- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Banada lazım öyle bişeyler ama bende bulamıyorumKızlar ya ben freelance olarak iş bakıyorum aklınızda olsun sizinde işin içinden çıkamıyorum canım çok sıkıldı
Çeşitliliğinde bu kadarı yani hahaİnsanlarımız çeşit çeşit
Yemek deme hatun yemek demeeDünya mutfağı yarışması varmış ne güzel yemekler yapmışlar ya
Ne aldın :)60 liraya iç çamaşırı aldım ama içim yanıyor dostlarrr
Gayet sirafan bir sutyenNe aldın :)
Gelinliklerde oluyo aslında niye istedikiGayet sirafan bir sutyenyani goruntu siradan da daha sıkı ve toparlayici gibi. Gelinlikci istemisti :)
Gelinlikte olcak evet giymicem zaten. Ama prova icin istedi bilmem kiiiGelinliklerde oluyo aslında niye istediki
Provası bile ayrı masrafGelinlikte olcak evet giymicem zaten. Ama prova icin istedi bilmem kiii
Hımm anlamadım ama olsunGelinlikte olcak evet giymicem zaten. Ama prova icin istedi bilmem kiii
Hahah sorma yaaProvası bile ayrı masraf
Bende bilmiyorum vallaHımm anlamadım ama olsunistediyse vardır bi bildiği
Hahah sorma yaa
Bende bilmiyorum vallaben o konuda biraz heybetliyim onondan mi acaba
Ypk kuzu haftaici bigun yapicaz onumuzdeki hafra. Ben aklimdayken alayim dedim ciksin aradanyarın mı ilk prova
Keşke kuzu keşkee. Ama o da baya zor işte, destek olmayınca bir de..
Yani konuştuk biliyosun onu yapmak için İstanbulun bir ucuna gitmem lazım ki o da bizim içim mümkün değil gibi..
Bu kısımlar baya korkunç yaa. O benden önce evlenecek dediğim arkadaş ev bakıyor da adam kız çalışmıyo diye vermemiş evini düşün yani. İşin bi de bu boyutu var :)
Eşin ne iş yapıyo sen ne iş yapıyosun. Hmm o zaman yok diyip kapıyor yani.
Grafikerim canım burda da bizim meslek grubundan arkadaşlar olduğu için yazayım bilginiz olsun dedim. Eksikler duruyor şimdi hesap yaptım bende modum düştüm resmen. Sırf evin doğal gazı elektriği vs. açtırmak 2-3 bin tutacak
hiç iyi değilim bitsede gitsekGünaydın kızlarr :) bugünün çalışanları, kader arkadaşlarım nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?