kesinlikle yükleyin ben sizden ilham alıyorum bernardo çay setini aldım :):)teşekkür ederim canım :) bu fotoğraf koyma işide hoşuma gitti aldığım tüm çeyizi yüklüyüm bari ne aldım ne almadım böylece ortayada çıkar :)
Günaydınnnnn :)
Günaydın kızlar
günaydın herkese
Günaydııın
Günaydınn güzeller nasılsınızzz
ben çok iyiymakşam cococuma uğradım :) albüme kkoydum aldıklarımı :)
aa çok güzel güle güle kullan.bende mağazada baktım baya baya içime sindi :) söyledim arkadaşa bakalım. o hediye alıcaktı ya. sen çay seti olarakmı kullancan kahvaltı takımı olrakmıkesinlikle yükleyin ben sizden ilham alıyorum bernardo çay setini aldım :):)
sen eklemiştin resmi çok beğendim
hihi saolasın :) wc fırçasınıda alcam tam takım olsun dedm ama orda yoktu başka mağazadan bakıcam. banyonun renkleri belli olmadığı için en uyumlu olan ekru olur diye düşündüm bakalım inş güzel olurHepinize Günaydın bebeklerrrr!!
curlygirl paspasları banyo setlerini kapmışsın kuzuzu tebrikler! Güle güle kullannn :)
Aynen kuzu risksiz bi renk seçmişsin iyi olmuş. Ben de renk konusunda cesaret edemiyorum biraz ama artık uydurucaz bi şekildehihi saolasın :) wc fırçasınıda alcam tam takım olsun dedm ama orda yoktu başka mağazadan bakıcam. banyonun renkleri belli olmadığı için en uyumlu olan ekru olur diye düşündüm bakalım inş güzel olur
teşekkür ederim canımaa çok güzel güle güle kullan.bende mağazada baktım baya baya içime sindi :) söyledim arkadaşa bakalım. o hediye alıcaktı ya. sen çay seti olarakmı kullancan kahvaltı takımı olrakmı
dur koyayım canım teşekkürler bu arada daha iyileri sizin olsunGüle güle aşkla kullanın hatunlar yeni cicileriniziTrpst canım sende aldğın takımın resmini koyarmısın
benim gibi demekki :) bende arkadaşa çay setini aldırıp diğer parçaları kendim tamalayacağım. birde şey düşüdnüm kare düz beyaz tabaklar var karacada falan görmüştüm. onlardan al ortaya falan konulur .teşekkür ederim canım
bi kaç parça ile tamamlayıp kahvaltı seti yapacağım kuzu çok beğendim rengine vurulmuştum içime çok sindi
dur koyayım canım teşekkürler bu arada daha iyileri sizin olsun
aynen beyaz güzel olur zeytinlik ve yumurtalıkta alacağım uyumlu şeyler bulursam sanada alırız kuzu bakarızbenim gibi demekki :) bende arkadaşa çay setini aldırıp diğer parçaları kendim tamalayacağım. birde şey düşüdnüm kare düz beyaz tabaklar var karacada falan görmüştüm. onlardan al ortaya falan konulur .
koydum canımMerakla bekliyoruuzz:)
güle güle kullan canım çok şirinler :)günaydın kızlarr yeni ciciler aldım ben
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evintekprensesi-ceyize-baslarr.796742/page-4
vuruldum o telveye vuruldum zaten çok seviyorum onları güle güle kullangünaydın kızlarr yeni ciciler aldım ben
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evintekprensesi-ceyize-baslarr.796742/page-4
takımın yumurtalığı var canım ondan al.aynen beyaz güzel olur zeytinlik ve yumurtalıkta alacağım uyumlu şeyler bulursam sanada alırız kuzu bakarız
koydum canım ay çok güzelmiş böyleGüle güle aşkla kullanın hatunlar yeni cicileriniziTrpst canım sende aldğın takımın resmini koyarmısın
bende sevdmkoydum canım ay çok güzelmiş böyle
evet baktım ona alacağım galiba onun dışında diğer eklemelerle çok hoş olurtakımın yumurtalığı var canım ondan al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?