2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha desin ben kendi yağlığımı kendim yaparım Ona da para vermeyeyim artık. Kavanoza da para vermiycem baharatlığa da
Ayyy bilemedim ya boşver tamam yağlığı napcan ki
Hııı di mii Renki camlardan alırım ben deee onlarda güzel kii hahaha
Baharatlığımı da ne heveslerle yapmıştım zaten. Bunlar kalıversin. Benimkilerin boyası atınca alırım artık

kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benim birde elime alırsam süper olacak

Eklentiler

• BernardodanCeyizAlisverisi.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 52
kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benim birde elime alırsam süper olacak
Ooo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız var
Güle güle kullan. Eline alınca da foto çek , malum gayet meraklıyız

Sen yap tabi bende ahşap kesme tahtası yapiim bari
Yap yap bize de göster sonra
yağda neymiş kilo yapar boşverin
Çok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırız
Hııı di mii Renki camlardan alırım ben deee onlarda güzel kii hahaha
Baharatlığımı da ne heveslerle yapmıştım zaten. Bunlar kalıversin. Benimkilerin boyası atınca alırım artık
Kullan sıkılınca yenisini alırsın zaten
Hadi gözün aydıın :)

Ooo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız var
Güle güle kullan. Eline alınca da foto çek , malum gayet meraklıyız
tşkler canım onu ve aklıma gelen diğer çeyizleri yavaş yavaş ekliyorum zaten albüme gelincede çeker eklerim
Yap yap bize de göster sonra

Kullan sıkılınca yenisini alırsın zaten

Hadi gözün aydıın :)
valla gözüm aydın bir seneden fazladır gözüm vardı bu sette çok pahalıydı ozman hep durduruyordum kendimi başka şeyler bakım kendimi avutuyordum onu alım bunu alım die amaaaaa sonunda beni duydular ve indirdiler

Hahah bence buzdolabı da almayalım ya böylece evde yiyecek saklayamayacağımız için yiyemeyiz! Hem de buzdolapları çok pahalı baya da kara geçeriz heee

Sabreden curly muradına ermiş

Hahah kuzu işten dönerken marketten alıp pişirir yerdik. Günlük yaşardık diye düşünmüştüm ben ama olmaz mı kiii
Mantıklıı
hhaaa aynen öyle oldu

mor bardaklardan almazsanız tasarruf edip alırısnız buzdolabı
10 tlye kim buzdolabı kaybetti biz bulalım
Hahaha nerdeeen nereye ya
o buzdolabı kaç mor bardak sen biliyomusun kuzu
Hahaha hiç ya sevdim anı yaşama fikrini hem buzdolabına alınca ne oluyor bozuluyor eninde sonunda fazla aldığın boşa masraf o da Çalışan insanız sonuçta unutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…