo ya bunların :) indirimdemiydi yokda bodoslama aldınmıpaspas al dedik sana kız
Aaa süper olur kuzu gönder valla heyecanla bekliyorumbende nişanda kuşlu konsept yapmıştım bir ağaç kullanmıştım süs niyetine :) fotosunu gönderim sana
https://barmar.com.tr/urunler/kova-ve-sepet/3810/ahsap-kuslu-dilek-agaciAaa süper olur kuzu gönder valla heyecanla bekliyorum
Haha yakında coco yoktu kuzular olsa ondanda kapıverirdim emin olunaha çok güldüm bencede paspas alacaktık bu nerden çıktı şimdi
Ay çok ciciymiş temsili olarak koyulabilir masaya evet :)https://barmar.com.tr/urunler/kova-ve-sepet/3810/ahsap-kuslu-dilek-agaci
bak burada var sadece süs olarak kullanabilirsin ama birde küçük kuşlu kokulu taşlar varya onlardada yaptırabilriisn bi kaç tane masaya koymak için
Di mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım
Haha evet büyük kafeslerden ben de almak istiyorum salona
Bunlar küçük kuzu teki 13 liraydı bodoslama aldım baya indirim yoktu
cevap vermişmiydim hatırlamıyorum ya ay iyice kafam dağıldı :) :)
raporları bi alalım da sonra adanaya gitcem canım
Süpersinn kuzum ya
ahşap gibi canım ama böyle bildiğin odun değil yani :)ince birşey gayet hoş duruyorAy çok ciciymiş temsili olarak koyulabilir masaya evet :)
Karton gibi bişi heralde bu dimi
Sende alıcaktın dimi sakın bir çılgınlık yapma sendehaha çok güldüm bencede paspas alacaktık bu nerden çıktı şimdi
yok yok ben alışveriş konusunda iyiyimdir hedeften şaşmamSende alıcaktın dimi sakın bir çılgınlık yapma sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?