2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyimiş canım değerlendir bence bunu. diğer konudada boşver umursama. sevmediğin bir insanın seni sinir etmesine izin verme ama nişanlı beye trip atki bir daha dikkatli olsun.

Diğer konuya bir şey yazmadım, Köşede sakinleşmeni bekliyordum Çok iyi bence beğenmezsen kaporanı veririm bile demiş

Diğer konuya bir şey yazmadım, Köşede sakinleşmeni bekliyordum Çok iyi bence beğenmezsen kaporanı veririm bile demiş
ihihhi bende biliyormusun :) bekledim biraz skainleşsin die benimkine öğle arasında diyor arkadaşlarla kareokye gideceklermiş ufak çaplı bir çatışma bizdede oldu ama meğersem beni sini etmek içn demiş arkadaşları çağırmış ama beyfendi gitmemiş :)

İyi bence ama fiyatta pazarlığını yap :) dikimler nasıl baktın mı

Aa çok iyiymiş. Sen yine yap pazarlığı tatlım. Beğenmezsen kaporanı veririm dediğine göre baya iddalı..

Gitsin kızz nolcak ki

Aa süper haber bu

Aa çok iyiymiş. Sen yine yap pazarlığı tatlım. Beğenmezsen kaporanı veririm dediğine göre baya iddalı..

Gitsin kızz nolcak ki
ben birşeye bakalım dediğimde yorgunum diyor ne işi varmış kareokede ama zaten gitmicektimi duyunca yaa git istersen iyi gelir falan dedm

Sinir etmek için yapması bile kavga sebebi tehlikeli sularda yüzüyor senin nişanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…