TAksit candır tabiiiSaoll canım :) taksit taksit ödenince içim daha az yanıyo
Hadi yaa iyi yönünden bak d
üğün için tercih etmiceğin kuaför oldu burası ama sonradan düzelmiş olmasına sevindim :)
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Öyle aksilikler olmazsa olmaz zaten. Ama önemli olan sonuç. Sorunlar o gün büyüse de sonra hatıra olarak kalıyo işte sadece :) Çoks evindim adına.. Albüme koyduğun saçlardan birini mi yaptın onu merak ettim şimdi bennn
Ayy baktım çok güzel olmuş yineee. Ellerine sağlık kuzucum :)
benimkide bambaşka birşey yapmıştıDüğün için onu düşünmüyordum zaten ama makyaj provasınında zorunlu olduğunu öğrenmiş oldum
Sağol canım teşekkür ederim. İleride gülümseyerek hatırlayacağımız küçük sorunlardı daha büyüğü olmadı çok şükür.
O modelleride pek yapamadılarResim atınca anlayacaksın canım zaten
benimkide bambaşka birşey yapmıştıkuaför işi çok sıkıntılı ama buna şükür diyelim
inş canımValla kara kara düğünü düşünüyorum inşallah onda da böyle olmaz
Sağol canım teşekkür ederim. İleride gülümseyerek hatırlayacağımız küçük sorunlardı daha büyüğü olmadı çok şükür.
O modelleride pek yapamadılarResim atınca anlayacaksın canım zaten
benimkide bambaşka birşey yapmıştıkuaför işi çok sıkıntılı ama buna şükür diyelim
Zaten gösterilen modelin aynısını çıkarabilene rastlamadım ben de henüz.
Düğün için nereye gideceğimi bilmiyorum, gerçekten büyük sorun.
Nişanda vs neyse de düğünde aksilik çıkmasın saç makyajda yaa
HahaEvet nişan bir şekilde hallolur ama düğünde sorun çıkmamalı kesinlikle o yüzden gerekirse 56451 kere prova isticem ehehe
Aynen düğünde de kendim yapamam makyajımıHahaYok yok düğünde cidden provasız olmaz ya.
O stres beni öldürür zaten
Haha nişanda ben de ablama yaptırmıştım makyajımı, ablam analr bu işlerden hiiç riske atmayayım dedim direkt ablama yaptırdım.Aynen düğünde de kendim yapamam makyajımı
Valla iyi yapabilmişler ben saçımı makyajımı bir gördüm bir an akşama sahne alacakmışım gibi hisettim bülent ersoy duruyordu karşımdaHaha nişanda ben de ablama yaptırmıştım makyajımı, ablam analr bu işlerden hiiç riske atmayayım dedim direkt ablama yaptırdım.
Saçım da at kuyruğuydu zaten çok şükür onu becerebilmişlerdi
Hahaha ay çok güldüm bunaValla iyi yapabilmişler ben saçımı makyajımı bir gördüm bir an akşama sahne alacakmışım gibi hisettim bülent ersoy duruyordu karşımdaŞimdi gülüyorum ama o an sinirden deliricektim
Farklı dilimi konuşuyoruz kuaförlerle anlamıyorum gerçekten. Doğallıktan anlamıyorlar saçma sapan şeyler yapıyorlarHahaha ay çok güldüm buna
Valla ben de şaşırmıştım. Sonra fotoğraf çekiminde bi daha aynısını yaptırmaya gittim kalıp gibi yaptı sağolsun. Ama nişanda kötü olsa daha çok üzülürdüm buna da şükür
Hele o doğallık mevzusunu hiiç anlamıyorlar işte. Hayır bizim gördüğümüz diğer saçlar nasıl öyle doğal duruyo o zaman.Farklı dilimi konuşuyoruz kuaförlerle anlamıyorum gerçekten. Doğallıktan anlamıyorlar saçma sapan şeyler yapıyorlar
Hele o doğallık mevzusunu hiiç anlamıyorlar işte. Hayır bizim gördüğümüz diğer saçlar nasıl öyle doğal duruyo o zaman.
Demek ki bi oluru var yanii. Ama onu oldurabileni bulmak mesele sanırım.
Aman yaa stres bizim doğamızda var resmen
Bitcek inşallah 7-8 ayaTAksit candır tabiiiAma o da yoruyor haliyle. Şu taksitlerden ödemelerden bi kurtulsak çok iyi olacak :)
Bu yüzden kuzenimden başka kimseye gidemiyorum, bi kaç kere gittim harbiden bozup kendim yapdım bidahaZaten gösterilen modelin aynısını çıkarabilene rastlamadım ben de henüz.
Düğün için nereye gideceğimi bilmiyorum, gerçekten büyük sorun.
Nişanda vs neyse de düğünde aksilik çıkmasın saç makyajda yaa
Haha bencede kuzu . Aynen öyle olacak. İnanırsak kesin olur yaniNeyse kötü düşünmeyelim daha fazla düğünde herşey çok güzel ve doğal olacaaak başka yolu yok
Ay deme yaaa o kadar uzun vadeli düşünmemiştim benBitcek inşallah 7-8 aya
Haha bencede kuzu . Aynen öyle olacak. İnanırsak kesin olur yani
Ay deme yaaa o kadar uzun vadeli düşünmemiştim ben
Düğün sonrası tüm borçlar bitsin istiyorum. Elimizde para kalmasa da borçsuz olmak istiyorum. O duyguyu tatmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?