2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha beyin bedava resmen yaa
Bu arada curlygirl 2000 lik bir buzdolabı 168 mor bardak ediyormuş. Hesap tutmadı

Hahaha nerdeeen nereye ya
o buzdolabı kaç mor bardak sen biliyomusun kuzu

Hahaha beyin bedava resmen yaa
Bu arada curlygirl 2000 lik bir buzdolabı 168 mor bardak ediyormuş. Hesap tutmadı
kızlar zenginler böyle zengn oluyor hahaha 10 tl deme birike birike bir buzdolabı eder taammmı hahah
Ben gerilerden geliyorum bayağı canlar ama o setin fiyatı nedir markası nedir
bernardonun.canım set sadece çay seti şuanki fiyatı 237 tl, ayrıca reçellik ve yumurtalığı var onları alıp kahvaltı seti yapabilirsin ben öyle yaptım. şuan anneler gününden dolayı 50 tl indirim verdi 6 gün geçerli bu indirim. (237 tl lik fiyatıda şuanki kammpanya fiyatı)

Hahah ben yine sazanlık mı yapmışım Kafa baharatlıkta kaldıysa demek

Benim baktığım bernardoda 89tl bievde de var hatta essede de olabilir bir sürü mağazada var.

Benim var ama merak etmiştim canlar teşekkür ettim çok güzel ama hepiniz güle güle kullanınn

Benim var ama merak etmiştim canlar teşekkür ettim çok güzel ama hepiniz güle güle kullanınn
HAhaah ben tamamen üstüm vazife olmayan soruya sazanlık yapıp atlamışım Baharatlık sandım niyeyse ki ben almadım onu da yani Bayadır bişey almadım hatta ay maaş gelse de yesem
Amaa parfümüm geldi bugün

benim günlük yemek takımı veee kahvaltı takımımın renklerinden güzelde olur he dolar düşerse bende alım hahah
Çok tatlılar yaa!
Dolar da habire çıkıyo düşecek gibi değil ama aklımızda olsun düşerse alırız şuan bi tanesi 13,49 dolarmış. Gayet pahalı.
Bu fiyata baharat seti alınır

Enemm çok güzel rengi, ben bunun beyazını görmüştüm alırım diyordm da niye yeşil yazıyor

Buzdolabına yapışanlardan bunlarr. Ay resmen ezberlemişim piyasayı her şey çok tanıdık

buzdolabına mı yapışıyomuş. bunu düşünememiştim.ama altındakiyle birlikte daha güzel böyle durmasında bi mahsur yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…