Ooo maaşı ezmeye başladın demekGünaydın kızlarrr. Ben yeni ganimetlerle geldim bugün
Arenaparkta da varmışFiyatıda kendide çok iyiymiş ya oralarda değilimki iste
Grisi kırmızısı vardıGünaydın kuzulaarr!
Ooo maaşı ezmeye başladın demek
Bıçaklar 2 set halinde baya uyguna gelmiş cidden. Hepsi çok güzel güle güle kullan kuzuuu.
Ayrıcaaa aferin sana değirmeni almışsınpembesi lilası varmıydı kız?
AA tek mi aldın yanii . Neyse olmazsa sornadan alıverirsin bi tane.Grisi kırmızısı vardıAslında gri kırmızı set yapayım dedim biri tuzluk biri karabiberlik ama sonra dedim bu kadar büyük tuzluk olmaz saçma olur. Siyah da tek kalmıştı bi de onu daha bi beğendim kaptım Fotoğrafta çok kötü görünüyor tabi onu düzgün çekip koyarım bi daha
İkinci seçenek de olabilir tabiAA tek mi aldın yanii . Neyse olmazsa sornadan alıverirsin bi tane.
Ayrıca siyahın gayet güzel durduğu belli yahu. Afili bi foto değil ama anlaşılıyor yani .
YA da ben güzelden anlıyor olabilirim tabiii
Küçükleri de mi vardı yaniiiİkinci seçenek de olabilir tabiYa küçüğü olsa kaçarı yok iki tane alırdım ama tek boy. Küçükler parlak ve renkli biraz alakasızlar. Başka yerde buna uyduracak tuzluk bulurum ben
1 tl fark var ikisi arasındaKüçükleri de mi vardı yaniiiOnlarda varmı o renkler ne kadarmış
Oo çok iyiiAaa benim de bustiyerim geldi dün tam işten çıkarken.
Koyayım albüme.
Gerçi giyilmiş halini koymicam . Onun için biraz zayıflamamı beklemelisiniz
Bumu yani fark sadece 1 liramı , kızdım şuan1 tl fark var ikisi arasındapembesi bitmişti yeşil ve mavi vardı sanırım
Sıkma canını kuzuu , olabilir . Uzaktasın herkes dipdibe olamıyor maalesef. Gönül hemen koşup gitmek ister tabii ama şartlara göre davranıyoruz maalesefYa bebek geliyor herkes hastanede ben burada yine bi başıma nasıl uyuz bi durum böyleEn erken de yarın akşam görebilirim
Evet çok sevdim. Şuan bile tahminimden iyi durdu. Şöyle bi 3 kilo hatta zorlarsam 4 kilo vermek istiyorum. O zaman daha derli toplu görünürüm herhaldeOo çok iyii
çok güzelmiş :) güzel günlerde giy inş :)Evet çok sevdim. Şuan bile tahminimden iyi durdu. Şöyle bi 3 kilo hatta zorlarsam 4 kilo vermek istiyorum. O zaman daha derli toplu görünürüm herhalde
Çok teşekkür ederim kuzummçok güzelmiş :) güzel günlerde giy inş :)
Ya o ortamı kaçırmak bile kötü. Bütün akrabalarım orada annem bile orada ben allahın dağında kaldım gidemiyorum. Bi de duygusal bi ortam olmuş ki ben kuzenimi hiç öyle görmedimSıkma canını kuzuu , olabilir . Uzaktasın herkes dipdibe olamıyor maalesef. Gönül hemen koşup gitmek ister tabii ama şartlara göre davranıyoruz maalesef
Canını sıkma yarın hemen koşarsın bebişin yanınaaa
Buradan bile sevilesi duruyor vallahi çok beğendim 5 yıldızla uğurluyorumEvet çok sevdim. Şuan bile tahminimden iyi durdu. Şöyle bi 3 kilo hatta zorlarsam 4 kilo vermek istiyorum. O zaman daha derli toplu görünürüm herhalde
Ooo erkenciyiiiiz :)Günaydın hatunlar
Kıyamaaam. Çok haklısın kuzuuYa o ortamı kaçırmak bile kötü. Bütün akrabalarım orada annem bile orada ben allahın dağında kaldım gidemiyorum. Bi de duygusal bi ortam olmuş ki ben kuzenimi hiç öyle görmedim
Vuhuu yaşasın 5 yıldımızı alır mutluluktan uçarııımBuradan bile sevilesi duruyor vallahi çok beğendim 5 yıldızla uğurluyorum
Ooo erkenciyiiiiz :)
Günaydın kuzuuu
miniği allah analı babalı büyütsün canım.Ya o ortamı kaçırmak bile kötü. Bütün akrabalarım orada annem bile orada ben allahın dağında kaldım gidemiyorum. Bi de duygusal bi ortam olmuş ki ben kuzenimi hiç öyle görmedim
Buradan bile sevilesi duruyor vallahi çok beğendim 5 yıldızla uğurluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?