2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkür ederim canım :) bu fotoğraf koyma işide hoşuma gitti aldığım tüm çeyizi yüklüyüm bari ne aldım ne almadım böylece ortayada çıkar :)
kesinlikle yükleyin ben sizden ilham alıyorum bernardo çay setini aldım :):)
sen eklemiştin resmi çok beğendim

Günaydınnnnn :)
Günaydın kızlar
günaydın herkese
Günaydınn güzeller nasılsınızzz
ben çok iyiym akşam cococuma uğradım :) albüme kkoydum aldıklarımı :)

Hepinize Günaydın bebeklerrrr!!
curlygirl paspasları banyo setlerini kapmışsın kuzuzu tebrikler! Güle güle kullannn :)

kesinlikle yükleyin ben sizden ilham alıyorum bernardo çay setini aldım :):)
sen eklemiştin resmi çok beğendim
aa çok güzel güle güle kullan.bende mağazada baktım baya baya içime sindi :) söyledim arkadaşa bakalım. o hediye alıcaktı ya. sen çay seti olarakmı kullancan kahvaltı takımı olrakmı

Hepinize Günaydın bebeklerrrr!!
curlygirl paspasları banyo setlerini kapmışsın kuzuzu tebrikler! Güle güle kullannn :)
hihi saolasın :) wc fırçasınıda alcam tam takım olsun dedm ama orda yoktu başka mağazadan bakıcam. banyonun renkleri belli olmadığı için en uyumlu olan ekru olur diye düşündüm bakalım inş güzel olur

Aynen kuzu risksiz bi renk seçmişsin iyi olmuş. Ben de renk konusunda cesaret edemiyorum biraz ama artık uydurucaz bi şekilde

Güle güle aşkla kullanın hatunlar yeni cicilerinizi Trpst canım sende aldğın takımın resmini koyarmısın

aa çok güzel güle güle kullan.bende mağazada baktım baya baya içime sindi :) söyledim arkadaşa bakalım. o hediye alıcaktı ya. sen çay seti olarakmı kullancan kahvaltı takımı olrakmı
teşekkür ederim canım
bi kaç parça ile tamamlayıp kahvaltı seti yapacağım kuzu çok beğendim rengine vurulmuştum içime çok sindi

teşekkür ederim canım
bi kaç parça ile tamamlayıp kahvaltı seti yapacağım kuzu çok beğendim rengine vurulmuştum içime çok sindi
benim gibi demekki :) bende arkadaşa çay setini aldırıp diğer parçaları kendim tamalayacağım. birde şey düşüdnüm kare düz beyaz tabaklar var karacada falan görmüştüm. onlardan al ortaya falan konulur .

aynen beyaz güzel olur zeytinlik ve yumurtalıkta alacağım uyumlu şeyler bulursam sanada alırız kuzu bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…