2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çıkarıcam şimdi kredi kartını, zor tutuyorum
Ay ben yine dün iş çıkışı avm ye gidince english home a daldım. Nişanlıcığımın kredi kartı da yanımdayken hazıııır aklımdakileri alıverdim , hala haberi yok Ama zaten bişeyler alayım diye vermişti kartını nolcak canıııım

Neler aldın yine

Ayy albüme ekledim şimdiii. Dondurma cuplarıı,kahve yanında bişiler koyayım diye pembe bir miniş, bir de kağıt havluluk Annem aldıklarıma gülmekten ölsedee...
Hahaha Kadına eğlence olmuşsun evde artık gerekli gereksiz ne varsa dadanıyoruz galiba Ben mola verdim uzun süre bir şey almamakta kararlıyım mesela.

Hahaha Kadına eğlence olmuşsun evde artık gerekli gereksiz ne varsa dadanıyoruz galiba Ben mola verdim uzun süre bir şey almamakta kararlıyım mesela.
Allah kararından caydırmasın ne diyeyim
Ben de öyleydim bu ay ama . Sonuç ortada Gerçi ben almadım ki aldırdım , sözümü tutmuş sayılırım

Çok şirinler güle güle kullan canm :)
Valla bu şirinlikle evin sonu ne olacak onu bilemiyorum ama teşekkür ederim kuzu
Ayy bir de karacada bi kahvaltı takımı gördüm 200 w düşmüş. Ama ben çook önce almıştım Anneme diyorum ki anne kendikimi sana hediye ediym miii Ay istemem diye tutturdu kadın beni de sürükledi kolumdan resmen

ayyy çok iyi ya san hediye edip yenisini aliyim mantığı

güle güle kullan çok şirinler :)
Teşekkürler kuzuuu :)
Aa çok teşekkür ederiiiiz
hihihihi ne güzel bir özetleme olmuş :) sende topiğin bir varmış bir okmuş kızı oluyorsun ozaman :)
Haha valla bravo , tespit çok başarılı gerçekten

Kızlar yaaa dün kayinvalideciğim bir fikir attı ortaya. Kınamsı düğünlerden sonra, nikahımsı kınaya imza atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…