Haha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym deAyy hahahahdüzeltmeyi de yaptı
Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyizMilleti de kendine uyduruyosun
Hahaha ay kırmızı kar yağsın diye dua etsen bir ihtimal yani
Tamamdır hemen listeye ekledikgöbek ve simitlerimizin gitmesi içinde dua istiyorum benhazır başlamışken onada bir el atın :)
Et tabi kızım çok ihtiyaç varHaha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym de
Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyiz
Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan
Ay değil mii hayaller ve hayatlar
Hahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaaKızlar şu göbek ve simit duasından bende istiyorum en acilinden
Diyorum tek çözüm ayinKızlar şu göbek ve simit duasından bende istiyorum en acilinden
Simiti severimHahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaa
Bi an hayal ettim de buluşsak teletubbie'ler gibi gezicez galibaHahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaa
Oturup beraber ağlıyalımHahaha ay kırmızı kar yağsın diye dua etsen bir ihtimal yani
Ben de Allahım benim doğum günüm neden Aralık ayında şunu Haziran yapsak diyorum ama ı ıh olmadı
Bende arka kısım için aliyim bi taneTamamdır hemen listeye ekledik
top 5 listemizde bugün...
Et tabi kızım çok ihtiyaç var
Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan
Ay değil mii hayaller ve hayatlar
Vallahi ağlarım şu an çok hazırım peçetem elimdeOturup beraber ağlıyalım
Hahah seversen böyle olur işte.Simiti severimböyle arasına beyaz peynir domates ohh mis
Ayy hahahah kahretsiiiiinBi an hayal ettim de buluşsak teletubbie'ler gibi gezicez galiba
Hahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalımOturup beraber ağlıyalım
Hahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaa
Bence sen önceki mesaja koyduğum fotoğrafı görmedinHahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalım
Neden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim
Fena halde kendimizi gördümMaleseff ben öyleyim
Ahahah çok iyiymiş bu yaa
Ya ben poo olmak istiyorum amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?