2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkür ederim :)

12 kişilik oluşturabilmek için çok erken davranmak gerekebilir sanki kuzu.
Akşam gittiğinde 3 tane çay kaşığı 2 çatal görürsen şaşırma
Malum A101 ci teyzeler hayatımızın bir gerçeği
Annemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam
Aynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcak ütü masasını bilmiyorumda askıları güzel oluyo buranın biz almıştık anneme :)
Aa bak onu görmedim benim şimdiki eve de lazım kırıldı ya

hatunlar aranızda daha önce tchibodan alışveriş yapan oldumu?

Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acaba Ayıp mı olur ki bilemedim de şimdi

Yapmadım ne almayı düşünüyosun?
canım aldım çırpma kabı ne zmaandır istiyordum takip ediyordum stok güncellenmiş hemen sipariş verdim ancak ne karho ücreti aldı nede sordu oyüzden işkillendim

Aynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcak ütü masasını bilmiyorumda askıları güzel oluyo buranın biz almıştık anneme :)
İyi bari onun kalitesini biliyoruz en azından tamamdır
Ütü masası çok ucuz yaa valla kulannıldığı kadar kullanılır ben öyle düşünüyorum şuan
Annemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam
Hahah ayy benimki gitmiyo resmen! Uyansın nişanlıma dicem gitsin baksın diye hahaha
Varsa alsın kendi evlerine koysun bizimki çok taştı zaten
Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acaba Ayıp mı olur ki bilemedim de şimdi
Anaaamm
İste iste kaçırma fırsatııı

Kızlarr english home 'da mutfak tekstilinde %50 indirim varr ben daha önce tamamlamıştım bir bakın isterseniz siz

Kızlarr english home 'da mutfak tekstilinde %50 indirim varr ben daha önce tamamlamıştım bir bakın isterseniz siz
Bi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ?

canım aldım çırpma kabı ne zmaandır istiyordum takip ediyordum stok güncellenmiş hemen sipariş verdim ancak ne karho ücreti aldı nede sordu oyüzden işkillendim
Yok canım sorun olmaz bilindik kurumsal bir firma sonuçta. Güle güle kullan :)
Ayyy böyle bir köşen olaydıııı daha ne isterdin di mi?
Bence olmaz diye bir şey yok
Bi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ?
Hayıırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…