- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yok malesef sadece astar dikmişlerdi bi yanlardan daraltcaklar birde göğüs kısmından bakalım bu hafta neler olucakolabilir canım :) şişme yeleklerden istiyordu ondan aldım birde çok güzel bir pasta yaptım :) akşama sürpriz olacak bakalım :)
birsürü işi halletmişsin canım. güle güle kullanın darısı bizlerin başına. gelinlik provandan foto yokmu :)
senin adına çok sevindim canım. fiyatta normal olmuş. gözün aydın. allah içine sindirsin.
bir sonrakinde dantel seçiyorsun canım gene birşey olmuyorYok malesef sadece astar dikmişlerdi bi yanlardan daraltcaklar birde göğüs kısmından bakalım bu hafta neler olucaksen ne yaptın gittin mi
nişanlı kız :) hoşgeldin :) hemen özet ve foto alalım :)Kızlarr selammm taze nişanlı geldii
Öyle dersen buzdolabını da merak ederim ama şimdiSağoll kuzuu :) buzdolabı hariç 5.500 gibi bişey tuttu :)
Ayy pastasız olmaz zaten, kimbilir nasıl bişey yaptın yineee. Hani foto haniii :)olabilir canım :) şişme yeleklerden istiyordu ondan aldım birde çok güzel bir pasta yaptım :) akşama sürpriz olacak bakalım :)
Çok teşekkür ederim canım. Evet kadın düşmeyecekti ama annem iyi bastırdı. Ben olsam 2800den öteye geçemezdim hayattasenin adına çok sevindim canım. fiyatta normal olmuş. gözün aydın. allah içine sindirsin.
Hoşgeldinnnn nasıldı nasıl geçti :)Kızlarr selammm taze nişanlı geldii
foto albümde canım :)Öyle dersen buzdolabını da merak ederim ama şimdi
Ayy pastasız olmaz zaten, kimbilir nasıl bişey yaptın yineee. Hani foto haniii :)
Çok teşekkür ederim canım. Evet kadın düşmeyecekti ama annem iyi bastırdı. Ben olsam 2800den öteye geçemezdim hayatta
maşallah canım. yaşanan bazı aksilikler nazarlığı işte o günün :)Hoşbulduk kızlarr bir kaç saate fotoğrafların bir kısmı elimde olacak yarına da dış çekim fotoğrafları gelir herhalde.
Mutlaka koyucam hemen.
Gayet keyifli geçti streste vardı tabi ki.
Kuaförüm tam bir faciaydı daha önce gitmiş olmama rağmen ağlayarak çıktım makyajımı iki kere sildirdim gidip kendim yaptım.
Gözlerim şişti ağlamaktan neyse ki hallettik sonra. Dış çekime gittik.
Biraz tersten oldu işler geldiler istediler yüzük takıldı sonra kahve yaptım çikolata dağıttım
Evde ailelerle fotoğraf faslı pasta kesimi vs derken saat 22.30 oldu sonra çıkıp eğlenceye fasıla gittik en son 2 gibi bara geçtik çok eğlendik ama canımız çıktı
Yok ben seçtim danteli canımbir sonrakinde dantel seçiyorsun canım gene birşey olmuyorbende öyle oldu yani bir sonraki haziranda daha çok var :)
ozamn bir sonrakine baya baya hazır olur senin :)Yok ben seçtim danteli canım
Öyle dersen buzdolabını da merak ederim ama şimdi
Ayy pastasız olmaz zaten, kimbilir nasıl bişey yaptın yineee. Hani foto haniii :)
Çok teşekkür ederim canım. Evet kadın düşmeyecekti ama annem iyi bastırdı. Ben olsam 2800den öteye geçemezdim hayatta
foto albümde canım :)
maşallah canım. yaşanan bazı aksilikler nazarlığı işte o günün :)
Haftasonu yine gidicem ben işte bakalım :)ozamn bir sonrakine baya baya hazır olur senin :)
Hadi yaa iyi yönünden bak düğün için tercih etmiceğin kuaför oldu burası ama sonradan düzelmiş olmasına sevindim :)Hoşbulduk kızlarr bir kaç saate fotoğrafların bir kısmı elimde olacak yarına da dış çekim fotoğrafları gelir herhalde.
Mutlaka koyucam hemen.
Kuaförüm tam bir faciaydı daha önce gitmiş olmama rağmen ağlayarak çıktım makyajımı iki kere sildirdim gidip kendim yaptım.
Biraz tersten oldu işler geldiler istediler yüzük takıldı sonra kahve yaptım çikolata dağıttım
Evde ailelerle fotoğraf faslı pasta kesimi vs derken saat 22.30 oldu sonra çıkıp eğlenceye fasıla gittik en son 2 gibi bara geçtik çok eğlendik ama canımız çıktı
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Öyle aksilikler olmazsa olmaz zaten. Ama önemli olan sonuç. Sorunlar o gün büyüse de sonra hatıra olarak kalıyo işte sadece :) Çoks evindim adına.. Albüme koyduğun saçlardan birini mi yaptın onu merak ettim şimdi bennnHoşbulduk kızlarr bir kaç saate fotoğrafların bir kısmı elimde olacak yarına da dış çekim fotoğrafları gelir herhalde.
Mutlaka koyucam hemen.
Ayy baktım çok güzel olmuş yineee. Ellerine sağlık kuzucum :)foto albümde canım :)
Önceden almış olmanız çok iyi olmuş valla. Şuan tavan yaptı onların fiyatları. Güle güle kullan canımmm :)buzdolabını daha önce almıştık ondan canım 2.500 dü o neyseki 2-3 taksiti kaldı
Sağol canım evet nazar çıktı dedik bizde :))
Pasta çok güzel olmuş buaradaa ellerine sağlıkk
teşekkür ederim kızlar :) henüz kendisi görmedi inş beğenir :)Ayy canım hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Öyle aksilikler olmazsa olmaz zaten. Ama önemli olan sonuç. Sorunlar o gün büyüse de sonra hatıra olarak kalıyo işte sadece :) Çoks evindim adına.. Albüme koyduğun saçlardan birini mi yaptın onu merak ettim şimdi bennn
Ayy baktım çok güzel olmuş yineee. Ellerine sağlık kuzucum :)
Saoll canım :) taksit taksit ödenince içim daha az yanıyoÖnceden almış olmanız çok iyi olmuş valla. Şuan tavan yaptı onların fiyatları. Güle güle kullan canımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?