Haha evet, neredeyse aldığım mutfak önlüğünü bile hediye edecektim ama yok yok bende var istemem dedi. Hiçbişey mi istemez bir insan veriyorum işte alsana di miayyy çok iyi ya san hediye edip yenisini aliyim mantığı
Haha evet, neredeyse aldığım mutfak önlüğünü bile hediye edecektim ama yok yok bende var istemem dedi. Hiçbişey mi istemez bir insan veriyorum işte alsana di mi
o nasıl olucak :)Teşekkürler kuzuuu :)
Aa çok teşekkür ederiiiiz
Haha valla bravo , tespit çok başarılı gerçekten
Kızlar yaaa dün kayinvalideciğim bir fikir attı ortaya. Kınamsı düğünlerden sonra, nikahımsı kınaya imza atabilirim
Çok özendin değil mi biz böyle anlatıncaTeşekkürler kuzuuu :)
Aa çok teşekkür ederiiiiz
Haha valla bravo , tespit çok başarılı gerçekten
Kızlar yaaa dün kayinvalideciğim bir fikir attı ortaya. Kınamsı düğünlerden sonra, nikahımsı kınaya imza atabilirim
Deli yahuHaha evet, neredeyse aldığım mutfak önlüğünü bile hediye edecektim ama yok yok bende var istemem dedi. Hiçbişey mi istemez bir insan veriyorum işte alsana di mi
Evet çok kötü bişey yaa. Bi de nolcak benim halim diye bunalıma girdim görsenayy bende bi kaç kere böyle oldum yaa yeni şeyler görünce onu istiyorum
Kelebekli sehpa çok güzelEvet çok kötü bişey yaa. Bi de nolcak benim halim diye bunalıma girdim görsen
Hayır hep böyle her gördüğüm şeyde aklım mı kalacak ya, böyle nasıl yaşayayım ben
Bakma valla ben artık bakmıyorumEvet çok kötü bişey yaa. Bi de nolcak benim halim diye bunalıma girdim görsen
Hayır hep böyle her gördüğüm şeyde aklım mı kalacak ya, böyle nasıl yaşayayım ben
o nasıl olucak :)
Yaa dün aradı beni kayınvalideeÇok özendin değil mi biz böyle anlatınca
Ayy deme yaa demeeKelebekli sehpa çok güzel
Tek çare bakmamak haklısınBakma valla ben artık bakmıyorum
Ayyy ne şirin olur ya hayal ettim şöyle bi gerçekten çok hoş olabilir bembeyaz uzun bi elbise giysen çiçekli taçlardan taksan ayy bide açık alandı dimi bence olur :)Yaa dün aradı beni kayınvalideeHeyecanlı heyecanlı konuşuyo. İşte bir fikri varmış.
Dedi kii madem nikahı düğünde yapamicaz, acaba kına gecesini yapacağımız yerde mi yapsak.İşte açık ya o mekan, orayı süsleriz şöyle yaparız böyle yaparız. Beyaz bi elbise alırız sana kınadan önce memur gelir nikahımızı yaparız . Sonra kınaya geçeriz dedi. Hem böylece yine senin istediğin gibi kalabalıkta olmuş olur falan dedi.
Hoşuma gitti aslında. Çünkü nikahı önce yapacak olmamızın benim için tek eksisi kalabalık olmayışımız olacaktı. Bu durumda o da olacak.
Sizin de fikrinizi almalıyım, yine bi kararsızlıkta sürükleniyorum
Heheh bizim memleketteki gibi yaniYaa dün aradı beni kayınvalideeHeyecanlı heyecanlı konuşuyo. İşte bir fikri varmış.
Dedi kii madem nikahı düğünde yapamicaz, acaba kına gecesini yapacağımız yerde mi yapsak.İşte açık ya o mekan, orayı süsleriz şöyle yaparız böyle yaparız. Beyaz bi elbise alırız sana kınadan önce memur gelir nikahımızı yaparız . Sonra kınaya geçeriz dedi. Hem böylece yine senin istediğin gibi kalabalıkta olmuş olur falan dedi.
Hoşuma gitti aslında. Çünkü nikahı önce yapacak olmamızın benim için tek eksisi kalabalık olmayışımız olacaktı. Bu durumda o da olacak.
Görmez olaydım onuAyy deme yaa demee
Yaaa ne güzel anlattın , şuan daha bi sevdiiiiim. Evet kuzu açıkta ben de tam senin dediğin gibi hayal ettim uzun beyaz elbise çiçekli taçAyyy ne şirin olur ya hayal ettim şöyle bi gerçekten çok hoş olabilir bembeyaz uzun bi elbise giysen çiçekli taçlardan taksan ayy bide açık alandı dimi bence olur :)
Haha ay valla olunca oluyormuş. Sen ne diyosun onu de heleHeheh bizim memleketteki gibi yaniBak nasıl sıcak bakıyorsun artık bu fikre Komik değilmiş değil mi
Aynenn ben heycan yaptım ayYaaa ne güzel anlattın , şuan daha bi sevdiiiiim. Evet kuzu açıkta ben de tam senin dediğin gibi hayal ettim uzun beyaz elbise çiçekli taç
Haha ay valla olunca oluyormuş. Sen ne diyosun onu de hele
ozman tarih ne olacak canım. bende sen 2 eylüle alışmışken bu fikir kafanı kurcalar baya.Yaa dün aradı beni kayınvalideeHeyecanlı heyecanlı konuşuyo. İşte bir fikri varmış.
3 Eylül olacak öyle olursaaozman tarih ne olacak canım. bende sen 2 eylüle alışmışken bu fikir kafanı kurcalar baya.
fikir güzel işe ozman sen seçim yapacaksın3 Eylül olacak öyle olursaa
Yani beni nikah salonunda sadece ailelerimizin olacak olması kısmı düşündürüyodu. Bu hoşuma gitmişti o yüzden.
Ben de heyecanlandım sen öyle diyinceAynenn ben heycan yaptım ay
Of deme yaafikir güzel işe ozman sen seçim yapacaksın2 eylülmü yoksa kalabalık nikahmı
Hahah kır düğünümsü kına çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?