2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy çok güldüm size ayrıca H happy__ hayaller farklı olsada durum aynı üzülme bende her doğum gününde hava güneşli olsa diye hayal ediyorum hiç olmadı malum ocak ayı

Ayy çok güldüm size ayrıca H happy__ hayaller farklı olsada durum aynı üzülme bende her doğum gününde hava güneşli olsa diye hayal ediyorum hiç olmadı malum ocak ayı
Hahaha ay kırmızı kar yağsın diye dua etsen bir ihtimal yani
Ben de Allahım benim doğum günüm neden Aralık ayında şunu Haziran yapsak diyorum ama ı ıh olmadı

göbek ve simitlerimizin gitmesi içinde dua istiyorum ben hazır başlamışken onada bir el atın :)
Tamamdır hemen listeye ekledik
top 5 listemizde bugün...
Haha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym de

Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyiz
Et tabi kızım çok ihtiyaç var
Hahaha buna bayıldım H happy__ ben de bu duadan istiyorummm. Gelinliği hallettik biz. Bize fit bi görüntü lazım
Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan
Ay değil mii hayaller ve hayatlar

Bende arka kısım için aliyim bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…