2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynenn içinde baya bi sürü şey varmış ama iyi oldu
Makas bile vardı ya Gerekli ne varsa böyle uğraştırmadı. Normalde lazım olsa bile aklıma gelip de almazdım sağolsunlar toplayıvermişler hepsini
Ahaha kesinlikle, yada kota koysunlar ya .biz gidene kadar bir şey kalmıyor
Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştı Dedim bulurum ya azıcık şuralardan bi arasam altlardan falan çıkar kesin ama ı ıh çıkmadı

Aynen mezuraylada kendimi ölçerim

Günaydınlar hayırlı cumalar
Şu sıralar en çok yaptığımız şey değil mi Ya bence çalışanlara özel bi a101 daha yapsınlar iş çıkışı saatinde açılsın haksızlık böyle

Günaydıın :)
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsam hiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz
Günaydın kızlar yarın nişaan varr
:) heyecan dorukta

Aynen mezuraylada kendimi ölçerim
Ben şu an ölçmek istemiyorum Her gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim
Günaydın kızlar yarın nişaan varr
Çok heyecanlıı Eskiye götürdün beni 3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti
Nasıl durumlar hazırlıklar ?

Günaydınlar hayırlı cumalar

hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsam hiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz

:) heyecan dorukta

Evett düne kadar yoktu ama bugün heyecanlıyım

Bitti sayılır canım bir iki şey kaldı onları da bugün halledicem 2 saat erken çıkıcam işten çok şükür. Ah bizimde olsun bitsinde rahatlayalım

Bitmesin sindire sindire yaşayın özleniyor o günler Her anı aklına kazımaya çalış bak, insanın aklı 10 karış havada oluyor ama mümkün olduğunca dene çok güzeller çünkü :)

Bir kutu dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…