- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hadi yaa acaba mağaza mağaza değişiyomu bi arkadaş aldı o dantelli modelden :) ama senin aldıklarında çok güzell ben çok beğendim :)
Bak öyle daha iyi olabilir, modelle bir arada görürsün baktın pembe içine sinmedi beyaz garanti. Ama pembenin de çok tatlı duracağını düşünüyorum, çok patlak bir renk de değil ışıldar öyle alttan :)1 hafta sürem var iade için..1 ay da değişim süresi var..Gelinlik Provasına gidip öyle mi kara versem acaba ?
Sorma ya resmen altın bozdurucam alabilmek içinBaya herşey var içinde kaçırma :)
Gerçketen alamazsam üzülürüm çünkü bunları ayrı ayrı aldığımda en az 2 katı fiyatı gözden çıkarmam gerekecekGünaydın kızlar
H happy__ kampanya süpermiş çok uygun gerçekten değerlendirmelisiniz
greenandblue çok güzelmişş pembeye bayıldım ben çiçeğini de pembeli seçersen çok güzel olur
Gerçketen alamazsam üzülürüm çünkü bunları ayrı ayrı aldığımda en az 2 katı fiyatı gözden çıkarmam gerekecek
Sorma ya resmen altın bozdurucam alabilmek içinAnnem de yanımda biz fiyatı bir gördük şoklardayız. Diğer aldığım takım da günlük olur herhalde artık Ay zaten kıyamıyordum kaldırmaya her gün kullanayım ben bunu diyordum
Bak öyle daha iyi olabilir, modelle bir arada görürsün baktın pembe içine sinmedi beyaz garanti. Ama pembenin de çok tatlı duracağını düşünüyorum, çok patlak bir renk de değil ışıldar öyle alttan :)
Günaydın kızlar
H happy__ kampanya süpermiş çok uygun gerçekten değerlendirmelisiniz
greenandblue çok güzelmişş pembeye bayıldım ben çiçeğini de pembeli seçersen çok güzel olur
Günaydın kızlar
Günaydın canım, çek teşekkür ederim..Pembe el çiçeği ile uyumlu olur diye düşündüm bende..
Misafir çatal kaşık takımı almıştım ama onu her gün kullanasım vardıBaşka takım almışmıydın :)
Rica ederimm ne demek :)Evet evet daha iyi olurteşekkür ederimmmm
Hee :) ben yemek takımı aldın sandım biliyom ya onu :)Misafir çatal kaşık takımı almıştım ama onu her gün kullanasım vardıBakalım ikisini bir kıyaslar karar veririm alabilirsem. Ama onun dışında oradaki hiçbir şey bende yok hepsi gerekliler :)
Rica ederimm ne demek :)
Bir isim değişikliği olmuş sanırım fark ettinizmi ?
Ayakkabıların çok ciciymiş yaaa çok sevdiim. İki renk de çok güzel vallahi. Güle güle giy :)Aslında çok kararsız kaldım, beyaz mı ,pembe mi diye..Size de sorayım..Sizce hangisi?Eki Görüntüle 1525780 Eki Görüntüle 1525782
Kampanyanın şahını bulmuşsun vallahi diyecek bişey bulamadım
Şükür kavuşturanaAyakkabıların çok ciciymiş yaaa çok sevdiim. İki renk de çok güzel vallahi. Güle güle giy :)
Rahatlığı nasıl kuzu?
Pahalıymış ama...Kampanyanın şahını bulmuşsun vallahi diyecek bişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?