- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Vallahi ağlarım şu an çok hazırım peçetem elimde
Bir iki üç başlıyoruzHahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalım
haha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum yaNeden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim
Hahah ben de kırmızıyıı. Lala sarıydı Po kırmızı. Ama diğerleri erkekken kız gibi davranıyodu bi gariplerdiNeden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim
Yaramaz noonoohaha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum ya
Ayy çok tatlı bi süpürgeleri vardı ona bayılıyoduuuum
Hahaha ayy çok severdim canlarım. O ikisine sibnir oluyodum ben de demek bundamış. Yumuşak yumuşak hallar!Hahah ben de kırmızıyıı. Lala sarıydı Po kırmızı. Ama diğerleri erkekken kız gibi davranıyodu bi gariplerdiAy bi de tubbie pure ve tubbie tostları vardı noonoo gelip süpürüyordu ay ne çok şey hatırlıyorum galiba ondan böyleyim
Bir iki üç başlıyoruz
Beni bi gülme tuttu
Hahaha anıllar anılaar, şimdi gözümde canlandılaaaarYaramaz noonoo
Hep oyunbozancılık yap zaetenBeni bi gülme tuttu
http://vignette1.wikia.nocookie.net...0o1_400.gif/revision/latest?cb=20130526103058Hahaha anıllar anılaar, şimdi gözümde canlandılaaaar
O konulara girmeyelim demeyi planlıyorum benpsikologlar boşuna çocukluğa inmiyorlar bi sebebi varmış
haha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum ya
Neden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim
haha bende po ve lalayı severdim. Hele en büyüğüne sinir olurdum ya
Evet ye kesinlikleYaaa yeriiim
Çık o zaman, olmaz biz bizimle ağlayabilecek takım arkadaşları arıyoruzBeni bi gülme tuttu
Ay yazık kimse sevmiyormuş onlarıBnede sarı olanı severdiim tinkiwinki ve dipsiye gıcık olurdum po'yu da kardeşime benzetirdim ahahha
Banane yaaÇık o zaman, olmaz biz bizimle ağlayabilecek takım arkadaşları arıyoruz
Ay yazık kimse sevmiyormuş onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?