Hahaha beyin bedava resmen yaaMantıklıı
10 tlye kim buzdolabı kaybetti biz bulalım
Hahaha hiç ya sevdim anı yaşama fikrini hem buzdolabına alınca ne oluyor bozuluyor eninde sonunda fazla aldığın boşa masraf o daÇalışan insanız sonuçta unutuyoruz.
hhaaa aynen öyle oldu
mor bardaklardan almazsanız tasarruf edip alırısnız buzdolabı
Benim baktığım bernardoda 89tl bievde de var hatta essede de olabilir bir sürü mağazada var.Ben gerilerden geliyorum bayağı canlar ama o setin fiyatı nedir markası nedir
Hahaha nerdeeen nereye ya
o buzdolabı kaç mor bardak sen biliyomusun kuzu
Mantıklıı
10 tlye kim buzdolabı kaybetti biz bulalım
Hahaha hiç ya sevdim anı yaşama fikrini hem buzdolabına alınca ne oluyor bozuluyor eninde sonunda fazla aldığın boşa masraf o daÇalışan insanız sonuçta unutuyoruz.
kızlar zenginler böyle zengn oluyor hahahaHahaha beyin bedava resmen yaa
Bu aradacurlygirl 2000 lik bir buzdolabı 168 mor bardak ediyormuş. Hesap tutmadı
bernardonun.canım set sadece çay seti şuanki fiyatı 237 tl, ayrıca reçellik ve yumurtalığı var onları alıp kahvaltı seti yapabilirsin ben öyle yaptım. şuan anneler gününden dolayı 50 tl indirim verdi 6 gün geçerli bu indirim. (237 tl lik fiyatıda şuanki kammpanya fiyatı)Ben gerilerden geliyorum bayağı canlar ama o setin fiyatı nedir markası nedir
Hahah ben yine sazanlık mı yapmışımbernardonun.canım set sadece çay seti şuanki fiyatı 237 tl, ayrıca reçellik ve yumurtalığı var onları alıp kahvaltı seti yapabilirsin ben öyle yaptım. şuan anneler gününden dolayı 50 tl indirim verdi 6 gün geçerli bu indirim. (237 tl lik fiyatıda şuanki kammpanya fiyatı)
Benim baktığım bernardoda 89tl bievde de var hatta essede de olabilir bir sürü mağazada var.
kızlar zenginler böyle zengn oluyor hahaha10 tl deme birike birike bir buzdolabı eder taammmı hahah
bernardonun.canım set sadece çay seti şuanki fiyatı 237 tl, ayrıca reçellik ve yumurtalığı var onları alıp kahvaltı seti yapabilirsin ben öyle yaptım. şuan anneler gününden dolayı 50 tl indirim verdi 6 gün geçerli bu indirim. (237 tl lik fiyatıda şuanki kammpanya fiyatı)
baharatlıımı sormuştu bende bana sordu sandım hahaBenim baktığım bernardoda 89tl bievde de var hatta essede de olabilir bir sürü mağazada var.
hahahHahah ben yine sazanlık mı yapmışımKafa baharatlıkta kaldıysa demek
HAhaah ben tamamen üstüm vazife olmayan soruya sazanlık yapıp atlamışımBenim var ama merak etmiştim canlar teşekkür ettim çok güzel ama hepiniz güle güle kullanınn
Neyse canım fazla bilgi göz çıkarmazhahahbenimde kafa kahvaltı setinde kuzu bende yanlış atlamış olabilirm
HAhaah ben tamamen üstüm vazife olmayan soruya sazanlık yapıp atlamışımBaharatlık sandım niyeyse ki ben almadım onu da yani Bayadır bişey almadım hatta ay maaş gelse de yesem
Amaa parfümüm geldi bugün
Neyse canım fazla bilgi göz çıkarmaz
neki bunlar
değirmen tuzluk ve karabiberlikler var ya kuzu onlardan.neki bunlar
benim günlük yemek takımı veee kahvaltı takımımın renklerindendeğirmen tuzluk ve karabiberlikler var ya kuzu onlardan.
Soft soft yapmışlar bi de bayıldığımı bilir gibi hayinler!
Çok tatlılar yaa!benim günlük yemek takımı veee kahvaltı takımımın renklerindengüzelde olur he dolar düşerse bende alım hahah
Hoşgeldin evli hatun :)
Nasıl gidiyo evlilik
evlilik süper:) zaman geçtikçe daha da hissediyorum bunu:) siz nasılsınız:)hoşgeldin canım :) nasıl gidiyor evlilik :)
bu bernardo sanırım diğeri bievdi canım. bievinki baya küçük.
Ben bunu görmüştüm ya bernardoda mı emin değilim tam instagramda da vardı sanki
Maşallah sizeevlilik süper:) zaman geçtikçe daha da hissediyorum bunu:) siz nasılsınız:)
Enemm çok güzel rengi, ben bunun beyazını görmüştüm alırım diyordm da niye yeşil yazıyor
Buzdolabına yapışanlardan bunlarr. Ay resmen ezberlemişim piyasayı her şey çok tanıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?