ihihi ben iyiymdir bu konudaNiye hamarat hatunlar olarak gün düzenliycez hep beraber evdeki düğmeleri söküp söküp dikemiycez bundan mahrum kalmak istemezsin herhalde
he valla bunları kullanırken aklıma geleceksinizBunlar hep ihtiyac canımssyarın bize teşekkür ediceksin
Ben olsam askılı yapardım :)Hatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,
hatırlatma yapayım hemen http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
canım benim tercihim askılıdan yanaHatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,
ihihi ben iyiymdir bu konudaöğretirim size heheh
he valla bunları kullanırken aklıma geleceksinizdün bimde merdiven gördüm mesela almadım aklıma geldin. ilerde evimde merdiven lazım olunca kulaklarını çınlatıcam
askılı giyip foto çeksen sonra düşünmek için zaman istesen öyle karar versek olurmukiHatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,
Kuzu ben askılı çok beğeniyorum ya düşünmeden öyle yaptırırdım çok daha hoş görünüyor ama straplez içinde kalacaksa öyle yap tabiHatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,
Alayım mı yaÇok şirinler ya :)
Ahahahah çok güldüm yaAcıkınca dilleniyo zaten yolla oradan bi porsiyon hadi bekleme yapma diye
çok pahalı bi butikKuzu ben askılı çok beğeniyorum ya düşünmeden öyle yaptırırdım çok daha hoş görünüyor ama straplez içinde kalacaksa öyle yap tabi
Alayım mı yaAlıcam gibi. TAksitle değil mi arkadaş kart da hazır boş
Katılıyorumm. @ecm dün bi fotoğraf görmüştüm tam vaktinde sordun hemen bulup atayımBende konuşma balonlarını dış çekimde sevmiyorum balondan başkada bişey gelmiyo aklıma
Dikiş kutun bile yok kızım seninihihi ben iyiymdir bu konudaöğretirim size heheh
Bol karamel sosluÇiğ börek, üstüne dondurma dedin ya
Alll ya bişey olmaz çok tutmuyosaKuzu ben askılı çok beğeniyorum ya düşünmeden öyle yaptırırdım çok daha hoş görünüyor ama straplez içinde kalacaksa öyle yap tabi
Alayım mı yaAlıcam gibi. TAksitle değil mi arkadaş kart da hazır boş
Ya ben bu markanın ürünlerine bayılıyorum hazır gelmişken kapayım işte be nolucak bişeyi de pahalı alayım hep ucuzculuk yaptımçok pahalı bi butik
Kargo olmayaydı iyiydi kargoyla 79Alll ya bişey olmaz çok tutmuyosa
askılı giyip foto çeksen sonra düşünmek için zaman istesen öyle karar versek olurmuki
Bu zalımlar kargo alıyolar dimiKargo olmayaydı iyiydi kargoyla 79
Hatunlar dün gelinlikçi aradı beni, gelinliğim gelmiş..Orjinal hali askılı bir gelinlik, ben straplez istiyorum ama tam karar da veremedim.. bana akıl verin yahu,
Bende konuşma balonlarını dış çekimde sevmiyorum balondan başkada bişey gelmiyo aklıma
Gelirse söyle ozamanAlll ya bişey olmaz çok tutmuyosa
3 taksit 26 26 öderim yaaAlll ya bişey olmaz çok tutmuyosa
Ayakkabıya karar veremedin mi o kadar model attıkBayan ayakkabın hazırsa prova için gel dedi ama, ayakkabı yok ortada..Bende öyle düşünüyorum ilk önce askılı deneyeyim, daha sonra straplez deneyeyim..ama hep aklımda straplez vardı..ama kocaman kollarımı unutuyorum tabi
toplanıp gelin benimle ya provaya
Aynenn al bence ben destekliyorum3 taksit 26 26 öderim yaa
Hahah hepimiz askılıdayız kiiBayan ayakkabın hazırsa prova için gel dedi ama, ayakkabı yok ortada..Bende öyle düşünüyorum ilk önce askılı deneyeyim, daha sonra straplez deneyeyim..ama hep aklımda straplez vardı..ama kocaman kollarımı unutuyorum tabi
Evet yaa sanmıyorum n11de olsun ama bi bakayımBu zalımlar kargo alıyolar dimiarattırsaydın bi google a belki n11 de varmıdır ?
ihihhiKatılıyorumm. @ecm dün bi fotoğraf görmüştüm tam vaktinde sordun hemen bulup atayım
Dikiş kutun bile yok kızım senin
Bol karamel soslu
Ya ben bu markanın ürünlerine bayılıyorum hazır gelmişken kapayım işte be nolucak bişeyi de pahalı alayım hep ucuzculuk yaptım
ne güzel olurdu :)Bayan ayakkabın hazırsa prova için gel dedi ama, ayakkabı yok ortada..Bende öyle düşünüyorum ilk önce askılı deneyeyim, daha sonra straplez deneyeyim..ama hep aklımda straplez vardı..ama kocaman kollarımı unutuyorum tabi
hıhı hıhı ödersin canım :) sakın sakın başka şeyler alırsın boşver. evlenince alırsın bu markadan olmazmı3 taksit 26 26 öderim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?