2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bu evlilik arefesi yaptı beni böyle
Ben onu geçen yıl aldım ya o çok sever öyle şeyleride , sürekli takar hatta gömlek giydikce :)
benimki hiç giymez spor giyindiği bir işi var ama napım birdaha masraf olacak o bana haha

Yaaa çok beğendim ben bunlarııı :)

bende şimdi gördüm fotoğrafları çok şirinler :)

Yaaa çok beğendim ben bunlarııı :)
bende şimdi gördüm fotoğrafları çok şirinler :)
Di mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım
Ama kınada dilek ağacı gibi bir köşe oluşturmak istiyorum notluklar vs'lerin olduğu.. Bunları da oraya asmayı planlıyorum. Yani görünce almak istedimmm aklıma bu geldi

Olabilir evet ben bunları böyle oturma odasına falan koymak istiyorum ya büyükleri falanda oluyo ya bunların :) indirimdemiydi yokda bodoslama aldınmı paspas al dedik sana kız

bende nişanda kuşlu konsept yapmıştım bir ağaç kullanmıştım süs niyetine :) fotosunu gönderim sana

Olabilir evet ben bunları böyle oturma odasına falan koymak istiyorum ya büyükleri falanda oluyo ya bunların :) indirimdemiydi yokda bodoslama aldınmı paspas al dedik sana kız
Haha evet büyük kafeslerden ben de almak istiyorum salona
Bunlar küçük kuzu teki 13 liraydı bodoslama aldım baya indirim yoktu

Ayyy bizden de baya almıştı napcaksa o kadar diye düşünmüştüm naptınız canım işlemler halloldumu

cevap vermişmiydim hatırlamıyorum ya ay iyice kafam dağıldı :) :)
raporları bi alalım da sonra adanaya gitcem canım

Süpersinn kuzum ya

haha çok güldüm bencede paspas alacaktık bu nerden çıktı şimdi

Ay çok şirin ya çok beğendiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…