2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Niye hamarat hatunlar olarak gün düzenliycez hep beraber evdeki düğmeleri söküp söküp dikemiycez bundan mahrum kalmak istemezsin herhalde
ihihi ben iyiymdir bu konuda öğretirim size heheh
Bunlar hep ihtiyac canımss yarın bize teşekkür ediceksin
he valla bunları kullanırken aklıma geleceksiniz dün bimde merdiven gördüm mesela almadım aklıma geldin. ilerde evimde merdiven lazım olunca kulaklarını çınlatıcam

hadi ya bizim burda tüketmişler resmen, kesin lazım olucak bak

Kuzu ben askılı çok beğeniyorum ya düşünmeden öyle yaptırırdım çok daha hoş görünüyor ama straplez içinde kalacaksa öyle yap tabi
Çok şirinler ya :)
Alayım mı ya Alıcam gibi. TAksitle değil mi arkadaş kart da hazır boş

Alll ya bişey olmaz çok tutmuyosa

askılı giyip foto çeksen sonra düşünmek için zaman istesen öyle karar versek olurmuki

Bayan ayakkabın hazırsa prova için gel dedi ama, ayakkabı yok ortada.. Bende öyle düşünüyorum ilk önce askılı deneyeyim, daha sonra straplez deneyeyim..ama hep aklımda straplez vardı..ama kocaman kollarımı unutuyorum tabi
toplanıp gelin benimle ya provaya

Askılı bence canım ben straplez sevmiyorum

Bende konuşma balonlarını dış çekimde sevmiyorum balondan başkada bişey gelmiyo aklıma
Alll ya bişey olmaz çok tutmuyosa
Gelirse söyle ozaman

H happy__ bekliyoruummm

Ayakkabıya karar veremedin mi o kadar model attık bence kafanda şartlandırmadan bak hangisini beğenirsen o de

Hahah hepimiz askılıdayız kii
Bu zalımlar kargo alıyolar dimi arattırsaydın bi google a belki n11 de varmıdır ?
Evet yaa sanmıyorum n11de olsun ama bi bakayım

Katılıyorumm. @ecm dün bi fotoğraf görmüştüm tam vaktinde sordun hemen bulup atayım

Dikiş kutun bile yok kızım senin

Bol karamel soslu
ihihhi alacam kutuyu bu akşam çok pis gaza geldim
Ya ben bu markanın ürünlerine bayılıyorum hazır gelmişken kapayım işte be nolucak bişeyi de pahalı alayım hep ucuzculuk yaptım

ne güzel olurdu :)
3 taksit 26 26 öderim yaa
hıhı hıhı ödersin canım :) sakın sakın başka şeyler alırsın boşver. evlenince alırsın bu markadan olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…