2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Buradayım artık :) işler bitti yeni :) Nasılsın canım? Bu arada güle güle kullan :) çok beğendim nerden aldın :)
İyiyim canım sen nasılsın? Sen iyice rahata bağladın artık şu gelinlik olayını da dur bakalım ne olacak
Gördüüüm çok güzeller kuzucuum güle güle kullan çatal kaşıkcıkalrınııı
İnşallah canım bana da çok tatlı geldilerr her gün kullanasım geldi

İyiyim canım sen nasılsın? Sen iyice rahata bağladın artık şu gelinlik olayını da dur bakalım ne olacak

Hahah ay çok beğenince de kopamıyor insan Ben de günlük yemek takımlarıma hayran olmuştum. Bide görmek için kutusan birer tane çıakrdım üst üste koydum bakıyorum Annemin zoruyla paketine koymuştum geri

Teşekkür ederimm :) Öyle yapmaya çalışıyorum ben de :)

Doğru dedin bak meraklı arkadaşları düşünmek gerek Yüklüyorumm
güle güle kullan sade şeyleri seviyorum :)
kızlaarr cok ozur dılerım nasıl bı kafada yasıyorsam tarıhı yanlıs yazmısım yahu

konuyu yanlıs anlamısım yenı gelınler olarak algıladım
ben evlendım
oda olur, bize yardımcı olursun, hoş geldin

Bana en son provada getirmen yeterli dediler :)
Benim 2.provada götürmem gerekiyormuş , öyle dedi hatun.
Herkesinki başka başka demek Ben de şimdiden bakmaya başladım malum telaşsız yaşayamıyorum
Neyse bi yer buldum istediğim modeli istediğim topuk ölçüsünde yapacak. 1 haftada yapıyormuş fiyatta uygundu. Model belirlersem onu da hallediciğim :)

Gelinlik geldi ya o yüzden böyle bir genişlik var bende :) Ayakkabı bakamadım henüz, ah bir zamanım olsa bakıp alıcam da :) her şeye de bahanem vardır

Çok bakınca da insan sıkılır da tutamıyorum ki kendimi ben de Karışacak anne de yok.. Odaya giriyorum yeni hediye gelmiş gibi tek tek paketleri kurcalıyorum
güle güle kullan sade şeyleri seviyorum :)

oda olur, bize yardımcı olursun, hoş geldin
Eveet sadelik iyidir

Gelinlik geldi ya o yüzden böyle bir genişlik var bende :) Ayakkabı bakamadım henüz, ah bir zamanım olsa bakıp alıcam da :) her şeye de bahanem vardır
Hemen H happyNow dan sana bakman için teşvikte bulunmasını isteyelim. Bence çok güzel bahaneler bulacak alışverişe çıkman için

İnanmıyorumm istediğin boy yapmıyomu ? nerde banada diyiver

Canım bende biliyorum öyle bir yer ama , seninki neresi , fiyat ne :)

ok bakınca da insan sıkılır da tutamıyorum ki kendimi ben de Karışacak anne de yok.. Odaya giriyorum yeni hediye gelmiş gibi tek tek paketleri kurcalıyorum
Haha işte ben bi poşet karıştırsam annem hemen kurcamala şunlarıııı diye sesleniveriyor Çok şanslısın karıştır gönlüncee
Hemen H happyNow dan sana bakman için teşvikte bulunmasını isteyelim. Bence çok güzel bahaneler bulacak alışverişe çıkman için
Haha ay hayır ona bahane yok bende Çünkü ben de çok istiyorum bunu ama yapamıyorum
Bunun için sadece tesellim var . O da şöyle "önce evimizi dizelim, eksiklerimizi tamamlayalım da balayı öncesi çook güzel bi alılveriş yapıcam" Bence bunu ilke edinmemiz gerek :)
İnanmıyorumm istediğin boy yapmıyomu ? nerde banada diyiver
Evet evett yazıcam sana şimdi . Dün sordum ben topuk boyunu istediğimiz gibi ayarlayabilirmiyiz diye, kaç cm isterseniz yapılır dedi. Özel yapılıyor neticede.
Bende baksam belki alıcam da, en son ayakkabı bakmak için çıktık elektrikli süpürge aldım :)
Haha ay o çok iyiymiş valla
Canım bende biliyorum öyle bir yer ama , seninki neresi , fiyat ne :)
Ben instagramdan bulmuştum BAkırköydeymiş yerii kuzu 150 liraydı hemi de yaa. Seninkiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…