- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ne kadar hamaratız yaGünaydınn Hayırlı cumalar :) bende dikiş kutusu aldımm :)
AynennNe kadar hamaratız ya
Şu sıralar en çok yaptığımız şey değil miYa bence çalışanlara özel bi a101 daha yapsınlar iş çıkışı saatinde açılsın haksızlık böyle
Günaydıın :)
Günaydınn Hayırlı cumalar :) bende dikiş kutusu aldımm :)
Makas bile vardı yaAynenniçinde baya bi sürü şey varmış ama iyi oldu
Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştıAhaha kesinlikle, yada kota koysunlar ya .biz gidene kadar bir şey kalmıyor
İşlem tamamdır ortakAferin ortakGünaydın bu arada , hayırlı cumalar
Aynen mezuraylada kendimi ölçerimMakas bile vardı yaGerekli ne varsa böyle uğraştırmadı. Normalde lazım olsa bile aklıma gelip de almazdım sağolsunlar toplayıvermişler hepsini
Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştıDedim bulurum ya azıcık şuralardan bi arasam altlardan falan çıkar kesin ama ı ıh çıkmadı
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsamŞu sıralar en çok yaptığımız şey değil miYa bence çalışanlara özel bi a101 daha yapsınlar iş çıkışı saatinde açılsın haksızlık böyle
Günaydıın :)
:) heyecan doruktaGünaydın kızlar yarın nişaan varr
Ben şu an ölçmek istemiyorumAynen mezuraylada kendimi ölçerim
Çok heyecanlııGünaydın kızlar yarın nişaan varr
Günaydınlar hayırlı cumalar
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsamhiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz
:) heyecan dorukta
Ben şu an ölçmek istemiyorumHer gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim
Çok heyecanlııEskiye götürdün beni 3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti
Nasıl durumlar hazırlıklar ?
Yapıyomusun canım hadi hayırlı olsun :)Günaydın kızlar yarın nişaan varr
Bitmesin sindire sindire yaşayın özleniyor o günlerEvett düne kadar yoktu ama bugün heyecanlıyım
Bitti sayılır canım bir iki şey kaldı onları da bugün halledicem 2 saat erken çıkıcam işten çok şükür. Ah bizimde olsun bitsinde rahatlayalım
Bir kutu dondurmaBen şu an ölçmek istemiyorumHer gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim
Çok heyecanlııEskiye götürdün beni 3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti
Nasıl durumlar hazırlıklar ?
Nasıll yani almadın mı çok ayıp gerçektenGünaydınlar hayırlı cumalar
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsamhiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz
:) heyecan dorukta
Evet her kaşığa karamel sos dökerek hem deBir kutu dondurma
Hey maşallah nasıl yiyosun ay baymıyomuEvet her kaşığa karamel sos dökerek hem deÇiğ börek de demiş miydim Bir de 1 hafta boyunca her akşam ( akşam diyorum yemek yeme saatim minimum 20.30 olabiliyor)
Keşke baysaHey maşallah nasıl yiyosun ay baymıyomu
ay gerçekten bir garip hissetim kendimiNasıll yani almadın mı çok ayıp gerçektenalmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?