Valla varsa zaten yapabilen biri en iyisi kendini ona emanet etmek.Bu yüzden kuzenimden başka kimseye gidemiyorum, bi kaç kere gittim harbiden bozup kendim yapdım bidaha
Haha sen de haklısınbenimkiler anca biter baksana durup durup yeni bişeyler çıkartıyoruz
maşallah :) az az olunca göze gözükmüyor ama toplanınca böyle işteHaha sen de haklısınGüya bu ay ben bişey almayacaktım falan yine karttan 350 lira harcamış bulunuyorum şimdiden.
Ve daha yolun başındayız yani
Aynen öyle valla. Ama aslında bu paranın içinde uçak bileti var.maşallah :) az az olunca göze gözükmüyor ama toplanınca böyle işte
Haha sen de haklısınGüya bu ay ben bişey almayacaktım falan yine karttan 350 lira harcamış bulunuyorum şimdiden.
Ve daha yolun başındayız yani
Hahaha ay Allahımmm!ne aldın yine ben bu ay deterjan aldım bi
birsürü saydın aslıda buna rağmen 350 gelmesi çok iyiAynen öyle valla. Ama aslında bu paranın içinde uçak bileti var.
O yüzden böyle oldu. Balayı için anneler günü kampanyasından faydalanıp aldık onları. Baya uyguna geldi
Hahaha ay Allahımmm!Bunu hatırlatıığın çok iyi oldu
Ben aslında işe yarar bişey almadım pek ya.
o 350 nin içinde kına için bustiyer, dünki english home plaj havlusu ve masa örtüsü , linesten ekmek sepetiBir dee en mühimi balayı için uçak bileti var. Aslında baya bişey sığdırmışım içine bence ya haha
birsürü saydın aslıda buna rağmen 350 gelmesi çok iyi
Evet ya 350 lirayı dolu dolu harcamışım. Ne hsaplı insanmışım meğer ben hahabaya baya bişeyler almışssın
Evet tebrik ediyorum seniEvet ya 350 lirayı dolu dolu harcamışım. Ne hsaplı insanmışım meğer ben haha
Önemli bişey değil geçti gitti, uykusuzluk var bir de, haftasonu bebişe baktım biraz yorucuydu ama özledim şimdiden fıstığı yanoldu kuzu
takma kafana hiç bir şeyi boşver. dün akşam beren saatini paylaşımını okudum. çok etkilendim. netten bak istersen. sonra başka bir röportajını. demiş ki kendisi kimseyle kavga etmem, küsmem trip atmam. hayatta ne olacağı belli değil pişman olmamak için bunları yapmam demiş. kaybettiği sevgilisinden dolayı. okuyunca çok etkilendim. hiç bir şey için üzülmeye değmiyor bu hayatta.Önemli bişey değil geçti gitti, uykusuzluk var bir de, haftasonu bebişe baktım biraz yorucuydu ama özledim şimdiden fıstığı ya
Doğru söylemiş ama karşı taraf kavga etmeye kararlıysa inan yapacak bir şey kalmıyor. Karşısına çıkanlar açısından şanslıymış ne diyeyim :) Takmamaya çalışıyorum ben de ama panik atağım uzun zamandır yoktu şu an yapıştı bana yine. İçime attım attım böyle patlak verdi. Neyse geçer gider önemli şeyler değil insanlar neler yaşıyor.takma kafana hiç bir şeyi boşver. dün akşam beren saatini paylaşımını okudum. çok etkilendim. netten bak istersen. sonra başka bir röportajını. demiş ki kendisi kimseyle kavga etmem, küsmem trip atmam. hayatta ne olacağı belli değil pişman olmamak için bunları yapmam demiş. kaybettiği sevgilisinden dolayı. okuyunca çok etkilendim. hiç bir şey için üzülmeye değmiyor bu hayatta.
çatal kaşığını da güle güle kullan canım. benim kahvaltıda gelmiş ama kırık ve çiziklik var Allah tan mağazada değiştiriyorlarmış oraya gidicem.
okadar güzellerkiii :) benim oldular ya değiştirmeye razıyım ihihhDoğru söylemiş ama karşı taraf kavga etmeye kararlıysa inan yapacak bir şey kalmıyor. Karşısına çıkanlar açısından şanslıymış ne diyeyim :) Takmamaya çalışıyorum ben de ama panik atağım uzun zamandır yoktu şu an yapıştı bana yine. İçime attım attım böyle patlak verdi. Neyse geçer gider önemli şeyler değil insanlar neler yaşıyor.
Teşekkür ederim canım. Can sıkıcı oluyor böyle değiştirmekle uğraşmak ya keşke her mal kusursuz çıksa
Gerçekten çok güzeller ama yaokadar güzellerkiii :) benim oldular ya değiştirmeye razıyım ihihh
Güle güle kullan kuzu :) bi de takma öyle herşeyi sıkma canınıBu arada çatal kaşık takımım geldi çok güzelYalnız kalınca fotoğrafını çeker atarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?