2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayırdır ne oldu?
malum ev konusu. benimkilere onun yanında söyledim tutacağımızı. onlarda bu ev hakkında olumsuz yorum yaptılar. konuştuk ettik. çıktıktan sonra saydırdı bana. ne karışıyorlarmış bütçemiz ona yetiyormuş anca kötü yorum yapıyorlarmış. zaten maddi olarak hiç bir şey yapmıyorlarmış . falan filan. çok kötü oldum ya trip attım. bunları söylerkende baya hastaydı. sonrasında özürler diledi affet yanlış cümle kurdum falan filan dedi. ama ben çok kırıldım ya.bunları nasıl söyler. benimkiler evet baktığında hiç bir şey yapmıyorlar. ben aynı durumda olsam bende saydırırdım heralde ama ailem yapmıyorsa ben yapıyorum sonuçta. nasıl olurda bu laflar ağzından çıkabilir. kalp kırılınca kırılıyor işte düzeltmeye çalışsanda olmuyor bazen.

Bizde de buna benzer muhabbetler oldu.Bizimde tuttuğumuz ev uzak bizimkilere, ama zaten benim ailemde burada yaşamıyor, gidip geliyor devamlı..Bir sürü alınganlıklar, saçma sapan düşünceler..ben evi tuttuğumuzu belli bir süre söylemedim biliyorum çünkü duyacağım sözleri ..Neredeyse bire bir konuları şu an bende yaşıyorum..Çok iyi anlıyorum inan seni...Ama birde nişanlının açısından bak, kötü hissetmiştir kendini, yetememiş gibi hissetmiştir..

canım inan bizimkilerin ne dediğini önemsemedim. biliyorsunuz evin çok iyi olmadığını yazmıştım burada kendi içimde savşçtım zaten. duyacağım sözlere de kendimi alıştırdım öyle dedim ok tutalım. ve onların tepkisini de hiç önemsemedim.ama nişanlım dediğin gibi çok önemsedi ve aynen dediğin gibi ben yetemiyorum da böyle yorumlar yapıyorlar diye başladı taaa nelere laf etti. bende onu anlıyorum aslında ama genede insanın gururuna dokunuyor. birdaha ben ailem hakkında olumsuz bir şeyi onunla nasıl paylaşıcam. nasıl dert yanıcam babamda bize yardımcı olmuyor diye. güvenimi sarstı buna yanıyorum şuan.

O çok sıkıntılı bir durum ya, öyle arada kalıyor ki insan..İki taraf arasında kalıyorsun..o yanlış anlamasın, aman tepki almasın, ilerde bu sözlerin bana dönüşü olur mu...Yani anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü..ee bizde insanız bir yere kadar sabrımız var..insan anlatmak istiyor, ama karşı taraf olumsuz bir şey dediğinde de çok kötü hissediyor..şu an aynı şeyleri yaşıyoruz..

kesinlikle tarif ettiğin duygular içindeyim sende durum ne? nerden çıktı senin konu

sende ne var ne yok nasıl gidiyor?

Vallaha bu ara herşeye bakıyorum ama alamıyorum hesap kitap yapmaktan beynim uyuştu şimdi ev bakıyoruz bizde uygun bulmak zorundayız yarın bakmaya gidecek nişanlım bitane bulduk kaçırmayalım dedik ama bakalım

Mesafe olarak baya uzak kalıyor ev ile iş arası..ama biz şantiye bazlı çalışıyoruz, merkezi bir iş olmadığı içinde şantiyeye yakın tutmak istemedik..
Anladım canım benim iş daha belli deil bizde metroya falan yakın bulmaya çalışıyoruz, bakalım inşallah güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…