Gayet güzel kuzu bu tarz bişeyi bi kaç ayakkabıcı egzerek bulabileceğine inanıyorum :)http://www.marcatelli.com/collection2014.html peri modeli var..o modeller güzel
Gayet güzel kuzu bu tarz bişeyi bi kaç ayakkabıcı egzerek bulabileceğine inanıyorum :)
Hem denemiş olursun rahatlığı önemli
Ay ben de beğeniyorum bunlarıı çok güzeller
Aynı modeli beğenmişiz hattaBu ayakkabılarda sanırım kişiye özel yapılıyor, kesinlikle rahatlık çok önemli ya
Evet kuzu, o yüzden ben de denemeden almicam aslaBu ayakkabılarda sanırım kişiye özel yapılıyor, kesinlikle rahatlık çok önemli ya
Zevklerimiz aynı demek ki
Teşekkür ederim canım :)evet ya şimdide aklıma geliyor yavaş yavaş eksiğim :) Güzel günlerde kullan ortak, şimdi bakıyorum eşyalarına :)
Nasıl severim ben bunları ya :)
Anca bakıyoruz çok acıklıNasıl severim ben bunları ya :)
Anca bakıyoruz çok acıklı
Terbiyesiz katlanıyor bir de ama..koycak yer yok diyip kafamı çeviriyorum ben
Mutfağa bile koyarım onu ben süs niyetine bile olsa kullanırım. Taktım galiba alıcam ben onu günün birindekoycak yer yok diyip kafamı çeviriyorum ben
Katlanıyor olması cezbetti şu an oturma odasında hoş olabilirmiş ama şu an yeterince taksit varMutfağa bile koyarım onu ben süs niyetine bile olsa kullanırım. Taktım galiba alıcam ben onu günün birindeMutfaktan çıkayım mobilya alalım da hele. Daha mobilyaya bile geçmedik
Eve girince de alınır yaa nolucak değil mi amaKatlanıyor olması cezbetti şu an oturma odasında hoş olabilirmiş ama şu an yeterince taksit var
Olabilir tabi ben kafaya bişey koyarsam onu yapana kadar rahat oturmam amaEve girince de alınır yaa nolucak değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?