2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok özendin değil mi biz böyle anlatınca
Haha evet, neredeyse aldığım mutfak önlüğünü bile hediye edecektim ama yok yok bende var istemem dedi. Hiçbişey mi istemez bir insan veriyorum işte alsana di mi
Deli yahu

ayy bende bi kaç kere böyle oldum yaa yeni şeyler görünce onu istiyorum
Evet çok kötü bişey yaa. Bi de nolcak benim halim diye bunalıma girdim görsen
Hayır hep böyle her gördüğüm şeyde aklım mı kalacak ya, böyle nasıl yaşayayım ben

o nasıl olucak :)
Çok özendin değil mi biz böyle anlatınca
Yaa dün aradı beni kayınvalidee Heyecanlı heyecanlı konuşuyo. İşte bir fikri varmış.
Dedi kii madem nikahı düğünde yapamicaz, acaba kına gecesini yapacağımız yerde mi yapsak.İşte açık ya o mekan, orayı süsleriz şöyle yaparız böyle yaparız. Beyaz bi elbise alırız sana kınadan önce memur gelir nikahımızı yaparız . Sonra kınaya geçeriz dedi. Hem böylece yine senin istediğin gibi kalabalıkta olmuş olur falan dedi.
Hoşuma gitti aslında. Çünkü nikahı önce yapacak olmamızın benim için tek eksisi kalabalık olmayışımız olacaktı. Bu durumda o da olacak.
Sizin de fikrinizi almalıyım, yine bi kararsızlıkta sürükleniyorum

Ayyy ne şirin olur ya hayal ettim şöyle bi gerçekten çok hoş olabilir bembeyaz uzun bi elbise giysen çiçekli taçlardan taksan ayy bide açık alandı dimi bence olur :)

Heheh bizim memleketteki gibi yani Bak nasıl sıcak bakıyorsun artık bu fikre Komik değilmiş değil mi
Ayy deme yaa demee
Görmez olaydım onu

Ayyy ne şirin olur ya hayal ettim şöyle bi gerçekten çok hoş olabilir bembeyaz uzun bi elbise giysen çiçekli taçlardan taksan ayy bide açık alandı dimi bence olur :)
Yaaa ne güzel anlattın , şuan daha bi sevdiiiiim. Evet kuzu açıkta ben de tam senin dediğin gibi hayal ettim uzun beyaz elbise çiçekli taç
Heheh bizim memleketteki gibi yani Bak nasıl sıcak bakıyorsun artık bu fikre Komik değilmiş değil mi
Haha ay valla olunca oluyormuş. Sen ne diyosun onu de hele

ozman tarih ne olacak canım. bende sen 2 eylüle alışmışken bu fikir kafanı kurcalar baya.

ozman tarih ne olacak canım. bende sen 2 eylüle alışmışken bu fikir kafanı kurcalar baya.
3 Eylül olacak öyle olursaa
Yani beni nikah salonunda sadece ailelerimizin olacak olması kısmı düşündürüyodu. Bu hoşuma gitmişti o yüzden.

Aynenn ben heycan yaptım ay
Ben de heyecanlandım sen öyle diyince
Yani benim tarih olayı nasıl bu kadar karıştı anlamadım. Ama diyorum kii 1 Haziranda gün vermeye başlayacak belediyeye bakarız ama yer bulamazsak bu fikir gayet güzel geldi bana. Yani kına öncesi nikaha insanlar garip garip bakmazlar di miii?

Haha ay valla olunca oluyormuş. Sen ne diyosun onu de hele
Bence çok güzel hem gelinlik giymeyeceğin için daha basit olur beyaz elbiseden kınaya geçmek. Duvak meselesi zorluyordu çünkü. Kır düğünümsü kına Ay tütüler de olucak çok güzel vallahi beni de al yanına nedimen olayım H happyNow

Hahah kır düğünümsü kına çok iyiydi
Ayyy almam mı vallahi kapıdan aldırırım seni sen gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…