- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Çok güzel ya
Çıkarıcam şimdi kredi kartını, zor tutuyorumÇok güzel ya
Neler aldın yineÇıkarıcam şimdi kredi kartını, zor tutuyorum
Ay ben yine dün iş çıkışı avm ye gidince english home a daldım. Nişanlıcığımın kredi kartı da yanımdayken hazıııır aklımdakileri alıverdim , hala haberi yokAma zaten bişeyler alayım diye vermişti kartını nolcak canıııım
Ayy albüme ekledim şimdiii. Dondurma cuplarıı,kahve yanında bişiler koyayım diye pembe bir miniş, bir de kağıt havlulukNeler aldın yine
HahahaAyy albüme ekledim şimdiii. Dondurma cuplarıı,kahve yanında bişiler koyayım diye pembe bir miniş, bir de kağıt havlulukAnnem aldıklarıma gülmekten ölsedee...
Çok şirinler güle güle kullan canm :)Ayy albüme ekledim şimdiii. Dondurma cuplarıı,kahve yanında bişiler koyayım diye pembe bir miniş, bir de kağıt havlulukAnnem aldıklarıma gülmekten ölsedee...
Allah kararından caydırmasın ne diyeyimHahahaKadına eğlence olmuşsun evde artık gerekli gereksiz ne varsa dadanıyoruz galiba Ben mola verdim uzun süre bir şey almamakta kararlıyım mesela.
Valla bu şirinlikle evin sonu ne olacak onu bilemiyorum ama teşekkür ederim kuzuÇok şirinler güle güle kullan canm :)
güle güle kullan çok şirinler :)Ayy albüme ekledim şimdiii. Dondurma cuplarıı,kahve yanında bişiler koyayım diye pembe bir miniş, bir de kağıt havlulukAnnem aldıklarıma gülmekten ölsedee...
Günaydınn ne güzel iltifatlar bunlarrH happy__ Günaydın maşallah topiğin neşesisin
curlygirl Günaydin.yardimsever kız
@Conchiglia Günaydın şefkalı kız
H happyNow Günaydın iyi yürekli
greenandblue Günaydın çalışkan kız
@zeroglu nerdesin
@ecm Günaydın nişanın tebrik ederim canım.
hihihihiH happy__ Günaydın maşallah topiğin neşesisin
@zeroglu nerdesin
İyi tespithihihihine güzel bir özetleme olmuş :) sende topiğin bir varmış bir okmuş kızı oluyorsun ozaman :)
evetİyi tespitAma bak hiç bir şey de gözünden kaçmıyor
Valla bu şirinlikle evin sonu ne olacak onu bilemiyorum ama teşekkür ederim kuzu
Ayy bir de karacada bi kahvaltı takımı gördüm 200 w düşmüş. Ama ben çook önce almıştımAnneme diyorum ki anne kendikimi sana hediye ediym miii Ay istemem diye tutturdu kadın beni de sürükledi kolumdan resmen
Teşekkürler kuzuuu :)güle güle kullan çok şirinler :)
Aa çok teşekkür ederiiiizH happy__ Günaydın maşallah topiğin neşesisin
@zeroglu nerdesin
Haha valla bravo , tespit çok başarılı gerçektenhihihihine güzel bir özetleme olmuş :) sende topiğin bir varmış bir okmuş kızı oluyorsun ozaman :)
H happy__ Günaydın maşallah topiğin neşesisin
@zeroglu nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?