2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy hele ben , çirkefleşirim ben birde ..ben gideceğim bir yere haftalar öncesinden ayarlıyorum kendimi, takvime not alıyorum mesela , sende çok gelmek istiyorsan ona göre ayarla kendini dimi yani?
Tabi ki sonuçta gideceğimiz yere koşulları biz uydurmak zorundayız karşı taraf genele göre davranır.
Benim nişanda da olmuştu o. Öyle çok söylenmediler ama sürekli diyorlar niye pazar yaptınız yola çıktık erken kalkmak zorunda kaldık diye. Tamam biz de isterdik daha çok kalınsın diye ama babam cumartesi çalışıyordu babamsız mı nişan yapacaktık
Yok yok bu tütüyle hiiç olmaz daraltınca da olmaz çünkü modeli salaş. Normalde güzel de senin hayalini anladım ben bu öyle bişey değil

Aaaa bende tam tersi kaftan olsun diyorum bence hatıra kalır ya kına kaftanla güzel olur :)

Olmaz bu bizimle diilsın kuzu bence bu böyle güzel daraltınca çikin olur bu haliylede tütüyle olmaz

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-03-23-02-11-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2015-05-03-23-03-11.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 49
Ciddi misin Nasıl temiz kalpliyim bak görüyor musun Tinkerbell gibi olursunn
Ay sorma ya şaştım kaldım.
HAha olurmuyum göriciğiz
Şu gönderdiğim soft maviden varmış hatunda ben de altına saks stiletto giymeye karar verdim ne dersin? Tonsürton yapicğim

Kızçeler bu arada Pegasus da anneler günü için %25 indirim varmış.
Ama tarih aralıklaro var tabii. Balayı için kullanılabilir.
Bizim gidiş gelişimiz 550 lira tutuyordu bu kampanyayla 410 lira. Bunu değerlendirelim diyorum yaa sevdim kampanyayııı

Yaa kiralık fiyatlarıyla diğer fiyatlar arasında fark göremedim uygun bi yer buldum da :)
neresiymiş cnaım isim atarmısın banada özelden
Ay sorma ya şaştım kaldım.
HAha olurmuyum göriciğiz
Şu gönderdiğim soft maviden varmış hatunda ben de altına saks stiletto giymeye karar verdim ne dersin? Tonsürton yapicğim
kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sana

kızlar geçen metal kovalardan alıyordunuz ya biizm burda bir yerde gördüm ufakları 15 tl kareleri 18 tl siz kaça almıştınız.

Olmaz bu bizimle diilsın kuzu bence bu böyle güzel daraltınca çikin olur bu haliylede tütüyle olmaz
Bu haliyle olmaz zaten ya kumaşı çok güzeldi ama tütüyle olmaz evet
Ben yine almak için bahane üretecektim olmadı hahaha
Sabahki model gayet başarılıydı içine girersem o okeydir

neresiymiş cnaım isim atarmısın banada özelden

kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sana
Daha hesap nosunu göndermedi hatun aslında aynı renk astar bakıp haber vericekti.
Yapabilirmiyim kiii. Bu bebek tütüleri gibi değil sankii

kızlar geçen metal kovalardan alıyordunuz ya biizm burda bir yerde gördüm ufakları 15 tl kareleri 18 tl siz kaça almıştınız.
Büyüğü 30 küçüğü 20ye almıştım ben kuzu eğer aynı şeyden bahsediyosak.
Kareleri bilmiyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…