Bunu da gördüm de çok minik gibiydi yaa. Öyle mi gerçekte?
Hahah onu ben de anlamadım. Fotoda gri görünüp açıklamasında pembe yazan da vardı. Ne işse
kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benimbirde elime alırsam süper olacak
Bunu da gördüm de çok minik gibiydi yaa. Öyle mi gerçekte?
Hahah onu ben de anlamadım. Fotoda gri görünüp açıklamasında pembe yazan da vardı. Ne işse
Çok şirinmiş yaa ama pahalı sankiKizlar bu degirmenleri telefonuma kaydetmisim onceden de simdi yine baktim o butige 35tl tanesi diyor
Evet ama çok güzel ya alasım geldi resmen. Neyse dursun şimdi acelesi yok zaten. Ben evlenene kadar neler çıkarÇok şirinmiş yaa ama pahalı sanki
güle güle kullan canım çok güzel bunlarEki Görüntüle 1512157 bak canım avuç içi kadar çok küçük değiller
Eki Görüntüle 1512166 aşığım bunlara çeyizimin en sevdiğim parçası
Eki Görüntüle 1512197 Eki Görüntüle 1512199 bunlarda benim minyatür bahararlıklarım.
mıknatıslılar büyük değil diye ekstradan alıyım dedim o da mıknatıslıların yarısı kadar çıktı çok küçükler.
mıknatıslı alıp yanına 3-4 tane kavanoz alabilirsin canım.bunları tezgah üstüne koyarsın dolapta kavanozun içinde saklarsın.senin beğendiklerinde çok güzel ama.birde emsanda var yağdanlığı tuzluğu harika ama pembe rengini hiçbi sitede bulamadım ben sanırım bitmiş.
bir tuzluğa okadar para vereceğimi annem ve nişanlım duyarsa beni keserlerKizlar bu degirmenleri telefonuma kaydetmisim onceden de simdi yine baktim o butige 35tl tanesi diyor
canım ben bernardodan aldım %50 indirimde 25 tlKizlar bu degirmenleri telefonuma kaydetmisim onceden de simdi yine baktim o butige 35tl tanesi diyor
canım bak bu benim aldığım. Kırmızı lila rengide vardı 25 aldım indirimdedeğirmen tuzluk ve karabiberlikler var ya kuzu onlardan.
Soft soft yapmışlar bi de bayıldığımı bilir gibi hayinler!
Hadi yaa hemen bakayım. İnstagramda dediğin Bernardonun sayfası mıııBen bunu görmüştüm ya bernardoda mı emin değilim tam instagramda da vardı sanki
Aa evet aslında sandığım kadar minik değillermiş kuzu. Geniş yanii, ben daha küçük çaplı düşünmüştüm bunları :) Ay pembil kavanozların da çok ciciii güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1512157 bak canım avuç içi kadar çok küçük değiller
Eki Görüntüle 1512166 aşığım bunlara çeyizimin en sevdiğim parçası
Eki Görüntüle 1512197 Eki Görüntüle 1512199 bunlarda benim minyatür bahararlıklarım.
mıknatıslılar büyük değil diye ekstradan alıyım dedim o da mıknatıslıların yarısı kadar çıktı çok küçükler.
mıknatıslı alıp yanına 3-4 tane kavanoz alabilirsin canım.bunları tezgah üstüne koyarsın dolapta kavanozun içinde saklarsın.senin beğendiklerinde çok güzel ama.birde emsanda var yağdanlığı tuzluğu harika ama pembe rengini hiçbi sitede bulamadım ben sanırım bitmiş.
Evet ben de ordan görmüştüm zateen. İşte çinden getiriyo ya o yüzden dolar da yüksek olduğu için pahalı. Gerçi sitesine baktım tükenmişti zaten ama. Olsada 2 tanesi 70 lira olacak çok feciiiKizlar bu degirmenleri telefonuma kaydetmisim onceden de simdi yine baktim o butige 35tl tanesi diyor
Aa çok cici o zaman ben buna bakayım kuzu sağol.canım bak bu benim aldığım. Kırmızı lila rengide vardı 25 aldım indirimde
İyi almışsın valla kuzu güle güle kullansııınnn :)Haatunlar dün essede mağzaya özel %20 indirim vardı 40 tl ye bu çaydanlığı aldım kayınvalideye hediye olarak. Madame cocodakinden daha kaliteliydi iki çaydanlığıda inceledim.
Bende çok beğendim ya :)Evet ama çok güzel ya alasım geldi resmen. Neyse dursun şimdi acelesi yok zaten. Ben evlenene kadar neler çıkar
Ne zamannnnn :)canım ben bernardodan aldım %50 indirimde 25 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?