Teşekkür ederiim, ben de çok sevdim valla paketinden çıkarıp çıkarıp bakasım var şuan hahaAy çok şirin ya çok beğendiimm
Teşekküre derim bebiş. Tabii ki o indirimsiz olmaz! İndirim gören söyler artıkgüle güle kullan kuzu büyüklerde indirimi bekliyoruz o zaman
Ayy tamam o zaman oldu bu işahşap gibi canım ama böyle bildiğin odun değil yani :)ince birşey gayet hoş duruyor
Gerçekten bahane 10 numaraDi mi yaa ben de çok sevdim. Bir bakınayım diye girdim yine boş çıkamadım
Ama kınada dilek ağacı gibi bir köşe oluşturmak istiyorum notluklar vs'lerin olduğu.. Bunları da oraya asmayı planlıyorum. Yani görünce almak istedimmm aklıma bu geldi
heveslenmen güzel ama hemen alışveriş yapmaTeşekkür ederiim, ben de çok sevdim valla paketinden çıkarıp çıkarıp bakasım var şuan haha
Teşekküre derim bebiş. Tabii ki o indirimsiz olmaz! İndirim gören söyler artık
Ayy tamam o zaman oldu bu iş
Teşekkür ederim kuzu.
Şimdi bunları aldığım için yeni gündem konsept araştırması
Bişiler buldum bile, heveslendim şimdi
Hahaha iyi üretmişim di miGerçekten bahane 10 numara
Haha haklısın kuzu, sakin olmalıyım..heveslenmen güzel ama hemen alışveriş yapma
paspası düşünTeşekkür ederiim, ben de çok sevdim valla paketinden çıkarıp çıkarıp bakasım var şuan haha
Teşekküre derim bebiş. Tabii ki o indirimsiz olmaz! İndirim gören söyler artık
Ayy tamam o zaman oldu bu iş
Teşekkür ederim kuzu.
Şimdi bunları aldığım için yeni gündem konsept araştırması
Bişiler buldum bile, heveslendim şimdi
Haha tamam biraz sakinleştim gibipaspası düşünbanyo takımını düşün
Simdi rahatsan sıkıntı yokHahaha iyi üretmişim di mi
Napim durduk yere alsam içim rahat etmeyecek, sebep bulayım dedim şıp diye geldi
Baya rahatım kuzu hahaSimdi rahatsan sıkıntı yokbizim de elektrikler gitti goruyor musunuz kader calismama karsi, yapacak bir sey yok
Haha o da güzelSorun degil dizi izliycem ben de simdi
ohh süper yapmışsın güle güle kullan canımben çok iyiymakşam cococuma uğradım :) albüme kkoydum aldıklarımı :)
teşekkür ederim canım :) bu fotoğraf koyma işide hoşuma gitti aldığım tüm çeyizi yüklüyüm bari ne aldım ne almadım böylece ortayada çıkar :)ohh süper yapmışsın güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?