- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Sen yap tabiHahaha desin ben kendi yağlığımı kendim yaparımOna da para vermeyeyim artık. Kavanoza da para vermiycem baharatlığa da
Dimiii ama @Conchiglia diyo kiii yağlığı falan da varmıııış
Ayyy bilemedim ya boşver tamam yağlığı napcan ki
yağda neymiş kilo yapar boşverinHahaha desin ben kendi yağlığımı kendim yaparımOna da para vermeyeyim artık. Kavanoza da para vermiycem baharatlığa da
Hahaha desin ben kendi yağlığımı kendim yaparımOna da para vermeyeyim artık. Kavanoza da para vermiycem baharatlığa da
Hııı di miiAyyy bilemedim ya boşver tamam yağlığı napcan ki
Ooo sen komple yağ ve yağlıkla bağlantımızı kestin kuzu hahayağda neymiş kilo yapar boşverin
dünden akıllandım kesn çözümler buluom artıkOoo sen komple yağ ve yağlıkla bağlantımızı kestin kuzu haha
Çok haklısın , göbeğime bakmadan bi de yağlık peşinde koşmayayım di mi
Hahah kaptın bu işi kuzuudünden akıllandım kesn çözümler buluom artık
Ooo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız varkızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benimbirde elime alırsam süper olacak
Yap yap bize de göster sonraSen yap tabibende ahşap kesme tahtası yapiim bari
Çok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırızyağda neymiş kilo yapar boşverin
Kullan sıkılınca yenisini alırsın zatenHııı di miiRenki camlardan alırım ben deee onlarda güzel kii hahaha
Baharatlığımı da ne heveslerle yapmıştım zaten. Bunlar kalıversin. Benimkilerin boyası atınca alırım artık
Hadi gözün aydıın :)kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benimbirde elime alırsam süper olacak
KatılıyorumOoo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız var
Güle güle kullan. Eline alınca da foto çek , malum gayet meraklıyız
tşkler canımOoo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız var
Güle güle kullan. Eline alınca da foto çek , malum gayet meraklıyız
valla gözüm aydınYap yap bize de göster sonra
Çok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırız
Kullan sıkılınca yenisini alırsın zaten
Hadi gözün aydıın :)
Hahah bence buzdolabı da almayalım ya böylece evde yiyecek saklayamayacağımız için yiyemeyiz! Hem de buzdolapları çok pahalı baya da kara geçeriz heeeÇok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırız
olmazHahah bence buzdolabı da almayalım ya böylece evde yiyecek saklayamayacağımız için yiyemeyiz! Hem de buzdolapları çok pahalı baya da kara geçeriz heee
Sabreden curly muradına ermiştşkler canımonu ve aklıma gelen diğer çeyizleri yavaş yavaş ekliyorum zaten albüme gelincede çeker eklerim
valla gözüm aydınbir seneden fazladır gözüm vardı bu sette çok pahalıydı ozman hep durduruyordum kendimi başka şeyler bakım kendimi avutuyordum onu alım bunu alım die amaaaaa sonunda beni duydular ve indirdiler
Onu demeyeydin iyiydiolmazozaman sağlıklı beslenmek için gerekli olan sebzeleri saklayamazsınız alın onu
Hahah kuzu işten dönerken marketten alıp pişirir yerdik. Günlük yaşardık diye düşünmüştüm ben ama olmaz mı kiiiolmazozaman sağlıklı beslenmek için gerekli olan sebzeleri saklayamazsınız alın onu
hhaaa aynen öyle olduSabreden curly muradına ermiş
mor bardaklardan almazsanız tasarruf edip alırısnız buzdolabıOnu demeyeydin iyiydiYırtmıştık masraftan
ahahaHahah kuzu işen dönerken marketten alıp pişirir yerdik. Günlük yaşardık diye düşünmüştüm ben ama olmaz mı kiii
Hahaha nerdeeen nereye yamor bardaklardan almazsanız tasarruf edip alırısnız buzdolabı
MantıklııHahah kuzu işten dönerken marketten alıp pişirir yerdik. Günlük yaşardık diye düşünmüştüm ben ama olmaz mı kiii
10 tlye kim buzdolabı kaybetti biz bulalımhhaaa aynen öyle oldu
mor bardaklardan almazsanız tasarruf edip alırısnız buzdolabı
Hahaha hiç ya sevdim anı yaşama fikrini hem buzdolabına alınca ne oluyor bozuluyor eninde sonunda fazla aldığın boşa masraf o daHahaha nerdeeen nereye ya
o buzdolabı kaç mor bardak sen biliyomusun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?