Bunlara rağmen takdir görmemek de cabası..Öyle canım söylenecek şey çokta susuyoruz işte napalım. Bende düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum hangi birini yapıcaz kalıyorum öyle
Öyle kuzu haklısın , bi tek o içime sinmişti çnkü.Olsun canım beğenmişsin sonuçta, güle güle kullan
70 liralık olursa , farklı farklı iki takım alabilirim..
Öyle canım söylenecek şey çokta susuyoruz işte napalım. Bende düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum hangi birini yapıcaz kalıyorum öyle
Dertli kuşlar sizi :) Gerçi hepimiz dertliyiz.Bunlara rağmen takdir görmemek de cabası..
Ben bugün işle ilgili ayrı dertliyimDertli kuşlar sizi :) Gerçi hepimiz dertliyiz.
Herşey pahalı, herşey çok zor. Ama olacak! :)
Yine nasıl bir fikirle geleceksin acabaKızlar yaaa kokulu taşlardan harfler almıştı biri hanginizdi ooo
Haha aşk olsun sana yaaYine nasıl bir fikirle geleceksin acabaYa da almak için nasıl sebepler buldun
Çok merak ediyorum ne olacak o masanın gidişatıHaha aşk olsun sana yaa
Kına gecesinde şöyle süslü püslü bir masa hazırlicam ya malum o sebepten kuşlu mum kafesi almışlığım var bilirsinO masaya o harflerden ismimizi koymak istiyorum. Garip planlarım var o masayla ilgili
Haha ay deme öyle ya gayet güzel olcaaakÇok merak ediyorum ne olacak o masanın gidişatı
Dertli kuşlar sizi :) Gerçi hepimiz dertliyiz.
Herşey pahalı, herşey çok zor. Ama olacak! :)
Eneee 16:30 olmuuuş , Cumayı seviyorum arkadaş!Gün nasıl bitmiş acaba2,5 saat kalmış
Hiç perşembeye benzemiyor tabiEneee 16:30 olmuuuş , Cumayı seviyorum arkadaş!
Haha ahh hiç hem de hiiiçç..Hiç perşembeye benzemiyor tabi
Gün içinde girmiş sanırım ama buraya pek uğramıyor gibi.YEKTA61 gözükmüyor ? ben mi gözden kaçırdım acaba?
Hahaha ay inanmıyorum yaaaa . Diyecek bişey bulamadım inan!https://www.facebook.com/YokBoyleBirSeyFan/videos/vb.111611942220204/884377971610260/?type=2&theater
Adam hunharca halay çekiyor yaKızlar dik duruyor bunun kafa yüz mimikler ayrı oynuyor adam halayı yaşıyor Bir de mankenlerin yanında düdük gibi kalmış
İnsanlarımız çeşit çeşitHahaha ay inanmıyorum yaaaa . Diyecek bişey bulamadım inan!
Aynen öyle canımCv istiyor deliler ya. Benden maaş bordrosu vs bi ton belge istediler. Kontrat sadece benim üzerime olmasına rağmen kardeşimden bile istemişti manyaklar
İşte o fiyata gelince de krediye gir ev al milleti zengin edeceğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?